Zyzzden bahsediyorsan yağ oranı %5 değil diye biliyorum. 7 idi sanırım.öyle konusuyosunki sanki zyzz sensin adam istediği gibi yaşar kimseyi de ilgilendirmez emin ol bu sporda en çok ilham alınan insanlardan biridir bende zyzz çok severim ama yaptığı bazı şeylerden hoşlanmıyorum ve yapmam da niye sevildiğine gelirsek bak şimdi düşün 65 kgsun 186 boyun var 2 yıl içinde 90 kg oluyosun ve bunları yaparken yaşın 19 hiç bi spor geçmişinde yok tipi boyu hareketleri sevilesi bence ama tabi erken yaşta öldü kullandığı şeylerden o yüzden ilham al ama örnek alma[DOUBLEPOST=1414016224][/DOUBLEPOST]
sana bişey sorcam hayatında gerçekte kaç kişi biliyorsun %5 yağ oranında boyu ile aynı kiloya sahip
anlıyorumLaf açılmışken ben de bir şeyler karalayayım.
Bu Zyzz seven kişilerin çoğu ergen. İsterse 25 yaşında bile olsunlar ergen kafalarından çıkamamışlar. Üstteki videoyu da izledim. Şu videon da her şey açıkça anlaşılıyor. Fight Clubdaki Tyler Durden karakterine özenmiş herhalde arkadaşKendine güveni varmış, kimseyi ezmezmiş, pozitif enerji yayarmış bırakın bu işleri yahu
Bence Zyzz'nin şu videosunu izleyen biri bile Zyzz'nin ne kadar ezik bir insan olduğunu anlar. Tek vücudu güzel başka da bir halta yaramayan kişilik fakiri bir insan olduğu anlaşılıyor.
Vücudunu elinden alın pısırık biri olup çıkacaktırKendine güveni olan birisi böyle olmaz.
Zyzznin idol olarak kafanızda yer etmesi aslında sizinde kişiliğiniz hakkında yorum yapılmasını sağlıyor. Kendinize güvenmiyorsunuz değil mi ?![]()
haklısın kardeşim ergen demissinde sende yaşım 15 diye bağırmışsın tartışmaya gerek yok sen o açlıktan çıkan packlerini saymaya devam etLaf açılmışken ben de bir şeyler karalayayım.
Bu Zyzz seven kişilerin çoğu ergen. İsterse 25 yaşında bile olsunlar ergen kafalarından çıkamamışlar. Üstteki videoyu da izledim. Şu videon da her şey açıkça anlaşılıyor. Fight Clubdaki Tyler Durden karakterine özenmiş herhalde arkadaşKendine güveni varmış, kimseyi ezmezmiş, pozitif enerji yayarmış bırakın bu işleri yahu
Bence Zyzz'nin şu videosunu izleyen biri bile Zyzz'nin ne kadar ezik bir insan olduğunu anlar. Tek vücudu güzel başka da bir halta yaramayan kişilik fakiri bir insan olduğu anlaşılıyor.
Vücudunu elinden alın pısırık biri olup çıkacaktırKendine güveni olan birisi böyle olmaz.
Zyzznin idol olarak kafanızda yer etmesi aslında sizinde kişiliğiniz hakkında yorum yapılmasını sağlıyor. Kendinize güvenmiyorsunuz değil mi ?![]()
çok komik yahu adam sporcu olarak tanınmış elbetteki vücudu onun en önemli sermayesi düzgün bir vücudu olan yaşam standartı yüksek olan zaten kızlarla sevgili olur diskoda dans eder vs ayrıca adam röportajında bu kadar çılgın değilim demiş zaten bu videoları insanları eğlendirmek için yapmış yani gerçek hayatta hiçbir işe yaramayıp buraya gelip ergensiniz ergenlikten kurtulamamışsınız demek doğru değil bende çok başarılı bir insan değilim ama gelipde burada insanlara laf sokarak egomu tatmin etmem ayıptır yahu sanırsın arkadaş şirkette ceo steve jobs bill gatesLaf açılmışken ben de bir şeyler karalayayım.
Bu tartışma zyzz konusunda uzun uzun yapıldı zaten
Ayrıca mesajlarda buda vücud mu biriside ehh işte biraz çalışmış gibi yorumlar gördüm.. Bir kere bu adam yorum yapabilmeniz için ondan iyi olmalısınız 20 cm kolla zargana modeller gelmiş adama yorum yapıyor bu adam ölümünün üzerinden 2,3 yıl geçmensine rahmen hala yeni neslin peşinden gittiği bir adam ve steroid kullandığını kabul eden nadir sporculardan özellikle bu forumda naturallim diyip milleti salak yerine koyan bir çok arkadaştan birisi değil zyzz bir lakap isim değil bir yaşam tarzı onun zaten sözlerinde de diyor herkesin içinde bir zyzz vardır diye. Seversin sevmezsin o ayrı fakat çamur atmak kötü bir şey adamın bu spora verdiği çaba emek ortada sigara içiyor mu ? evet ! alkol kullanıyor mu ? görmedim ama olabilir ! uyuştucu kullanıyor mu ? Görmedim ama olabilir.. Var sayalım ki oldu ?? Kime ne ? İnsanlar düşünebilen canlılar olduğu için varlıklar arasında en yüceleri olarak kabul edilir zararlı yada zararsız kavramını kendimizde tarttabiliriz ve birinin kötü değil iyi yanlarını örnek alın kötüleri kendisine kalsın ama kalkıpta öyle böyleee derseniz o iftira olur.
ZYZZ bir efsanedir VE SONSUZA KADAR ÖYLE KALACAKTIR.
valla beğendim.. özellikle kür yaptığı o kadar bariz olup mükemmel yedim çalıştım diyip burda 15 yaşında çocukların idolü olan yalancı insanlardan daha iyi benim gözümde.
Bu tartışma zyzz konusunda uzun uzun yapıldı zaten
Ayrıca mesajlarda buda vücud mu biriside ehh işte biraz çalışmış gibi yorumlar gördüm.. Bir kere bu adam yorum yapabilmeniz için ondan iyi olmalısınız 20 cm kolla zargana modeller gelmiş adama yorum yapıyor bu adam ölümünün üzerinden 2,3 yıl geçmensine rahmen hala yeni neslin peşinden gittiği bir adam ve steroid kullandığını kabul eden nadir sporculardan özellikle bu forumda naturallim diyip milleti salak yerine koyan bir çok arkadaştan birisi değil zyzz bir lakap isim değil bir yaşam tarzı onun zaten sözlerinde de diyor herkesin içinde bir zyzz vardır diye. Seversin sevmezsin o ayrı fakat çamur atmak kötü bir şey adamın bu spora verdiği çaba emek ortada sigara içiyor mu ? evet ! alkol kullanıyor mu ? görmedim ama olabilir ! uyuştucu kullanıyor mu ? Görmedim ama olabilir.. Var sayalım ki oldu ?? Kime ne ? İnsanlar düşünebilen canlılar olduğu için varlıklar arasında en yüceleri olarak kabul edilir zararlı yada zararsız kavramını kendimizde tarttabiliriz ve birinin kötü değil iyi yanlarını örnek alın kötüleri kendisine kalsın ama kalkıpta öyle böyleee derseniz o iftira olur.
ZYZZ bir efsanedir VE SONSUZA KADAR ÖYLE KALACAKTIR.
![]()