Bulk 2. Ayı 64-72

Fenasin Babaoğlu.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takipteyim.. Hedefe depar at.
Bir tarif vereyim.
100 gr yulaf
300ml süt
30 gr ceviz
30 gr kuru üzüm
1 veya 2 yemek kaşığı bal. Muazzam lezzet. Yaklaşık 1000 kalori. Süper kaliteli karbonhidrat içeriyor.
Denicem kalori eksigim icin spordan 1 saat önce hemde enerji icin güzel bir tarif gibi duruyor daha iyi antreman icin denicem

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Denicem kalori eksigim icin spordan 1 saat önce hemde enerji icin güzel bir tarif gibi duruyor daha iyi antreman icin denicem

Spordan once denemen bir sey fayda etmez.
İcerisinde ki sut sindirimi yavaslatir yaklaşık 6 7 saatte sindirirsin. Antrenmandan 1 saat önce içmen bir şey fayda etmez aksine miden bulanır. Gece yatmadan önce içmen daha uygun olacaktır

Takipteyim.. Hedefe depar at.
Bir tarif vereyim.
100 gr yulaf
300ml süt
30 gr ceviz
30 gr kuru üzüm
1 veya 2 yemek kaşığı bal. Muazzam lezzet. Yaklaşık 1000 kalori. Süper kaliteli karbonhidrat içeriyor.
Hocam bunlari direk karistirip mi tuketiyoruz? Isitma vs gerek varmi şu yulafi sevemedim bir turlu

Hocam bunlari direk karistirip mi tuketiyoruz? Isitma vs gerek varmi şu yulafi sevemedim bir turlu
Benim yaptigim sekilde vereyim sana daha rahat yiyeceksindir emin olabilirsin.
100 gr yulafin uzerine 250 veya 300 gram sutu koyup 10-15 dakika beklet yulaf iyice yumusasin. Daha sonra ceviz ve kuru uzumu ilave et karistir. En son balimizi koyuyoruz ve son kez karistirip afiyetle yiyoruz.

100 gr yulafin uzerine 250 veya 300 gram sutu koyup 10-15 dakika beklet yulaf iyice yumusasin. Daha sonra ceviz ve kuru uzumu ilave et karistir. En son balimizi koyuyoruz ve son kez karistirip afiyetle yiyoruz.
Tesekkur ederim hocam aksam deneyecegim

Benim görüşüm hepsini blendırdan geçip shake şeklinde daha rahat tüketebilirsin.

Benim görüşüm hepsini blendırdan geçip shake şeklinde daha rahat tüketebilirsin.
Kaşıkla yemelisin. Shake beni hoşuma gitmiyor pıtırcık hiç sevmiyorum. Yulafı yumuşatmak yemek şahane.

Kaşıkla yemelisin. Shake beni hoşuma gitmiyor pıtırcık hiç sevmiyorum. Yulafı yumuşatmak yemek şahane.
Yulafın tadına katlanmak hoş gelmiyor bulk dönemlerimde genellikle sabah kahvaltım 100 gr + 1 kaşık bal + 60gr whey + 2 muz atar shake yapar içerim tadıda mükemmel oluyor.

Yulafın tadına katlanmak hoş gelmiyor bulk dönemlerimde genellikle sabah kahvaltım 100 gr + 1 kaşık bal + 60gr whey + 2 muz atar shake yapar içerim tadıda mükemmel oluyor.
Verdiğim tarifte katlanmak mı ?? zevk alarak yiyeceksin denemen lazım diyorum başka bişey demiyorum :D

Baya hacim kazanmışsın bana en son yolladığın fotoraflara kıyasla☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilo 74.5

bc70b651cd54ac7cb9e3a5bba8064148.png

Oo Babaoğlu başladın demek. Hacim yakismis. Çok iyi gidiyorsun . Sanslisin vücudun yağ tutmuyor ve estetiksin. Bende bulktayim 5.gun bugün. 80kgyim ama yağ oranim 13 felan seninkinden yüksek. Hedef 90 Benimde. 4000 4500 kalori yiyorum günde hiç aksatmiyorum suanlik. 700gr yakın temiz karb aliyorum. 2 ay da sen güzel kilo almışsın. Mümkün olduğunca pirinç den al karboyu kaslara iyi su çekiyor

Benimde yağ oranım %11 ama ole yağlı durmuyorum nedensizce hala baklavalar rahatlıkla gözüküyot

Resimler acilmiyor.

Back
Yukarı