calisthenics yapanlar bakabilirmi

hayırlı ramazanlar yaklaşık 5 ay vücut geliştirme yapmış biri olarak geçen hafta calisthenics geçtim geçme sebebim vücut agırlıgıyla atletik çalısmak daha ilgimi çekiyor ve yağ yakımı açısından compound egzersizler çok oldugu için verimli olcağını düşündüm antreman sonrası acayip mide bulantısı oluyor ağır geçtiğinden sanırım bikaç eksiğim var yardımcı olurmusnuz programım
jumping squat 4x25 15.tekrardan sonra ciddi yanmaya başlıyor ön bacağım
knee push ups 4x15-12-10-10 her sette düşüyor tekrar sayım
inverted row masada yapıyorum ama sırtımdan çok bicepsimi çalıstırdıgımı sanıyorum
omuz için bi hareket yapıyorum ama pek omzumu çalıstırdıgımı sanmıyorum bu harekette omuz için ne önerebilirsiniz başlangıç için
eşofmanla biceps curl :D ve bench dips
leg raises 4x20

Omuz için bunu yapabilirsin.
Pike-push-up.jpg

Vücut formun nasıl kilolu - zayıf ?

Sen vucut agirligin fazla biraz kilo ver o zaman daha rahat yaparsın yani bulk yapma.
Zaten calisthenicste ne kadar zayıfsan o kadar avantajlısın.

Sen vucut agirligin fazla biraz kilo ver o zaman daha rahat yaparsın yani bulk yapma.
Zaten calisthenicste ne kadar zayıfsan o kadar avantajlısın.
hocam bulk yapmıyorum zaten diyetteyim uzun zamandır 1900 2000 kaloriyi geçmiyorum hedef yağ oranımı indirmek 68 kiloya düşmek[DOUBLEPOST=1496953041][/DOUBLEPOST]olmadı dambıl alıyım dicem ama çok yer kaplıyor direnç lastiği felan alıp sırt omuz çalıstırsam oda iş görürmü

Son düzenleme:
Dostum olabilir sercan ulusoy var youtbde bir bak derim bide front lever plamche felan yapmayi dusunuyormusun ?

Dostum olabilir sercan ulusoy var youtbde bir bak derim bide front lever plamche felan yapmayi dusunuyormusun ?
hocam biliyorum o kanaldan dolayı calisthenicse heveslenip başladım ilerde 1 2 sene sonra belki evet şuanki hedefim yağ oranımı düşürmek fit vücut yapmak en azından tek seferde 20 şınav 10 15 barfiks çekebilmek

Çok zor rakam!ar değil ulaşırsın elbet yağ yakmaya devam et başarırsuın inşallah.

Çok zor rakam!ar değil ulaşırsın elbet yağ yakmaya devam et başarırsuın inşallah.
hocam güzel bir beslenmem var da yokda yani evde ne yapılırsa yiyorum karbonhidratı bazı günler 200e felan çıkarabiliyorum proteini az alınca ama kalorilerimi asla aşmıyorum şeker almıyorum haftada 1 veya 2de hiit kardio yapıyorum

hocam güzel bir beslenmem var da yokda yani evde ne yapılırsa yiyorum karbonhidratı bazı günler 200e felan çıkarabiliyorum proteini az alınca ama kalorilerimi asla aşmıyorum şeker almıyorum haftada 1 veya 2de hiit kardio yapıyorum
Bence kendin pişir kendin ye yani evdeki yemek sağlıksız ise kendin pişir.

Bence kendin pişir kendin ye yani evdeki yemek sağlıksız ise kendin pişir.
yok hocam sağlıklı bulgur pilavından tut kuru fasulyeden dur sebzelere ama karbonhidratı fazla alıyormu onları yiyince 200gr fln ama önemli olan kalori kalori aşmıyorum pek masrafda çıkarmak istemiyorum aileye sürekli et tavuk vb besinler yiyip[DOUBLEPOST=1497113948][/DOUBLEPOST]
Pike pushup diye geciyor galiba bu

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunun yerine dambıl veya direnç lastiğiyle omuz çalıssam omzumu güçlendirdikten sonra bu harekete geçsem

yok hocam sağlıklı bulgur pilavından tut kuru fasulyeden dur sebzelere ama karbonhidratı fazla alıyormu onları yiyince 200gr fln ama önemli olan kalori kalori aşmıyorum pek masrafda çıkarmak istemiyorum aileye sürekli et tavuk vb besinler yiyip[DOUBLEPOST=1497113948][/DOUBLEPOST]
bunun yerine dambıl veya direnç lastiğiyle omuz çalıssam omzumu güçlendirdikten sonra bu harekete geçsem
Olur.Gayet mantıkliı.

hocam bu mesajı güncelliyim dedim azönce eve geldim halsizdim bişiler yiyim yedim off günümdür bi şnıav çkeiyim ölesine dedim 1 çektim 2 çektim noluyo dedim 4 şınav çektim normalde 1 şınav bile çekemezdim valla noldu böyle :D daha 3 haftadırmı ne calisthenics yapıyom :D

:D bir zamanlar bende 5 şınav çekip yorulirken şuan 40 felan çekiyirum zamanla olur hem zayiflarsın hem kutle koyarsın.

cok detayli giremiycem ama hemen aklimageleni yaziyiminverted row da gogsunu on plana cikararak kendini cek yoksa bicepslere daha cok yuk biner genis tutusda yapabilirsin biraz daha iyi hissettirir sirtini onemli olan gogsu one verip pullamak

Back
Yukarı