Bulk Antremani

Merhaba arkadaslar bulktayim 1 ay olacak nerdeyse iyi gelistimi hissediyorum sorum su
Bulkta benim antremanim söyle
Pazartesi gogus biceps
Sali sirt triceps
Carsmaba omuz bacak
Persembe gogus biceps
Cuma sirt triceps
Cumartesi omuz bazen yapmam musait olursam yaparim
12 15 tekrar arasi yapiyoruk hareketleri
Sizce kaldirabildigim kadar saglam agirlik kaldirip az tekrarmi ypayim karar veremedim ne dusunuyosunuz maksimjm kas gelisimi icin agirmi gireyim surekli

Zorlamayalimmi diyosun :) midal inc benc pressde 10kg takiyom yanlara bunu 15kg yapip 6 tekrarmi yapsam nasil olur instagramda zorlanmayan kas gelismez diye cok caps gordum

Zorlanma farklı şekillerde olur. Yüksek ağırlık düşük tekrar, pump, düşük ağırlık yüksek tekrar vs vs. Hangisini daha pratik buluyorsan onu yap. Ben bulk dönemi ayrı, definasyon dönemi ayrı set/tekrar sayısı olayını mantıklı bulmuyorum. Bunu belirleyen şey antremandan ziyade beslenme bence tabi bu benim düşüncem yanlış olabilir :)

Ne yapmami onerirsin ozaman gunluk 400gr kadar aliyorum bulkta karbonhidrati beslenmem cok iyi oldugunu dusunuyorum ne tavsiye edersin

3-15 tekrar arasında çalış.
günde 200 tekrarı geçme.
1 saatten fazla salonda kalma.
biceps ile triceps yerini değiştir.
öyle bir ağırlık seç ki hedeflediğin tekrar sayısından 1 tekrar daha asla çıkamasın.
günlük alman gereken kalorinin 150-200 kadar fazlasını al.
tek doğru olmadığını asla unutma.

Dogal takiliyorum herkese yorumlari icin tesekkurler agir girmeye karar verdim beslenmemde kalori hesabi yapiyorum lakin -200 felan cok takilmiyorum degerli yornlariniz icin tesekkurler :) agir girip yapabildigim kadar yapacam 6 12 arasi tekrar

Back
Yukarı