Bu programla gelişir miyim?

Beyler ben evde 2 aydır vücudumu geliştirmeye çalışıyorum ama 2 ay boyunca düzenli olarak çalışmadım ayrıca iyide beslenemedim.Şimdi kararlı bir şekilde devam etmek istiyorum protein tozu siparişi felan verdim.Benim kafam bu full body, split konusunda çok karışık.

En iyisi kendim bir program yapayım dedim ve böyle bir program hazırladım(küçük, büyük kasların dinlenme sürelerini dikkate alarak.)

Pazartesi:
Göğüs
Biceps
bacak

Salı:
karın

çarşamba:
sırt
triceps
omuz

perşembe:
karın

cuma:
göğüs
biceps
bacak

cumartesi:
karın

pazar:
sırt
triceps
omuz

Sizce bu programla gelişebilir miyim ?

Pazar - Pazartesi geçişinde problem var sadece. Pazar çalıştığın arka kolu pazartesi de çalışacaksın. Pazardaki arka kolu çıkarsan da omuz da yine çalışacak. Önerim pazar gününü kardiyoya ayırman.
Programda ya tekrar sayılarını ya da ağırlıklarını lineer şekilde arttırmalısın biliyorsun. Ev ortamında yapılabilir mi emin değilim ancak en önemli faktör bu kas gelişiminde.
İyi antrenmanlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pazar - Pazartesi geçişinde problem var sadece. Pazar çalıştığın arka kolu pazartesi de çalışacaksın. Pazardaki arka kolu çıkarsan da omuz da yine çalışacak. Önerim pazar gününü kardiyoya ayırman.
Programda ya tekrar sayılarını ya da ağırlıklarını lineer şekilde arttırmalısın biliyorsun. Ev ortamında yapılabilir mi emin değilim ancak en önemli faktör bu kas gelişiminde.
İyi antrenmanlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şöyle düşünmüştüm, hafta hafta değil yani bir hafta pazar antrenman yaptıktan sonra öbür hafta salı'dan devam edebilirim.

Hocam sana fullbody öneririm. Beslenmene ve uykuna dikkat ettiğin sürece en güzel çalışma şekli bu bence. Bir gün çalışıp bir gün dinlenerek kaslara 48 saat dinlenme süresi vermiş oluyosun. Haftada 3-4 kere çalışmış oluyosun. Ben bu şekilde daha çok verim aldım. Bir hafta da olsa dediğimi denemeni tavsiye ederim.

Back
Yukarı