Bu vucüt adam olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan askop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

askop

Üye
Arkadaşlar 182 boy 73 kiloyum. Çok hafif bira göbeğim var. Haftada 3 gün halk oyunları çalışmasına gidiyorum 2.5 saat sürüyor ve oldukça yorucu. Buna rağmen vg ye vakit ayırabilir miyim bu cılız görüntüm den oldukça sıkıldım. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli.[DOUBLEPOST=1521723662][/DOUBLEPOST][GALLERY=media, 158]IMG_20180322_155200, askop tarafından 22 Mart 2018 14:56 tarihinde yayınlandı[/GALLERY][GALLERY=media, 159]IMG_20180322_155136, askop tarafından 22 Mart 2018 14:56 tarihinde yayınlandı[/GALLERY]

Günlük alman gereken kaloriyi iyi hesaplayıp bu kalorinin üzerinde beslenmeye çalışmalısın. 2 buçuk saat halk oyunları çalışması oldukça uzun bir çalışma bu çalışmadan önce sağlam bir şekilde beslenmeni öneririm. Alman gereken kaloriyi protein ağırlıklı bir şekilde makro ayarı yapacak şekilde ayarlamalısın.(Makro besin değerleri Karbonhidrat, yağ ve protein) Ayrıca bu süreçte bir multivitamin de kullanmanı öneriyorum. VG'ye vakit ayırabilirsen antrenmanlarında compound egzersizlere odaklı bir full body antrenmanı yapıp antrenman süresini maks 1 saat şeklinde tutmanı öneririm. Bu süreçte antrenmanı da düzgün bir şekilde yaptıktan sonra aslında kilit nokta beslenme ve doğru dinlenme olacaktır.

Back
Yukarı