normalde yediklerinle zaten vücudun ihityacı olan C vitaminin fazlasıyla alıyorsun, kalp doktorumun bana vitaminlerle ilgili söylediğini aynen aktarıyorum: "limonlu bir salatadan günlük vitamin ihtiyacının büyük bölümünü karşılayabilrsin". ayrıca başka bir doktor da "mevsim değişiklikleri yani bahar ayları hariç vitamin desteğininin yararının fazla olmadığını" söylemişti bana...ayrıca şunu da unutmamak lazım "A-D-E-K vitaminleri hariç diğer tüm vitaminler suda çözünür ve fazla alındığı takdirde vücuttan aynı gün içinde atılır".
Osman müftüoğlunun söylediği gibi: eğer illa ki kullanmak istiyorsanız %100 karşılayan mültivitaminleri tercih edin...
Ben yaz ayları haricinde "one-a-day weight smart" kullanıyorum. içinde yeşil çay da var, hem antioksidan hem tüm vitamin ihtiyacını karşılıyor. yani toplamda ihtiyacında fazlasını almış oluyorsun
gün içinde yediklerinde zaten C vitamini var, günlük ihtiyacın "60 mg" ve bu tek tablet de zaten bunu karşılıyor...
Yok ben bunu bile yetersiz görüyorum dersen, çiğneme-emme tabletleri kullanmıştım bir ara, özellikle soğuk aylarda iyi geliyordu, en azında psikolojik olarak

solgarın var, 120 tablet 20 lira, her tablette 500mg C vitamini var. fiyatı tablet sayısına, table tiçeriğine ve tadına göre çok iyi. bilgin olsun.solgar satan eczanelerde rahat bulursun
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:54 ----------
alalı o kadar uzun olmuş ki hem tablet adedi, hem de fiyatı değişmiş
http://www.solgar.com.tr/products.aspx?type=alone&code=5E85BEF3-D179-441A-8600-1F017EBF5CCE