Benim gorus bulk tarzi gitMerhaba arkadaşlar vücut bu kolay yaglaniyorum sizce ihtiyacım olan nedir onerilerinizi bekliyorum![]()
![]()
![]()
Verdiğiniz öneriler doğrultusunda buraya aylik paylaşıcam pazartesi den itibaren beslenme programimla birlikte Teşekkürler şimdiden
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yas 16 169 boy 9 ay önce 92 kgydim suan 71 basketbol oyuncusuydum fitnes gecmisim yarisi bilinçli yarisi bilincsiz 9 ayBenim gorus bulk tarzi git
Kilo basina
1,5-1,7gr protein
6-7gr carb
Fitness baslayali tahminin 4-6 ay olmus gibi fazla yagli degilsin su formda
yas da genc sanirsam biraz yagli devam et kas gelisim icin gereklidir az yagli olmak
Yas boy kilo , spor gecmia nedir ?
Cok iyi yukarda dedigim gibi sadece carb kilo basina 5-6gr yapYas 16 169 boy 9 ay önce 92 kgydim suan 71 basketbol oyuncusuydum fitnes gecmisim yarisi bilinçli yarisi bilincsiz 9 ay
dondurma sever tarafından gönderildi
Teşekkür ederim hocam aksam akşam soru yağmuruna tutmak gibi olucak ama kardiyo da yapmalı miyim yagli hissediyorum kendimi de yaniCok iyi yukarda dedigim gibi sadece carb kilo basina 5-6gr yapBu sekilde idman devam et
Bence yapma , Basket devam ediyorsan yapma cardiyo ama devam etmiyorsan Baktinki cok yaglaniyorsun 2haftada 1 hiit 30dk kardiyo yapabilinTeşekkür ederim hocam aksam akşam soru yağmuruna tutmak gibi olucak ama kardiyo da yapmalı miyim yagli hissediyorum kendimi de yani
Bende böyle düşünüyorum da dediginiz gibi yag orani kritik durumda artmaya da musait sanki 3-4 ay definasyon gidip sonra mi girsem temiz bulka yani definasyon u da abartmam 1800 kcal falan alırım ağırlık + kardiyo ile desteklerimclean bulk yap.kalorilerin +200 300 u gecmesin.cunku definasyon yapilacsk bi vucut yok ortada biraz daha kas kutlesi eklemen gerekiyor kanimca.oyle cok dirty bulk tarzinada girisme yag oranin kritik noktada.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
soyle soyliyim kas kutlen fazla olmadigi icin yag yakmanda zor olucak o istedigin define vucuda ulasman seni baya zorlar.clean bulk yapinca gobekli bi adam olmicaksin zaten.200 300 kalori artirarak ayda yarim kiloyla 1 kilo arasi kazanirsan kasin yaninda cok yag almassin.hem 5 6 ay clean bulk yapip sonra definasyona girersen kas kutlen daha fazla oldugu icin hem yagi daha kolay yakicaksin hemde yagi yakinca altindaki kaslar daha iyi gorunecek.Bende böyle düşünüyorum da dediginiz gibi yag orani kritik durumda artmaya da musait sanki 3-4 ay definasyon gidip sonra mi girsem temiz bulka yani definasyon u da abartmam 1800 kcal falan alırım ağırlık + kardiyo ile desteklerim
Teşekkürler yorum icin pazartesi basliycamsoyle soyliyim kas kutlen fazla olmadigi icin yag yakmanda zor olucak o istedigin define vucuda ulasman seni baya zorlar.clean bulk yapinca gobekli bi adam olmicaksin zaten.200 300 kalori artirarak ayda yarim kiloyla 1 kilo arasi kazanirsan kasin yaninda cok yag almassin.hem 5 6 ay clean bulk yapip sonra definasyona girersen kas kutlen daha fazla oldugu icin hem yagi daha kolay yakicaksin hemde yagi yakinca altindaki kaslar daha iyi gorunecek.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk