burun ameliyatı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 307KD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

307KD

Yeni Üye
hiç burun ameliyatı olan birisi var mı? fiyatları nedir yani çok mu pahalıdır? düşünüyorum yaptırmayı ama bir türlü aileme açamıyorum konuyu çok utanıyorum. yaşım 27... öyle rezil değil burnum ama gene de hoşlanmıyorum. elimde 1000 tl var şimdilik... ne önerirsiniz?

Ben hiç araştırmadım ama araştıranlardan duyuyorum rezil bir işlemmiş. Yüzüne yumruk çalışmışlar gibi acı ve morluklar oluyormuş. 1000tl ye yapmazlar sanırım en az 5bin alırlar bin liraya lazerle göz ameliyeti bile yapmıyolardı yanlış hatırlamıyorsam. Bence iyi olduğun konulara yönelmelisin bunun burnumla ne lakası var diyebilirsin ama şöyle söyliyim. Bu dürtü bilinşdışında insanlara karşı bulunduğun ortamda üstünlük sağlama istediğinden geliyor. Bende kiloma takıyordum kilomun yarısını verdim baktım ki aslında olay kiloda değil kafamdaymış takıntı haline getirmeden bıraktım(tabiki sağlık açısından yediklerime dikkat ediyorum). Eğer kendini iyi olduğun konu veya ortamlara sokarsan zaten üstün olduğun taraflarının olduğunu görüceksin. İşin özü bence gerek yokthums: Bizim bir arkadaş ta bu işlemi istiyordu. Biraz konuştuk ve şimdi sanırım böyle bir düşüncesi yok.

zigbog 5OOO TL çok değil mi?!?!?

biraz yüksek bir rakam çünkü bu... dediklerinde haklısın ama bu ameliyatı olmak istiyorum ne olursa olsun!

Burun kemerli ya da eğri ise ipli yöntemle ameliyat ediyorlar. 2 delik açıyorlar sadece ve burnu geriyorlar, düzeltiyorlar. Üstelik 1000-1.500 dolara yaptırabileceğini düşünüyorum. Jinekomasti'den de pahalı olmadığı kesin; ama araştırma yap. Bir sürü alternatif yöntemler var. Onları da araştır; sonra pişman olma..

Burun ameliyatı hiç öyle korkulacak bir ameliyat diğil ben oldum. 2 saate yakın bir zaman zarfında sürüyor. Tabi ameliyat olduğun yer çok önemli. Burnumu hiç kırmadan onların değimiyle eğeleyerek düzelttiler ve ucunu kaldırdılar sanki başka bir insan siması geldi yüzüme. Rahatsız oluyosan kesinlikle yaptır. Kendine güvenin gelicektir.

Ben estetik değilde devüasyon oldum. kolay bi ameliyattı. tamponlar biraz canımı sıktı. 3 günde 3 kilo verdim. Sadece çorba içebiliyordum. Benimde burnum güzel değil estetik hiç düşünmedim. Pek kafaya takmıyorum. Kaya Çilingiroğlunu örnek alın o burunla Hülya Avşar gibi bi kadınla evlendi :D

yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdıklarını,hangi hastaneler de yaptırdıklarını ,sigortanın tedavi masraflarının ne kadarını karşıladığını ya da karşılamadığını yazarlarsa daha aydınlatıcı olur gibime geliyor....

Son düzenleme:
Ben geçen sene oldum.Kırık,et,kemer ve bi tarafın neredyse tıkanık olması şikayetlerim vardı.Çocukluktan beri başına gelmeyen kalmamıştı.Kapı mı çarpmadı dersin,araba mı,kafa mı :) +olarak ağız kuruluğuna neden oluyordu.Neredeyse hep ağızdan nefes aldığmdan.Burun iptaldi.
her neyse dr la anlaştk istersen estetikte yapalm dediler ve bu benim aklıma yattı olmuşken oda olsun dedim.Ameliyata iki dr girdi.Plastik cerrah ve normal burun dr ruydu.Erdem hastanesnde oldum ameliyatı.

