Bu Kızlar Biraz Çalışmışlar Galiba...

fazla erkeksi olmadikdna sonra gayet guzel duruyor bence
kol karin filan tamamda gogsu ellemesnler :D

birkaçı dışında bencede hepsi çok seksi ve dişi duruyorlar. tüm bu özelliklerine atletik yapılarının eklenmesi olayı tamamlayan son noktadır bence. eğer bir erkek olsaydım kesinlikle benim hatunum bunlar gibi olmalıydı.beraber antreman yapmak çok zevkli olurdu. ama bir erkek te böyle süper kızı nasıl yanında gezdirir bilemem. kıskançlıktan ölürdü herhalde:)

süperman çok harika ama kollar kalın biraz.ben bacakları kaslı bayanları çok hoş buluyorum.ama aşırı kaslı olmayacak tabi.diğer kısımlar da kaslı olmayıp sıkı olusa tam süper olur. 8)

spor yapan hatunların hali gerçekten bir başka oluyor, testosteron seviyem bir anda tavan yaptı taa ki bir tane teyze pardon amca var onu görene dek, görmez olaydım.

Güzelim vücutları ne yapmışlar...Tamam anladık,sporu seviyorlar ama bu ne abicim böyle...Sevgilim deyip kolundan tutsan eline taş gibi bir pazu gelecek...Bacağına şakayla vursan orası da taş gibi..
kalçaları hiç söylemiyorum :D

Ben fitness tarzı diyenlerdenim.Şekillendirici hareketler ile güzel bir vücut yakışır bence kadınlara.Bunlar bildiğin hacim çalışmışta çalışmış.En sondaki resim en güzeli.Kadınsı hatlar yerli yerinde,en güzeli bu işte...

1-2 tanesi dışında kötü.güreş mi tutçaz sevgili olsa..bayan dediğin kibar estetik olmalı bence.pehlivan vücutlu değil.

Harika yorum,aynen katılıyorum :) Bunların kadınlığı kalmamış gerçi herkesin düşüncesi farklıdır ama kızda kasların kesinlikle belli olmaması gerek bence,fit vücut yeterli.

Ömür geçmez bunlarlada düşünsene var bitane dostun diyelim. Sıkılınca güreş at bi el ense obaaa :)
Son iki resimdeki ile süpermen şortlu olan dehşetül vahşet :)

Son düzenleme:
YEMİŞİM Supermenini bu resimlerde ki kaslı hanımların %90 ı mükemmel doyamadım bakmaya be. bunlar benim motivasyon nedenlerim artık daha da daha da iyi olucam sırf sizin için kaslı çiçekler.

Back
Yukarı