Bu millet Zyzz in neyine hayran anlayamıyorum :)

Şöyle bir vücudu bin kez Ronnie ninkine tercih ederim.

Ahım şahım bir vücusu yok denilen adam gibi olmak için senelerini veren insanlar var. Bence hiç de küçümsenecek bir vücudu yok

öyle konusuyosunki sanki zyzz sensin adam istediği gibi yaşar kimseyi de ilgilendirmez emin ol bu sporda en çok ilham alınan insanlardan biridir bende zyzz çok severim ama yaptığı bazı şeylerden hoşlanmıyorum ve yapmam da niye sevildiğine gelirsek bak şimdi düşün 65 kgsun 186 boyun var 2 yıl içinde 90 kg oluyosun ve bunları yaparken yaşın 19 hiç bi spor geçmişinde yok tipi boyu hareketleri sevilesi bence ama tabi erken yaşta öldü kullandığı şeylerden o yüzden ilham al ama örnek alma[DOUBLEPOST=1414016224][/DOUBLEPOST]
sana bişey sorcam hayatında gerçekte kaç kişi biliyorsun %5 yağ oranında boyu ile aynı kiloya sahip
Zyzzden bahsediyorsan yağ oranı %5 değil diye biliyorum. 7 idi sanırım.

Kardeşim adamın vücüdü güzel şekilli steroid kullandıgını kabul eden bir arkadaş bu herifin before after ini gordukten sonra atıldım bu işe o kadar cılızlıktan nasıl bu hale geldiğini şaşkın olarak izledim ve başarılı çok yakışıklı olmasada bir videoda sokakta çıplak gezerken bir çok kız fotograf cekınmek ıcın can atıyodu estetik bir vücüt tabi zevkler tartısılmaz gidip jay cutleride begenebılırısın o ayrı

Laf açılmışken ben de bir şeyler karalayayım.
Bu Zyzz seven kişilerin çoğu ergen. İsterse 25 yaşında bile olsunlar ergen kafalarından çıkamamışlar. Üstteki videoyu da izledim. Şu videon da her şey açıkça anlaşılıyor. Fight Clubdaki Tyler Durden karakterine özenmiş herhalde arkadaş :) Kendine güveni varmış, kimseyi ezmezmiş, pozitif enerji yayarmış bırakın bu işleri yahu :) Bence Zyzz'nin şu videosunu izleyen biri bile Zyzz'nin ne kadar ezik bir insan olduğunu anlar. Tek vücudu güzel başka da bir halta yaramayan kişilik fakiri bir insan olduğu anlaşılıyor.
Vücudunu elinden alın pısırık biri olup çıkacaktır :) Kendine güveni olan birisi böyle olmaz.
Zyzznin idol olarak kafanızda yer etmesi aslında sizinde kişiliğiniz hakkında yorum yapılmasını sağlıyor. Kendinize güvenmiyorsunuz değil mi ? :)

Yorumlarimizi yazarken uslup konusuna dikkat edelim ve sen ben kavgasina donmeyelim.Sonucta zevkler ve renkler tartisilmaz. Herkes ayni tarz sevmek zorunda degil. Bu konuya lutfen dikkat edelim.

Bu Zyzz seven kişilerin çoğu ergen. İsterse 25 yaşında bile olsunlar ergen kafalarından çıkamamışlar. Üstteki videoyu da izledim. Şu videon da her şey açıkça anlaşılıyor. Fight Clubdaki Tyler Durden karakterine özenmiş herhalde arkadaş :) Kendine güveni varmış, kimseyi ezmezmiş, pozitif enerji yayarmış bırakın bu işleri yahu :) Bence Zyzz'nin şu videosunu izleyen biri bile Zyzz'nin ne kadar ezik bir insan olduğunu anlar. Tek vücudu güzel başka da bir halta yaramayan kişilik fakiri bir insan olduğu anlaşılıyor.
Vücudunu elinden alın pısırık biri olup çıkacaktır :) Kendine güveni olan birisi böyle olmaz.
Zyzznin idol olarak kafanızda yer etmesi aslında sizinde kişiliğiniz hakkında yorum yapılmasını sağlıyor. Kendinize güvenmiyorsunuz değil mi ? :)
anlıyorum

isteyen istediği kişiyi ilham almakta özgürdür. herkes işine baksın böylece tartışma çıkmayacaktır. başkalarına eleştirmeden önce kendinize bir sorun BEN KİMİM diye

haklısın kardeşim ergen demissinde sende yaşım 15 diye bağırmışsın tartışmaya gerek yok sen o açlıktan çıkan packlerini saymaya devam et

