• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

BULK VE DEFİNASYON

Bodyline merhaba.Öncelikle ilgin için saol.Ben 89 Kg.ile spora başladım.Ve şu an 78-79 da kaldım.Ve 3 ay kondisyon ağırlıklı hafif kg.çok tekrarla bu kiloyu verdim.Fakat 1 aydır başka bir salonda başladım.Ve full idman yapmaya çalışıyorum.Haftada 1 gün of veriyorum.Ve parça çalışıyorum.4*12-10-10-8 şeklinde.Ve her bölgeye 4 hareket yapıyorum.Vücut daha şimdi kendini göstermeye parçalanmaya başladı.İdman açısından sıkıntım yok.Diğer salonda hocam yakında Definasyona başlayacağız seninle dedi.Fakat bir tür beslenme şekli olduğunu biliyorum.Ama ne zaman ihtiyaç duyulur nasıl yapılır.Bu defi aynı şekildemidir.Yani nette verilen defi mdiyetini uygulasam sonuç aynımı olur.Ne kadar sürede yapılır.Nasıl bir idman yapmak lazım definasyonla birlikte.İşte benim size sorduğum buydu.Yani Definasyon yapmak istiyorum.Kasları şekilsel çıkaran yağ yakan.Bu nasıldır.Ayrıntısı nedir.Bu konuda beni bilgilerndirirsen sevinirim.MSN adresin varsa MSN 12 saat açık bende daha rahat konuşabiliriz.Saygılarımla

aytekingonlugur dedi:
Bodyline merhaba.Öncelikle ilgin için saol.Ben 89 Kg.ile spora başladım.Ve şu an 78-79 da kaldım.Ve 3 ay kondisyon ağırlıklı hafif kg.çok tekrarla bu kiloyu verdim.Fakat 1 aydır başka bir salonda başladım.Ve full idman yapmaya çalışıyorum.Haftada 1 gün of veriyorum.Ve parça çalışıyorum.4*12-10-10-8 şeklinde.Ve her bölgeye 4 hareket yapıyorum.Vücut daha şimdi kendini göstermeye parçalanmaya başladı.İdman açısından sıkıntım yok.Diğer salonda hocam yakında Definasyona başlayacağız seninle dedi.Fakat bir tür beslenme şekli olduğunu biliyorum.Ama ne zaman ihtiyaç duyulur nasıl yapılır.Bu defi aynı şekildemidir.Yani nette verilen defi mdiyetini uygulasam sonuç aynımı olur.Ne kadar sürede yapılır.Nasıl bir idman yapmak lazım definasyonla birlikte.İşte benim size sorduğum buydu.Yani Definasyon yapmak istiyorum.Kasları şekilsel çıkaran yağ yakan.Bu nasıldır.Ayrıntısı nedir.Bu konuda beni bilgilerndirirsen sevinirim.MSN adresin varsa MSN 12 saat açık bende daha rahat konuşabiliriz.Saygılarımla

Öncelikle 78-79 kilodayım yazmışsın.. Bu kilodan definisyon programa geçmen bence çok sağlıklı olmaz. Senin şu andaki formunu bilemiyorum ama definisyona programa ( yani 3-3,5 aylık bir katı diet ) geçmen için öncesinde çok iyi bulk ve tatlı bulk programı yapman lazım ki ; definisyona girdiğinde alttan sağlam adele çıksın.. Bununda ne şekilde yapılacağına dair sistemler var.. 12-10-10-8 vs.. tekrarlarla olacak gibi değil bu sistemli şekilde bölgesel yani senin vucuduna bakarak program yazılıp nerde eksiğin var nerde derinlik kazanman lazım bicepsmi kısa ne bilim tricepsin yukarda kısa olabilir kalfın zayıf olabilir veya trapezlerin ufak olduğu için omuzlarından gözükmüyordur gibi detaylar var..

Sonuç olarak ilk önce yapman gereken temiz beslenip kilo alıp alırken yağlanmadan bulk olarak hacim yapman lazım yani genel anlamda çok tekrar ama çok ağır kilo ( çok tekrar yazmamın sebebi şu 4 6 tekrar değil 8 10 vs... ama ÇOK AĞIR KİLO İLE VS...

sırt pozun gercekten hosuma gıttı olculerını hakkaten yazdıgın kadar gozukmuyo basarılar

tebrikler...
kac yildir yapiyorsun...

hakikatende ii yapmışın başarılarının devamını dilerim ha bide ölçülerini kilo nu kaç yıldır yaptığını yazar bilirmisin?

