BugraCavkaytar /14 Yaş /3 Aylık Gelişme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağustos 17

Kilo : 70
Bel : 81
Kollar : 32
Yağ oranı : %18.5

ur4hy.jpg

18 Kasım

Kilo : 64
Bel : 72
Kollar : 34.5
Yağ oranı : %14.5

ur4ku.jpg

Bu da 14 Kasım sırt antrenmanı sonrası :)

ur4m2.jpg

Her türlü yoruma açığımdır.Vücutta orantısızlık,eksiklik görürseniz LÜTFEN söyleyiniz.Teşekkürler :)

Güzel kardeşim çok güzel gelişim kaybetmişsin hele belden cok güzel ölçü vermişssiniz seni tebrik ederim sormak istediğim birşey var.Beli bi türlü ben inceltemedim bunun için ayrı calısman varsa paylasırsan sevinirim.

Güzel kardeşim çok güzel gelişim kaybetmişsin hele belden cok güzel ölçü vermişssiniz seni tebrik ederim sormak istediğim birşey var.Beli bi türlü ben inceltemedim bunun için ayrı calısman varsa paylasırsan sevinirim.

Öncelikle çok teşekkür ederim.Antrenmanım 3 gün ağırlık 2 gün cardio şeklindeydi.Yatmadan önce belime korse takıyordum.Belirli bir miktar terletiyordu.Antrenmandan önce 1000 mg L-Carnitine alıyordum ve tekrar korse takıyordum.Yaklaşık 45 dakika yüksek ağırlıklı cardiodan sonra korseden damla damla ter akıyordu :) Haftada 2 gün de karnı bol bol terletecek şekilde karın antrenmanı yapıyorum :) Yani belin bir kısmı yağdan bir kısmı sudan inceldi :)

Şu beli benimde inceltmem şart fakat çok yiyorum deniycem artık olucak ya bilgilerin için teşekkürler korse fikri aklıma yattı hemen aldım korseyi taktım sıkıyor :) faydalı olur inşallah

Çok teşekkürler iyi akşamlar.

Son fotograf ta karın iceri çekilmiş gibi duruyor ve özel efektsiz koyarsaniz daha iyi inceleme şansı Olabilir

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı