• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

BULK VE DEFİNASYON

bodyline

Yeni Üye

defineye girince dahada bi gelismissin bodyline :badgrin:
kac aylık bir def.prog yaptin.gercekten cok güzel kıvamını yakalamıssın..
tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum...

Toplam 3,5 / 4 ay Def programa girdim...

güzel bi karsılastırma,

Boya (bronzlukta) cok onemli yer tutuyor..

Kac kilo kaybettin?

115 den 90 a düştüm ...

Yağ yakıcı kullanmam temiz beslenirim... Bulk dönemde fazla yağlanmadan beslenirim..

ama şimdiki 115 kilo halim eski 115 den çok farklı o resimlerimide atarım daha sonra ...

Daha iyi ve daha estetik her sene daha iyi oluyor..

Keşke ilk resimde de pozu aynı el şekli ile verseydin.Bu define halin ile daha çeşitli pozları görmek isterim.Çok güzel bir kuruluk sağlamışsın....Bi de ölçülerini alabilirsek seni gözümüzde canlandırmamız sanırım daha belirgin olur...Başarılarının devamını diliyorum...

mükemmmel..

başka resimlerinide koyarsam çok iyi olur

SIRT

Tebrikler bodyline,

3-4 ay gibi bir sürede bu definasyon dudak uçuklatan cinsten, hele ki bunu herhangi bir yağ yakıcı kullanmadan yapmak inanılmaz bir azim. Bu dönemde omuz ve göğüsdeki gelişme de takdir edilmeli...

Başarılı çalışmalarının devamını dilerken, yeni resimlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sağlıklı Günler...

Teşekkür ederim..

definasyon gercekten takdir edilmeli, 4 ayda gercekten guzel is cikarmissin. Disiplinin ve azmin ben de dahil herkese ornek olmali.

BODYLINE SANA SORUM İSTEĞİM ŞU.DEFİNASYON BULK B NASIL BİR BESLENME ŞEKLİDİR NEDİR.BENDE3 AYDIR YAPIYORUM VE ŞU ANKİ HALİM SENİN İLK VERDİĞİN POZ KIVAMINDA.BUNUN SABİT BİR ŞEKLİ TARİFİ VARSA BANA MAİL OLARAK GÖNDERİRSEN SEVİNİR SANA MİNNETTAR KALIRIM SAYGILARIMLA mail : [email protected] :(
-edit : büyük harfle yazma

Merhaba

Öncelikle benim kıvamında olduğunu bir netleştirelim..

Kilo 120 biceps 53 ve alt yapın sağlam olması lazım.. resimde belki bulk da küçük gözüküyor olabilirim. Ama gerçekten büyük ölçülerim ... Eğer aynı kıvamdaysan iyi bir diet ve idman programıyla neden olmasın.. !!

bulk önden çift biceps

definisyon önden çift biceps..

Burdaki resmim dietimi bozduğum resmimdir ve yükleme yapılmadan çekilmiştir..

Back
Yukarı