bu kadarda kol olmaz

evet yanlışlık olmuş sanırım :)
yeri gelmişken bendeki şu oblik olayına da kafam bozulmaya başladı
sanki yanlardan biraz fazla mı çıktı ne ise
galiba çalışmayınca incelmiyomuş da
bir müddet side bent vs yapmayayım diyorum
videodaki adamda da aman aman bi oblik yok

orada steroid demişler ama synthol. yani bunda çalışma yok direk kasın içine yağ gibi bir şey enjekte ediyorlar kas şişiyor. güç falan getirmiyor ve hiç de hoş durmuyor.

Greg valentino forumda çok anıldı.

greg_valentino.jpg

bir başkası daha

synthol1.jpg

tarihin en itici bodycisi valentino forumda çok konusu war synthol un .okunu çıkaran adam

valentino nun önceden baya iyi bir vücudu varmış belgeselde görmüştüm neden böyle bi yolu seçmiş anlamak güç

buda o şeyi kullanmadan önceki vucudu

Greg valentino before synthol
greg-valentino-1.jpg

buradada o şeyin acısından bıktığında sanırım kendi kesmişti(forumda okudum yanlış hatırlamıyorsam)

greg-valentino-abcess.jpg

Gregg valentino tuluğ topadan sonra favorim bu adamda super bi azim var acı nedir bilmiyor :) helal olsun dünyadaki en buyuk kol ünvanına sahip kişi sanırım 72cm. ama daha sonra amacını aşarak kaçak steroid satması sebebi ile bi muddet hapisde kalıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:47 ----------

http://www.myvideo.de/watch/4622297/gregg_valentino

Buyrun gregg valentinonun ilk steroid kullandıgı zirvede oldugu hali ve son zamanlarına yakın hali.

saçmalık spor saglık için olması lazım ilk once daga sonra guzel gorunum gelmesı gerek bu tur seyler tamamen sacmalık

böylesine güzel, estetik bir sporda,synthol kullanıp vücudu balon'a çevirmek ne saçma...

Back
Yukarı