ya bodylıne dostum ya sana sorum 53 cm baslamıssın defıye pekı suan kac kactan olculerın kaca dustu bunlrıda yazarsan sevınırım arkadasların dedıgı gıbı aslında 4 ay defınasyon oldukca uzun bır sure sampıyonlar en fazla 2,5 ay falan cok guzel omusun ama

Abi bu iki vücut yapısı birbirine çok benziyor. Ama tipler birbirine hiç benzemiyor. Burun, kaş, göz alakasız. Bu iki kişinin aynı olduğuna emin misiniz. Eğer aynıysa helal olsun...

kardes evet haklisin bulk döneminde surati degisik ama bunu suna baglamalisin arkadas 4 ayda yaklasik 25 kilo vermis.bu nedenle suratta et azalinca insan biraz degisik görünebiliyor

DARKBLUE1982 dedi:
Abi bu iki vücut yapısı birbirine çok benziyor. Ama tipler birbirine hiç benzemiyor. Burun, kaş, göz alakasız. Bu iki kişinin aynı olduğuna emin misiniz. Eğer aynıysa helal olsun...

adam 115 kilodan 90 kiloya düsmüs bırakta benzemesin eski haline :) ama biceps konusunda gürkana katılıyorum 53 lük kola benzemiyo

son olculerını yazarsan kıyaslama yapabılırız bırde kollar acık bır sırt pozu :D

Beyler konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama yaz dönemine girmiş olduğumuzdan ve definasyon çalışmalarına başlıyan arkadaşlarımızdan dolayı bu konuyu aktif tutmak istedim. Mükkemmel bir değişim olmuş tebrikler.

İkisi aynı kişi değil, neden anlamadınız ki? Yüzdeki fizyonomik karakterler öyle 10 20 kilo vermeyle hemencecik değişmez. İki kişi bariz olarak farklı kişiler, üstelik ikincisi yabancı. Türkiye'de öyle salon yok. Foruma göz gezdirirken arada bir böyle yapan insanlara rast geliyorum, kimisi anlaşılıyor, kimisi anlaşılmıyor. Konunun üzerinden çok zaman geçmiş, lâkin madem güncellendi, yeni bakacak olan arkadaşlar bu gerçeği göz önünde bulundurarak incelesinler konuyu.

İkisi aynı kişi değil, neden anlamadınız ki? Yüzdeki fizyonomik karakterler öyle 10 20 kilo vermeyle hemencecik değişmez. İki kişi bariz olarak farklı kişiler, üstelik ikincisi yabancı. Türkiye'de öyle salon yok. Foruma göz gezdirirken arada bir böyle yapan insanlara rast geliyorum, kimisi anlaşılıyor, kimisi anlaşılmıyor. Konunun üzerinden çok zaman geçmiş, lâkin madem güncellendi, yeni bakacak olan arkadaşlar bu gerçeği göz önünde bulundurarak incelesinler konuyu.

sen ne çok bilmişsin arkadaşım.estetik cerrah falan mısın?.adam aydı salon aynı.burdaki kıdemli arkadaşlar,hocalar anlamadı sen anladın.seninki de laf olsun forum dolsun!

sen ne çok bilmişsin arkadaşım.estetik cerrah falan mısın?.adam aydı salon aynı.burdaki kıdemli arkadaşlar,hocalar anlamadı sen anladın.seninki de laf olsun forum dolsun!

Burada kişisel tartışmaya girecek değilim, ayrıca tepkiniz de beni şaşırttı açıkçası. Bilgimin sınırları içerisinde konuştuğum konusunda sizi temin edebilirim, bu konuda bir zorunluluğum olmasa da. Gözden kaçmış şeyler olabilir, kimsenin kandırılmasını istemem. Burada bir art niyet var ise, bu açıkça görülebileceği gibi sizdedir. Bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım.

bende gördüklerimin sınırları içerisinde konuşuyorum.Şimdi Yüzündeki benekleri,sakal yapısı vs. aynı böyle montaj mı olur.İlk resimdeki duvara bak yazı var 'Türkçe'-arka planda olduğu gibi oda bulanık çıkmış.duvarlar aynı ikinci fotoda.Üstelik arkada 37 ekran tv var,yaprakların arkasında nazar boncuğu görünüyor bunlar başka memleketteki spor salonunuda olurmu.adam yabancı diyorsun son halinde krem kullanmış,definede yaptığı için karizma çıkmış işte.yiğidi öldür hakkını yeme demişler.hakkını teslim ettik.Forumdanda atılan bu kişi için dahada tartışmaya girmem.

Not:varsa bu forumda böyle lüzumsuz işler yapan emin olduğun bir üye,yap yorumunu bakalım.ama öyle bir olsa anında kaldırırlar merak etme.

Back
Yukarı