Birincisi;
normal burun ameliyatını sigorta karşılıyor (sanırm %20sini ödüyorsunuz).Estetik istiyorsanız onu cepten ödüyorsunuz.Ben ikisine 1750tl gibi bi ücret ödedim ve şimdi rahatım nefes alabiliyorum bonus olarakta eskisine göre daha düzgün bi şekli var ve bu kendinize güveninizi katlıyor.Bence kimseyi dinlemeyin.Rahatsızlık veriyorsa olun derim.

İkincisi;
ameliyatla ilgili sağdan soldan duyduklarınıza kulak asmayın.Hiçte zor değil.Narkozla üç saniye içinde mışıl mışıl uyuyorsunuz,uyandığınızda burnunuz sargılı ucu sızlar vaziyette odanızda oluyorsunuz.ilk gece ağrıdan uyuyamadım en zoruda o geceydi.Sonra 15 gün kadar kendinize dikkat etmeniz gerek.Tamponlar geç alınıyor ki ordada biraz zorluyor sizi ama ondan sonrası dünyaya yeni gelmiş gibi oluyorsunuz,havayı hissediyorsunuz :)

4

yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdıklarını,hangi hastaneler de yaptırdıklarını ,sigortanın tedavi masraflarının ne kadarını karşıladığını ya da karşılamadığını yazarlarsa daha aydınlatıcı olur gibime geliyor....[/QUOTE

2000-7000 arası değişir turkiyedeki burun ameliyatları... dr önemli bir faktör ancak yinede şans işidir insanın burnunun buna uygun olması gerekir... kemikli burunlarda ve ince derili burunlarda başarı oranı daha yüksektir ancak etli ve top halindeki burunlarda başarı oranı düşüktür kemiğe şekil vermek kolay ete kıkırdağa şekil vermek zordur.... paradan kısıcam diye alalade dr a gidip yaptırmak çok yanlış cunku bu sefer 2 . 3. ameliyat gerkebiliyor ki bu sefer çekilen sıkıntının yanında maddi olarakta epey bir külfet altına giriliyor... ağrı hiç yok gibi birşey anestezi ilaçları ve ağrı kesiciler ağrıyı minumuma indiriyor... dr adı vermek istemiyorum çunku 4 defa burun ameliyatı oldum ki ilk ameliyatımda başta paradan kıstım sonrada işi zor toparladım...

görüştüğünüz dr un önceden yaptığı burunlara bakın ve karar verin ama dediğim gibi kendi burun tipinize yakın burunlarda yaptığı ameliyat fotolarına bakın yani ameliyat öncesi halleri sizin burnunuza yakın oolsun.... bu arada tr deki drlar estetik ameliyatlarında çok başarılı ve tr de fiyatlar oldukça ucuz....

Baştan aşağı tüm estetik plastik cerrahi ameliyatları fiyatı ortalama 20 bin dolar civarındadır..
Hangi estetik operasyonu hangi fiyata yapılıyor işte listesi..
Alın germe: 3000-5000 TL
Burun estetiği: 2500-8500 TL
Endoskopik yüz germe: 3500-15000 TL
Dudak büyütme: 500-1500 TL
Çene estetiği: 1500-3500 TL
Saç ekme: 1500-3500 TL
Göz estetiği: 1500-5500 TL
Kepçekulak düzeltme: 1500-3500 TL
Yağ enjeksiyonuyla yüz dolgunlaştırma: 1800-5500 TL
Boyun germe: 3500-8000 TL
Lazerle leke silme: 1000-3000 TL
Popo kaldırma: 3000-7000 TL
Liposuction: 2000-10000 TL
Meme büyütme, dikleştirme: 3500-8000 TL
Karın germe: 3000-10000 TL
Minimum toplam: 33.300 TL (Yaklaşık 22 bin dolar) (alıntı)

Back
Yukarı