Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
şimdi eleştiriler için tesekkurler ilk basta profesenel bi yarışmacı degilim inanın o bacaklarda 8 ayda falan oldu genetik olarak iç bacak calflarım zayıf ama elimden geldigi kadar yukleniyorum catım zayıf evet genetik olarak saglam bi catıyla başlamadım bu spora omuz larımdardı belim inan cok ince kaldı bazı fotolarda öyle cıkmış olabilir birde herşey düşündügünüz gibi olmuyor bulk dönemdeyken ben bunu anladım kolum 48 geliyordu ama yarışma zamanı 41,5 kadar düştü bu yarışma dieti dışardan gözüktügü kadar kolay olmuyormuş yuklemesi karbonitrat alımı cok ince hesaplar gerektiriyormuş cünkü bir yarışmacı arkadaşın beslenme programı sana uymuyor tamamen bunu yaşayarak greniyorsun anlıyacagın her yarışma dietinde daha cok tecrube olacak birde biraz daha degil cok daha iyi bir vucut yapacam tavsiyen için saol kardeşbench_OBacak çalışamadığınızı söylemişsiniz ama üst bacakdaki gelişim fena olmamakla beraber iç ve arka bacak hiç yok gibi birşey calflarda da iş yok. O bölgelere çalışmanızı tavsiye ediyorum.
Tam anlayamamakla beraber ya çatınız biraz dar yada beliniz biraz kalın gibi. Bulk olan ilk fotolara baktığımda baya bi yol katetmişsiniz fakat o vucudun altından daha iyi bir kas kütlesi çıkar gibi gözüküyordu. Antremanlara ara vermeden vede bir daha bi şanssızlık da yaşamazsanız ileri de biraz daha iyi bi vucut elde edebilirsiniz.
başarılar...
tebrik ediyrum...nasil bir diet donemi gecirdin ve neler kullandin bu surecte soylemende bi mahsur yoksa yazabilirmisin
ilk öncelikle tesekkur ederim arkadaşlar yanlış bi yönlendirme yapmak istmem program oayında yada beslenmede benım sadece olayın mantıgını paylaşmak olur sizlerlen kilo durumunuza göre karbonhidrat ve beslenme kişiden kişiye degişiyor idmanda kesinlikle cok dekrar degil en önemlisi idman dan önce yapılan hergun kardio bisiklet yuruyuş koşu demiyorum dikey yuruyuş bölgeleri de calışırken yarışmaya 1 ay kala her bölgeyi bir gun calışıyodum tekrarlarda 12 uzerine cıkmıyordum cumartesi pazar off yapıyordum son 1 ay bölgeleri her bölgeyi 2şer kez calışıyordum ve vucudumda acılmayan bölgeninde tekrarını 14-16 cıkarmıştım saygılarbadcrow sağlam iş çıkarmışssın tebrikler...forma baktığımızda definasyon idman programıyla ilgili somut bi program bulamıyoruz yani al bu definasyon programı hemen basla gibi bişey acaba sen uyguladıgın programı paylaşırmısın misal pazartesi:şu bölgeleri şu hareketleri şu tekrarda yaptım gibisinden...
ilk öncelikle tesekkur ederim arkadaşlar yanlış bi yönlendirme yapmak istmem program oayında yada beslenmede benım sadece olayın mantıgını paylaşmak olur sizlerlen kilo durumunuza göre karbonhidrat ve beslenme kişiden kişiye degişiyor idmanda kesinlikle cok dekrar degil en önemlisi idman dan önce yapılan hergun kardio bisiklet yuruyuş koşu demiyorum dikey yuruyuş bölgeleri de calışırken yarışmaya 1 ay kala her bölgeyi bir gun calışıyodum tekrarlarda 12 uzerine cıkmıyordum cumartesi pazar off yapıyordum son 1 ay bölgeleri her bölgeyi 2şer kez calışıyordum ve vucudumda acılmayan bölgeninde tekrarını 14-16 cıkarmıştım saygılar
peki sana sunu soracam bu vucutu bu hale getirdigin icin banada bisey soylersin diye dusundum.ben su an bulk donemdeyim.oldukca iriyiyim.44 cm kollar falan var.ama cok sert bi goruntu yok.2 ay sonra izine gidecem.kollari omuzlari falan ayirmak istiyorum biraz.yani ya\risma falan yok aklimda sadece biraz hatlar belli olsun..ne taviseye edersin
badcrow bu fotolar 4 ay diet yapmış halinmi?
başta dedim kimyasal kulandım ama inan iş kimyasalla bitmiyor o diet ve idmanlar anlatamam yaşanır bench_Owalla 4 ayda inanılmaz bir değişim ama kimyadan yararlandığını inkar etmezsin değilmi![]()
walla 4 ayda inanılmaz bir değişim ama kimyadan yararlandığını inkar etmezsin değilmi![]()
ileride bu iğnelerin zararını çok fazla görüceksin dostum kısa dönem vücut için kendine eziyet etmişsin..