İdeal bulking kaç ay sürer ? Yaklaşık 6-7 aydır bulking yapıyorum sizce daha ne kadar devam etmeliyim? Henüz yeterince kas kütlesi oluştugunu düşünmüyorum. Yaza yaklaşıyoruz yazın bulk yapmak doğru mudur ? Ve 1 yıl kadar bulking yapsam sizce doğru mu yapmış olurum ?
Aslında doğru söylüyorsun şimdi definasyona girsem yaza kadar yetişmez. Ve yeterince kas kütlesi yapamadım. Beni asıl endişelendiren yazın bulk yapmak. Birde bulk süresi bir yıl veya daha fazla olursa bir sıkıntı olur mu?
Forever son cümlede çok güzel bir yere değinmiş. Tamam her ne kadar insanların ne düşündüğünü belirli zamanlarda göz ardı edebiliriz ama yağlı bir vücuda abi çalışıyorsun çalışıyorsun bir şey olmuyor denilince insana dokunuyor.yağ oranın çok yüksek başta bu oranı temiz beslenerek ve belli saatten sonra yemeğe özelliklede karbonhidrat ve yağı tüketmeyerek devam edersen yağ oranın düşecektir, ara ara koşuyada cıkman gerekir bu yağ oranı sağlıklı değil kas egzersizlere devam ettiğin süre içinde güç kazanmaya devam edeceksin kas kaybedeceğini pek sanmıyorum temiz beslenirsen eğer 6-7 aydır yapıyorsan sporu aynı zamanda kas bile kazanabilirsin kas kütleni bilmediğimden yorum yapamam ama yazın çok yüksek yağ oranında dolaşmak seni mutlu etmez çevrendekilerde morelini bozar önerim bu benim kolay gelsin.