Skinny Fat Ectomorph = Never become Aesthetic (srs) - Bodybuilding.com Forums
Lütfen arkadaşlar, ingilizcem yetmedi malesef.
Lütfen arkadaşlar, ingilizcem yetmedi malesef.
Başlığı anladım da aşağıdaki yazılar ne diyor, belki başlığa karşı tezdirGoogle translate kullansaydinizsiska yagli ektomorflar hicbir zaman estetik olamazlar(gorunemezler) gibi birsey
Does this sound familiar başlığının son paragrafı ve sonrası, yetmedi ordan sonrasınaTam olarak hangi kisim sizi ilgilendiriyor.Yazi cok uzun geldi gozume![]()
Vallahi 7 aydır gidiyorum, çok değişiklik yok.Ne yapacağım hakkın da fikrim de yok.Skinny fat ektomorfların genel olarak şanssız olduğunu söylüyor. Stress kaynaklı, antrenman sistemi kaynaklı yada genetik olarak.
Genetik olarak hiperaktif insanların daha fazla stres hormonu ürettiğini söylemiş.
Buda kas gelişimi için negatif bir durum. Kas geliştiremediği gibi, birde yağlanıyorlar.
Çok kolay overtrain olabileceklerini söylemiş.
Aylarca kas kazanmaya çalışırsın, yarın yokmuş gibi yemek yersin. Sonunda, bir miktar kas kütlesi kendini gösterir ama etrafı yağ kaplıdır.
Sonra yağlardan kurtulmaya karar verirsin, bir süre sonra aynaya baktığında tamda başladıgın noktada olduğunu görürsün.
Sorunun vücudun yeterince anabolik hormon üretememesine vurmuş, testosterone, igf-1 gibi.
Bu hormonlar hakkında şanssız bir yapın varsa kazanacağın her kas kütlesi için iki kat yağ da kazanacagını söylemiş.
Tabi bunların herhangi bir bilimsel dayanağı yok.. Kendi fikirlerini yazmış.
Skinny fat ektolar da çok iyi vücut yapabilirler, yeterki istesin ve inansın.
Konuyu okurken mesela çok güzel bir örneğine rastladım;
Skinny Fat Ectomorph = Never become Aesthetic (srs) - Page 15 - Bodybuilding.com Forums
Yeterince yaglarinizdan kurtuldunuz henuz,4-5 ay sonra aynaya baktiginizda aslinda basladiginiz yerde oldugunuzu farkedeceksiniz ve onca efor ve zamanin lagima akmis(bosa gitmek gibi bi deyim galiba)olcak
Haklısın ama 7 aydır gidiyorum, omuz 111 den 118, kol 32 den 36, göğüs 97 den 100, ama bel 92.5 hala ki tek amacım beli inceltmek.Moral bozacak birsey yok arenelin vermis oldugu ornek ortada.Kbul genetik buyuk faktor fakat calisirsaniz emeginizin karsiligini alirsiniz.
Skinny fat ektomorfların genel olarak şanssız olduğunu söylüyor. Stress kaynaklı, antrenman sistemi kaynaklı yada genetik olarak.
Genetik olarak hiperaktif insanların daha fazla stres hormonu ürettiğini söylemiş.
Buda kas gelişimi için negatif bir durum. Kas geliştiremediği gibi, birde yağlanıyorlar.
Aylarca kas kazanmaya çalışırsın, yarın yokmuş gibi yemek yersin. Sonunda, bir miktar kas kütlesi kendini gösterir ama etrafı yağ kaplıdır.
Sonra yağlardan kurtulmaya karar verirsin, bir süre sonra aynaya baktığında tamda başladıgın noktada olduğunu görürsün.
Sorunun vücudun yeterince anabolik hormon üretememesine vurmuş, testosterone, igf-1 gibi.
Bu hormonlar hakkında şanssız bir yapın varsa kazanacağın her kas kütlesi için iki kat yağ da kazanacagını söylemiş.
Skinny Fat Ectomorph = Never become Aesthetic (srs) - Page 15 - Bodybuilding.com Forums
Skinny fat ektomorfların genel olarak şanssız olduğunu söylüyor. Stress kaynaklı, antrenman sistemi kaynaklı yada genetik olarak.
Kısca denenecek tek çare; önce yağ yönünden tamamen erimek, sonra kas yapma çalışmalarına başlamak gerekir. bu tip vucut için bana göre bulk dönemi saçmalıktır belenmek için harcanan onca parayı ziyan etmekten başka birşey değildir. profosyönel bir yorum değil kişisel yorumumdur. dipnot: bu vucut tipi 10 numara bacak kası çıkarır ve bacakta tabiri caiz ise gram yağ gözlemlenmez hissedilmez, çok iyi göğüs kası çıkarır yinede göğüs yağlıdır,kollarda cebelleşir durur, omuzlar sağlamdır.
Tamamen katiliyorum dediklerine. Benim ana bilgi edindigim yer internet olmasina ragmen boyle çöp bilgileri gordukce yeni baslayanlara uzuluyorum.Çevirmeye değmeyecek, salakça bir forum postu. Altındaki yorumlarda da yazanın aptal olduğu defalarca belirtilmiş.