Buda benim before after ım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wampirao

Üye
Herkese selamlar. Yaşım 34. Boy 176 ve kilo şuan 88. eskiden 101 di.
Bir yıldır haftada minimum dört gün salonda çalışıyorum.
Spor geçmişim çok başarılı, lise ve üniversite çağlarında profesyonel olarak basket(itü), yüzme(enka), ve kickbox(cemal daştan) yaptım. Sonraki on sene halısaha maçı bile yapmadım.
En son kendimden nefret edip başladım tekrar. Basit ve sekiz haftayı geçmeyen çok düşük dozlarda kürler yaptım.
Şu an tekrar hafif bir kür ardından martta full parçalamaya geçmeyi planlıyorum.
uploadfromtaptalk1389904831113.jpg

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kür olmadan olmuyor demi ? ... Kimyasal kimyasal kimyasal !

Kür olmadan oluyor. Belirli bir kas yapısını oluşturmadan iğneye geçmek sadece karaciğer ve böbreği zedeler.

yaptıgınız sporları profesyonel olarak icra ettiğinizi düşündüren şey nedir acaba size? yada profesyonel sporcu olmak sizin için ne demektir bir açıklarmısınız?

Düzenli olarak yapıp musabakalara katılmak.

eğer yaptıgınız spor dalında sözleşmeniz olması bu işten para kazanmanız profesyonel sporcu olduğunuzu belirtir aksi takdirde bir kazanımız yoksa amatörsünüz benim gibi.

Burda benim profesyonellikten kastım ciddi olarak o sporları yapmam ve musabık olmaktı. Yoksa senin dediğin kesinlikle doğru.

Hocam uğraşlarınıza değmiş ve halen iyi gidiyorsunuz tebrik ederim,umarım bende yaza kadar istediğim kiloyu verip yoluma devam edebilirim :)

lütfen eksik pozlarıda ekleyiniz

fotoğraf ekleme kurallarını bir okumanızı öneririm

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı