bu supplementlerle yapılacak en iyi hacim supplement programı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan boran90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

boran90

Üye
herkeze iyi aksamlar...

ben h.i.t programı ile yeni çalışmaya basladım bol hacim kazanmak istiyorum ve devamı gelicek bundan sonra ama elimdeki supplementleri nasıl kullanmalıyım bilmiyorum.söyle sıralıyım

optimum %100 whey gold standart protein

GNC creatine monohydrate

GNC gluvitamin

GNC amino burst 3000

bunları bitene kadar kullanıcam sonra değiştiredebilirim siz bana en güzel nasıl olur söyler misiniz:) ve bunların yanında alırsam etkisini gerçekten göstericek başka bi supplement var mıdır?
tabiki düzgün beslenmenin yanında hepsi

boy kilo ve vucut ölçülerini yazmamıssın nekadar süredir çalıştığını yazmamıssın yorum yapmak imkansız

afedersiniz.

boyum 184 kilom 78 (normal geliyo kulağa ama zayıfım nasıl oluyo bende anlamadım)

3 ay civarı önce yeniden başladım. başlamadan bi 3 4 ay önce yine yapmıstım. we ondan önce de :D bu sefer ciddi bi sekilde ilerlemek istiyorum

Creatine 5gün yükleme yap 5er gram dan 4öğün (sabah kalktığında, antrenmandan 15dk önce, antrenmandan sonra, gece yatmadan 1saat önce) sonra

Creatine : antrenmandan 15dk önce 3gr. ve antrenman içinde içtiğin içeceğe 4gr karıştırarak kulan.
GLutamine, Protein tozu : antrenmandan 30dk önce, antrenmandan sonra
5gr glutamine , 1porsiyon protein tozu.

Amino acid ini buzdolabında sakla.

tesekkürler ozleyis dediğini uyguluycam :) yüklemeyi yapmıstım zaten ama genelde 1 porsiyon (5gr) kayma oldu günlerde yinede güç artışını hissettim heralde bu bi sorun değildir

optimuma lafım yok ancak forumda gnc ürünleri için fitness için ideal vg için yetersiz seklinde yazılar mevcut ben kullanmadım ancak bir baksan iyi olur derim.
kolaay gelsin.

teşekkürler yorumun için bende okudum ama aldık bi kere cahillik edip :( creatin hakkında fena diil yazmıslar. bendede gnc protein wardı onu bi köseye kaldırdım optimum aldım artık creatin bitince güzel bi marka alıcam tekrardan

gnc proteini optimumla karıştır hem uzun süre dayanır hemde elindekini değerlendirmiş olursun.
ben bununla ilgili soru sormuştum kullanan arkdş var mı gibisinden ama ses çıkmadı belki böyle karıştrp kullanan vardır

az bişey kaldı zaten 600 grlık kutuydu 10 gr bile almadım dikkat etmeme ramen bende artık bıraktım paraya kıyıp optimum aldım bakalım sonucları görücez gözle görülür bi fark olur umarım

Back
Yukarı