Bu Kızlar Biraz Çalışmışlar Galiba...

Çok güzel bir paylaşım olmuş ,uper :D ;:::)

içlerinden bir kaçı hariç diğerlerinin hepsi benim kalbimi iyi çalıştırdılar. eeee spor yapan hatunlar bi başka oluyo canım.....

Son 2 resimdeki abla baya bi kalte geldi.high quality :D :D

allahım testestoron seviyem bi anda fırladı bu nasıl bi paylaşım ya akıllara zarar özel secilmiş hepsi belli ellerin klavyen mause'un ders görmesin kardeşim...

Ne yani ? vucudu siz erkeklerin vucuduna çok benzeyen bir hatun ağzınızın suyunu akıtabiliyor ölemi ?
Bense erkeklerin böyle kas yığması bayan vucutlarından nefret ettiklerini bilirdim..

Belki abdominal o kadar kötü durmaz ama biceps ve 3seps'i abartmış, kalf şişirmiş,üst göğüsü ağzına girecek bi abla bi bayan gözüyle gerçekten kötü görünüo :?

Emin olun bunların bi erkekte olması daha çekici..

evet..iyi çalışmışlar..bu ablaların bi çogunun sıcak ölçüleri bu sitedeki erkeklerin sıcak ölçülerinden fazladır.. :)

bazı ablalar gercekten estetik calışmış bi kasta bayanda güzel durabilirmiş bunu görürüyoruz burda...

BaBe ShaQ dedi:
..bu ablaların bi çogunun sıcak ölçüleri bu sitedeki erkeklerin sıcak ölçülerinden fazladır.. :)

Ben bunların çoğunda bir erkekleşme göremedim, bayanların büyük bir çoğunluğu için zaten erkeklerin kas büyüklüğü bu bayanlarındi kadar olması idaeldir, eğer siz bunlara erkek gibi olmuş diyorsanız profesional bodybuilding yapan ablaları görseniz ne diyeceksiniz acaba, tamam içlerinden bazıları hem çok irileşmiş, hemde kasları iyice hatlandırıp belirginleşmiş itici bulunabilir, öte yandan açıkçası diğer hepsini ben beğendim, eğer iğrenç olan bir vücut varsa o sıfır beden mankenlerin fiziğidir bu benim fikrim ve zevkim

Selamlar.

1-2 tanesi dışında kötü.güreş mi tutçaz sevgili olsa..bayan dediğin kibar estetik olmalı bence.pehlivan vücutlu değil.

güzel bir paylaşım olmuş.her body yapan bayanın çirkin olmadığına yada abartmadığına dair güzel goruntuler bunlar.böyle süpermenim olsun 10.000 ytl borcum olsun.hepside kendi kategorisinde ayrı bir supermen baksanıza :)

guardbody dedi:
güzel bir paylaşım olmuş.her body yapan bayanın çirkin olmadığına yada abartmadığına dair güzel goruntuler bunlar.böyle süpermenim olsun 10.000 ytl borcum olsun.hepside kendi kategorisinde ayrı bir supermen baksanıza :)
Superman güzel ama kollar olayı bozmuş bir bayanın kolunda o damarlar iğrenç.

Bikaçı hariç hepsi de gayet seksi ve dişi duruyolar.Bi bayanın azami yapacağı kas budur işte,sıkı kollar,basen ve kalçalar,bi de abdominaller olay budur yaa.Şahsen 80-90 beli olup jöle gibi sarkmış bi kız dünya güzeli olsa böyle bi bayan varken esamesi okunmaz kanımca ;)

Babe ShaQ'ya katılıyorum. Bence bayan dediğin biraz daha narin görünmeli şahsen bir bayanda kas bence hiç güzel görünmüyor. Birde büyük bir göbek hiç hoş olmuyor :D

kadın denilen canlı yastık gibi olmalıdır arkadaş. göbeği olmamalı ama baklavaları da olmamalı.

başını bacaklarına koyduğun zaman roberto carlos un bacaklarına başını koymuş gibi hissettirmemeli.

kısacası homoseksüel hisler uyandırmamalı :)

yumuşak olsun yani. sarkık hiç olmasın. orta karar iyidir.

bende karın kası yakışır bayana diyenlerdendim ta ki görene dek. meğer pek te çekici olmuyormuş :)

bunlar benim düşüncelerim 8)

Çekici bayan = son iki resimdeki cameron diaz vari sarışın hanımefendi var ya...işte o...ama omuz-kol çizgisi o kadar da belirgin olmamalı yaw...dimi ;)

paylaşım için sağol. güzel bayanlar olduğu kadar çalışmayı abartıp itici olan karelerde var. örneğin sondan başa doğru 7. resim dikkatinizi çekti mi? annöööööö!! :shock:

Back
Yukarı