çok komik yahu adam sporcu olarak tanınmış elbetteki vücudu onun en önemli sermayesi düzgün bir vücudu olan yaşam standartı yüksek olan zaten kızlarla sevgili olur diskoda dans eder vs ayrıca adam röportajında bu kadar çılgın değilim demiş zaten bu videoları insanları eğlendirmek için yapmış yani gerçek hayatta hiçbir işe yaramayıp buraya gelip ergensiniz ergenlikten kurtulamamışsınız demek doğru değil bende çok başarılı bir insan değilim ama gelipde burada insanlara laf sokarak egomu tatmin etmem ayıptır yahu sanırsın arkadaş şirkette ceo steve jobs bill gates :)

Bu tartışma zyzz konusunda uzun uzun yapıldı zaten :)

Ayrıca mesajlarda buda vücud mu biriside ehh işte biraz çalışmış gibi yorumlar gördüm.. Bir kere bu adam yorum yapabilmeniz için ondan iyi olmalısınız 20 cm kolla zargana modeller gelmiş adama yorum yapıyor bu adam ölümünün üzerinden 2,3 yıl geçmensine rahmen hala yeni neslin peşinden gittiği bir adam ve steroid kullandığını kabul eden nadir sporculardan özellikle bu forumda naturallim diyip milleti salak yerine koyan bir çok arkadaştan birisi değil zyzz bir lakap isim değil bir yaşam tarzı onun zaten sözlerinde de diyor herkesin içinde bir zyzz vardır diye. Seversin sevmezsin o ayrı fakat çamur atmak kötü bir şey adamın bu spora verdiği çaba emek ortada sigara içiyor mu ? evet ! alkol kullanıyor mu ? görmedim ama olabilir ! uyuştucu kullanıyor mu ? Görmedim ama olabilir.. Var sayalım ki oldu ?? Kime ne ? İnsanlar düşünebilen canlılar olduğu için varlıklar arasında en yüceleri olarak kabul edilir zararlı yada zararsız kavramını kendimizde tarttabiliriz ve birinin kötü değil iyi yanlarını örnek alın kötüleri kendisine kalsın ama kalkıpta öyle böyleee derseniz o iftira olur.

ZYZZ bir efsanedir VE SONSUZA KADAR ÖYLE KALACAKTIR.

2183e8974d9552ddf7700e363c623b51.jpg

Son düzenleme:

Ayrıca mesajlarda buda vücud mu biriside ehh işte biraz çalışmış gibi yorumlar gördüm.. Bir kere bu adam yorum yapabilmeniz için ondan iyi olmalısınız 20 cm kolla zargana modeller gelmiş adama yorum yapıyor bu adam ölümünün üzerinden 2,3 yıl geçmensine rahmen hala yeni neslin peşinden gittiği bir adam ve steroid kullandığını kabul eden nadir sporculardan özellikle bu forumda naturallim diyip milleti salak yerine koyan bir çok arkadaştan birisi değil zyzz bir lakap isim değil bir yaşam tarzı onun zaten sözlerinde de diyor herkesin içinde bir zyzz vardır diye. Seversin sevmezsin o ayrı fakat çamur atmak kötü bir şey adamın bu spora verdiği çaba emek ortada sigara içiyor mu ? evet ! alkol kullanıyor mu ? görmedim ama olabilir ! uyuştucu kullanıyor mu ? Görmedim ama olabilir.. Var sayalım ki oldu ?? Kime ne ? İnsanlar düşünebilen canlılar olduğu için varlıklar arasında en yüceleri olarak kabul edilir zararlı yada zararsız kavramını kendimizde tarttabiliriz ve birinin kötü değil iyi yanlarını örnek alın kötüleri kendisine kalsın ama kalkıpta öyle böyleee derseniz o iftira olur.

valla beğendim.. özellikle kür yaptığı o kadar bariz olup mükemmel yedim çalıştım diyip burda 15 yaşında çocukların idolü olan yalancı insanlardan daha iyi benim gözümde.

2183e8974d9552ddf7700e363c623b51.jpg

zyzzzz.JPG

Abi o pembe dar pantolonda nedir allah aşkına :D :D ..

Eki Görüntüle 33906

Abi o pembe dar pantolonda nedir allah aşkına :D :D ..

Şimdi öncelikle kimsenin avukkatı vs. değilim ama tek karşı olduğum şey insanları din,dil,ırk,mezhep,yaş vb. unsurlardan doalyı ayrıştırma..
Aziz o yaşalarda muhtemelen 14,16 arasındaydı hangi birimiz örneğin ben 30 yaşındayım o yaşlardaki halime bakıp çok güldüğüm oluyor
şuan yanına bile yaklaşmayacağım şeyleri yapmış ve giymişim keza oda öyle sen kaç yaşındasın ? bilmiyorum ama 14,16 yaşlarındayken
olan fotoğraflarını bizimle paylaşırmısın ? eminol ortaya pembe pantolon nedir ya eleştirisinden daha fazlası çıkacaktır.. Aynı zamanda pembe
dünya üzerinde ekol haline gelmiş bir renk ve hayatın her noktasında var fotoğrafları özellikle paylaştım örneğin Elvis yada leonardo d. giyince
ünlü ooo çok yakışmış ?? ama halktan biri yada farklı biri kullanınca '' Abi o pembe dar pantolonda nedir allah aşkına '' mı oluyor ????

İnsanları ayrıştırmayı bırakın lütfen ve insanları eleştirmeden önce bazı gerçeklerle yüzleşip kendimizi eleştirerek başlayalım bazı zikredeceğimiz söz yada yazılara.

Tekrar söylüyorum ; BU ADAMA AZİZ'E LAF EDECEK YADA EDEN KİŞİLERİN BB YÜKSELİŞ DÖNEMLERİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM.
Günde yediğiniz 4 yumurta 3 ayda bir aldığınız protein tozları ve spor salonlarına fotoğraf çekilmek için gittiğiniz sporu kız düşürmek için yaptığınız
sporun sadece 3 aydan ( haziran,temmuz,ağustos) ibaret olduğunu sandığınız dan o kadar eminim ki tüm yapılan bu yorumlar benim bu yazdıklarımı işaret
ediyor emin olabilirsiniz.

images

Eklentiler

• 68c3a99b8cd3c3984b3b3acf07fecdc5.jpg
    68c3a99b8cd3c3984b3b3acf07fecdc5.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 516
  • 3e630af0e816db9376ca66ac0aca6f78.jpg
    3e630af0e816db9376ca66ac0aca6f78.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 544
  • 6de840abd9807bdb2c0455829ad8554b.jpg
    6de840abd9807bdb2c0455829ad8554b.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 501
  • 1094b46ce0c9e7910e47d8c0883f8cdd.jpg
    1094b46ce0c9e7910e47d8c0883f8cdd.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 530
  • 445d823d9443a6e0027b1fbc25807972.jpg
    445d823d9443a6e0027b1fbc25807972.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 440
  • 658eb3cf713a549c29ad80d8cf96d143.jpg
    658eb3cf713a549c29ad80d8cf96d143.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 508
  • ee7d35c208730d52485a10959e3fdeda.jpg
    ee7d35c208730d52485a10959e3fdeda.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 424
  • 964146129af55bc313dd7196bbe67026.jpg
    964146129af55bc313dd7196bbe67026.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 504
  • 9911845562f3a11cff826e75da3cbfd2.jpg
    9911845562f3a11cff826e75da3cbfd2.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 488
  • b27ab9f4807ce072f08b17fe511a5a14.jpg
    b27ab9f4807ce072f08b17fe511a5a14.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 458
bizim apaçilerden bi farkı yok demiş bir arkadaş tartışmaya girmeden sadece şunu diycem keşke bizim apaçilerde ota kovaya kubara uyuşturuculara ,jiletlere köşe başındaki direge dayanıp sallamak için aldıkları gümüş zincirlere verecekleri parayla spora gidip suplement alsalardı ozmn kmse saclarına giyimlerine aldırmazdı :)

Back
Yukarı