Merhaba arkadaşlar rapor vaktim gelmiş geçiyor

dün yediklerim:
sabah aç karnına tiroid ilacım (az çalışıyor bu nedenle 3 yıldır düzenli kullanıyorum)
2 haşlanmış yumurta
lor peyniri, beyaz peynir ve çörek otlu karışımımdan 1 yemek kaşığı (çörek otu çok faydalı tek başına yenmiyor ama peynirle karıştırınca güzel yeniyor, lorun tadını tek sevmediğim için içine biraz da beyaz peynir karıştırıyorum )
1 ince dilim köy ekmeği
şekersiz yeşil çay
1 zeytin
1 dl. salam
(kendime ziyafet vermişim de haberim yok maşallah bana

)
arada 1 portakal 1/2 elma
öğlen 1 kase çorba
akşam 4 yumurta beyazı baharat ilave edilmiş suda pişirilip 2 yemek kaşığı yoğutla yendi (tavsiye olunur hem yağsız hem daha katlanılır)
1 yemek kaşığı ıspanak kavurması
1/2 dilim köy ekmeği
Ben yaramazlık yapmaya başladım 1 hafta önce almış olduğum animal cuts kutusunu dün akşam kullanıma açtım spordan yarım saat önce içtim ve spor yapmaya gittim.
Spor salonunda dolu mide ve eşofmanla tartıldım 83,1 i gösterdi (vah vah vah)
boy 170 cm.
10 dk. bisiklet
4 dk twist
3 dk. abrocket
20 dk kadar ayak ve kol için çeşitli ağırlık çalışmaları (hafif ağırlık çok tekrar)
boş barla kucak hareketi 3*20 tekrarla
25 kez mekik
20 dk. koşu (genelde 6-6,5 arasında postacı yürüyüşü ve arada 3 defa 1 er dakikalık koşu şeklinde)
çalışmam bittiğinde vücudumdan alevler çıkıyordu ve mekik sehpasında uyuma isteğim yoktu bu da animalin etkisi olsa gerek
çalışmadan 20 dk sonra şekersiz yeşil çay
1,5 adet elma
Bu arada gün içinde suyumu baya içiyorum.
Dünün raporu bu şekilde olmakla beraber, yorumlarınızı, animal cutsla ilgili kızmalarınızı ama en çok da teşvik ve takdirlerinizi beklemekteyim

Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim.