• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Bu Vucut Adam Olurmu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaba

Üye
Spora yeni başlıyorum. Bunlar ilk fotoğraflarım. Bakalım bu vucudu adam edebilecekmiyim.

Önerileriniz olursa çok sevinirim.

Her vücut adam olur yeter ki sıkı çalış, iyi beslen ve azmet.

yaba dedi:
Spora yeni başlıyorum. Bunlar ilk fotoğraflarım. Bakalım bu vucudu adam edebilecekmiyim.

Önerileriniz olursa çok sevinirim.

aynen abi bak ben 98 den 69 a indim hala yagım var ve sarkanlar yani gobegimde hala calısıom onlarda ADAM OLACAKLAR!!! :evil:

adam olmayan vücut yoktur...calısan vücut adam olur...
istersen yaparsın...istek--azim---hırs--varsa istedigini yaparsın...
sabretmelisin,azimli hırslı ve istekli olmalısın...

fakat tavsiyem,bel-göbek kısmına agırlık vermelisin....birazda yemeklerden kısarsan...1 yada 2 ayda o göbek kalmaz....

kolay gelsin..

evet arkadaşlarımın dediği gibi adam olmayacak vücut yoktur ama sizin bu vücudunuzu adam etme ile ilgili bütün şüphelerinizi aklınızdan silmeye çaılşmanız ve bu vücudu adam etme işinin öyle bir kaç ayda basıt çalışmalarla haydaaa doop diye olmayacağını aklınıza sokmanız lazım..ben çok gördüm öyle yaza doğru eriyecem vücut yapacam sahile inecem diye salona gelip bir kaç gün antrenmana devam edip sonra gelişmediklerini görünce yorulup bırakanları umarım siz öyle olmayın..meseleyi kafanızda bitirin. ben evde çalışıyorum ama zamanın olmadığı için siz bir salona yazılıp bu işi bilen birine yakın olun salonda çalışmanın heyecanı güzelliği bir başkadır bir keresinde erzurumda gittiğim bir salona yepyenı üç alet gelmişti cok da guzellerdi inanın sanki o aletleri kendi evime almışım gibi sevindim:)yanı salon insanı kendine ve bu spora bağlar
bir de bu forumdaki hocalarımızın yazılarını takıp edin ve tavsiyelerine uyun!
siz inanırsanız o vücut adam olur hem cok da güzel olur havalı da olur:):):)

tabi vucut olur ama siki bir diet yapacaksin ve cardio sen ona kendine 100% ver ondan sonra demir kaldir bence

haklısınız dostlar.

yalnız daha salona yazılmadım. yaz sıcaklığının biraz azalmasını bekledim. Ağustostun 2. haftasından sonra (maddi sebepler) salona başlayacağım.

Göbek olayı önceleri yoktu. İşim gereği bilgisayar başında 13 saat oturunca göbeklendim. özellikle alt abdomen kısmı bayağı moralimi bozuyor.

2 dumbell aldım evde yaparım diye ama salona gitmeden olmuyor. sıkılıyor insan. mekikti, şınavda bir iki gün sonra bırakıyordum.

salona gitmenin yani devamlı gitmenin ileride oluşacak sağlık sorunları için daha iyi olacağına inanıyorum. yaş 30. bu yağlanmayı yenemezsen kalp ve karaciğer zorlayacak beni.

Teşekkür Ederim Herkese.

Re: haklısınız dostlar.

adam olmayan vucut yoktur,vucudu olmayan adamlar vardır.yeterki azmınden ve sabrından birşey kaybetme.

bazen 30 yaşın çok geç olduğunu düşünürdüm. lise yıllarında başlasaydım bu güzelim spora herşey çok farklı gelişecekti. insanın kişisel inancını bile etkiliyor spor yapmak.

salona başladığımda her ay resimleri koyacağım. gelişimi sizlerle izlemek ve sizlerin yorumlarıyla bilinçli bir şekilde devam etmek istiyorum.

Eskı meshur bodycılerden rıza batur bu spora 30unda baslamıs, aynı sekılde olympıa 2.sı ve sayısız musabakaya katılmıs albert beckles de o cıvarlarda.

Bunun ne bır baslangc nede bırakma yası vardır, 60 yasında musabık olmakta mumkun , 40ında baslamakta

olmazzzzzzz
tabiki olur kimlervar 3 ayda adam gibi doktor tafsiyesine uyup diyet yapda 30 kilo veren sen niye olmayasın ama o bardağın içindeki colaysa biraz zor verirsin basarılar kolay gelsin bendede göbek var turk kası hehe.......

Back
Yukarı