Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu igrenç vücudu nasıl adam ederim ? lütfen yardım
Merhaba arkadaşlar ağustostan belli spora gidiyorum tüm vücut çalışıyorum ama vücudumu geliştirmeyi başaramıyorum yediğime bir zamanlar çok dikkat ettim şeker dahi tüketmedim baktım gelişme yok onuda saldım çok sinir oldum verdiğim emeğin karşılığını alamayınca 15 gün sinir olup gitmediğim oldu düzen falan hep bozuldu göğüslerimde asimetriklik var zaten iğreniyorum vücudumdan kafam büyük olduğundan omuzları falanda genişletmem lazım kalıp yapmayada ihtiyacım var neler yapayım nasıl çalışayım yardımcı olurmusunuz böyle gelişemeden devam edersem bırakcam sporu sinirim bozuluyor gelişenler gördükçe lütfen yardım edin okadarda araştırıyorum yazıları falan olmuyor :/
Şekeri falan kesmen çokta doğru bişey yaptığını göstermez sadece kendine eziyet ediyosun. Her antrenmanda ağırlık arttırmaya çalış. Fazla kalori al en önemlisi sabret
Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.
Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi