[DOUBLEPOST=1526564403][/DOUBLEPOST]184 boy 79 kiloyum kardeşşş[DOUBLEPOST=1526564437][/DOUBLEPOST]Senin mevcut durumunu bilmeden verilecek en iyi cevap "3 vakte kadar" olur. Burda müneccim yok kardeş...
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oha o kadar var mı[DOUBLEPOST=1526564502][/DOUBLEPOST]3 4 vardır
knka bende sol kolumu kaplamak istiyorum ne kadar tutar dövmeler?Dövmeleri soruyorsan 5-6 seansta olur (bende de var).
Kasları soruyorsan, buna verilebilecek net bir cevap yoktur. Çünkü herkesin metabolizması aynı değil, vücut tipi aynı değil, antrenman direnci aynı değil, beslenme şekli aynı değil, genetik yatkınlığı aynı değil. Mesela sen 8 yılda yaparsın bu vücudu, başkası 4 yılda yapar, bir başkası ise 10 yılda yapamaz.
vallaha mi knka1 yılda çözülür ya anatomiye göre
Vücut yapına spor geçmişine beslenmeye bakarvallaha mi knka
haklisin knkaVücut yapına spor geçmişine beslenmeye bakar
uzaktan egitim seti almayi planiyorum 1 yılda olur sanırım demieğer parasal ve bilgi açısından eğitmenin var ise çok zaman almaz diiye düşünüyorum
kendini kısa sürede olsun diye kodlama bence 1 senede yapabildiğin kadar yap 2 senede dahada üstüne koyuzaktan egitim seti almayi planiyorum 1 yılda olur sanırım demi
bu formu tutturursam bu formda kalmayi amaçlarım daha da irilesmek istememkendini kısa sürede olsun diye kodlama bence 1 senede yapabildiğin kadar yap 2 senede dahada üstüne koy
malzeme bu knka yorumunu bekliyorumgerçi şu an nasıl olduğunu bilmeden çok güzel sallıyoruz da belki şuanki anatomine göre 1 yıldada olabilir 3 yıldada önce bi eldeki malzemeyi görmek lazım![]()
aynen fazla bisi yok bu adam tahminen kac beden giyiyodur? Bu vucudu 1 yilda yapabilirim yaniHerkesin genetiği farklıdır, kas kütlesi ekledikçe görüntün ister istemez değişir ama kimse ile bire bir aynı olmaz. Bu resmini paylaştığın adamın fiziğinde birşey yok, kas kütlesi çok fazla değil, yağ oranı da çok düşük değil. Aynı "oranda" kas kütlesini bir yılda düzeni bozmazsan eklersin, belki fazlasını yaparsın.
Kaç beden giydiğini nerden bileyim.aynen fazla bisi yok bu adam tahminen kac beden giyiyodur? Bu vucudu 1 yilda yapabilirim yani
kafa yorulcak sey suanda idman günlerini sabırsızlıklla beklemek olmalıKaç beden giydiğini nerden bileyim.Belki daha iyisini yaparsın, belli olmaz. Herkesin genetiği kendine kadar, ne kadar gelişirsin bilemem ama belli bir estetik yakalarsın, bunlar kafa yorulacak şeyler değil.
gainer almaliyimmmmmmkafa yorulcak sey suanda idman günlerini sabırsızlıklla beklemek olmalı![]()
beslenmeyi ilk önce bir düzene sok destek sonra düşüneceğin şeygainer almaliyimmmmmm