Bu marketlerde satılan kuruyemişler hakkında

soruya soruyla cevap vereceğim ama kavrulunca besin değeri düşüyor mu acaba ? ben hep dorleo kullanıyorum da merak ettim.
ben şöyle düşünüyorum nasıl bulguru lapa yiyorsan kuruyemısten cıg olunca daha faydalı olabılır yani bulguru pişirmişin gene bulgur yıyon ekstra yağ vs besin değerlerini öldürüyor diyorlar ya kuruyemıstede aynı sanırsam evde cıg fındık vardı annem dedı yagsız tavada kavurayım cok guzel olur sanırım onuda yagsız bulgur pısırme gıbı oldu benımde tam o konuda bılgım yok en ıyısı kabuklu cevız ama :)
 
Çiğ hali ile içerdiği sağlılkı yağların bozulma ihtimali yok onun dışında kavrulmuş ürünler ekstradan yağ ve tuz içeriyor bu da istemediğimiz bir şey. Forumda bu konuda tartışmalar ve bilgiler mevcut ben kısaca özetledim.
 
Çiğ hali ile içerdiği sağlılkı yağların bozulma ihtimali yok onun dışında kavrulmuş ürünler ekstradan yağ ve tuz içeriyor bu da istemediğimiz bir şey. Forumda bu konuda tartışmalar ve bilgiler mevcut ben kısaca özetledim.
bende aynı şeyi düşünüyordum zaten:)
 
Back
Yukarı