• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Buda Benim Resmim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edobey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Terminatör gibi çıkmışsın :lol: Elindeki makine güzelde sanırım bu resimle vücut için yorum yapmak zor gibi!Devamını bekliyoruz.

vücut için yorum beklemiyorum aslında ama nasıl olsa birileri birşey bulur diye düşündüğüm için yazdım buyrun kürmür kullanmadanda zıpkın gibi fişşek gibi ne eksik ne fazla 3 - 5 aylıkken kür hesaplamalarına giren arkadaslara itaaf olur zamanla herşey olur

abi iste budur... süper cikmissin. tabii bu resime bakarak tam bi yorum yapmak zor ama kollar iyi. 3-5 ay calisan kür yapmaz yapsada bir yarari olmaz zaten. ölcülerini yazarsan sevinirim... basarilar.

Bu vücut tamamen doğalsa bravo tebrikler.Ne kadardır çalıştığınızı öğrenebilir miyim vede ne sıklıkla!!!

diyecek yok güzel doğal yapılanan birisine göre süper...

arkadaslar 7 seneye yakın amatör kulupte basketbol oynadım sonra bacaklarım guclensin diye bu spora başlamıştım öylede kaldı rahatszılıklardan dolayı (bel fıtıgı) ve imkansızlıklardan dolayı ara verdiğim zamanlar oldu ama 5 senedir bu işin içinde sayılırım (fiili olarak yaptıgım süre değildir bu)
doğallık olayına gelince gerçektende doğal inanın protein amino asit girmemişti bu resmi cekindiğim zamanda (parasızlıktan diyebiliriz) 130 kg da goüs yapıyor 60 kg da halterle arkakol yapıyordum anlayacagız vücut kendini kemirdi durdu yoksa bu resimdeki halimin yanında bir okadar daha hacim olmalıydı hernekadar bu resimde ahım sahım bir vucut olmasada genel profilin düzgün olmasından yana iyi oldugumu iddia ediyorum ve insan azmiyylede bir şeylerin olabilecegini anlatmak içinde yolladım sayılır

görüşmek üzere

Ne kadar kasli oldugunu resimden anlamak oldukca guc ama kollar saglam. Ayrica kas konusunu bilmem ama karizmanin tam oldugu kesin acaba ben de ayni pozu versem bu kadar saglam cikarmiydim onu dusunuyorum ama zannetmiyorum.

Blitz dedi:
Ne kadar kasli oldugunu resimden anlamak oldukca guc ama kollar saglam. Ayrica kas konusunu bilmem ama karizmanin tam oldugu kesin acaba ben de ayni pozu versem bu kadar saglam cikarmiydim onu dusunuyorum ama zannetmiyorum.

abi vucutcu adam çıbık kreker yerken bile resim çekinse taş gibi çıkar estetik durur bu spordan başka göze hitap eden bir spor varmı eminim tüm arkadaslar böyle zıpkın gibidir

flexor dedi:
bu resimde aslan gibi turk askeri var baba en iyi vucutcuya değişmem

Kesinlikle katılıyorum afiş olacak resim valla

Mehmetcikyatör.Tam filmlik poz yaw :p

kaç senedir yapıyorsun bu sporu merak etdim

kardeş hiç amino asit vs kullanmadım diyosun fakat konu dışı bölümde kullandığını söylemişsin(?)

IRON dedi:
kardeş hiç amino asit vs kullanmadım diyosun fakat konu dışı bölümde kullandığını söylemişsin(?)

haklısın arkadasım ama bir hususu belirtelim konu dışındaki bölümde yazdıgım dikkat edersen bu bu resim çekinmeden önceki dönemi kastediyorum bu resimi çekindiğim güne kadar azıma amino asid yada başka bir şey girmemişti (tamamen maddi imkansızlıktan )sonra askerde 4-5 sustanon vurunmustum bu resimden sonra suan o gördüğün vücut değişti simdi yine doping içeren bir şey kullanmıyorum sadece amino asid kullanıyorum

doğrudur benim de öyle gözüme çarpmıştı yazayım dedim vücudun göründüğü kadarıyla ii bence

elındekı makınenın kalınlıgına bakarsak kolların ıyı gozukuyo baska resım ler koyarsan yorumlarımız net olur

Back
Yukarı