Carmelo114 Resimli Günlük

Carmeloyla pazartesi buluşup beraber idman atacağız. Daha önce konuşmuştuk ama o gün feci yağmura yakalandık. Light weight baby! :D

Sabah:
2 yumurta
100gr talı lor
100gr yulaf 400ml sıcak süt
8 tane zeytin
1 kaşık(40gr) şokella

Ant. Öncesi: 1 paket eti karam portakallı bademli(80gr)
Ant. Sonrası:whey+glutamin+protein bar

Öğle:
Fırında patates bol ketçap mayonez :)

Ara:1 tane mandalina

Akşam:
1tabak pilav üstü tavuk 1 kase yoğurt

Ara:lor ve fındık fıstık

Yatmadan 100mg çinko

63-64 arası olan başlangıç kilom şu an 74-75 arasında ufaktan yağlanma oldu ama aç karnına bel ölçüm 82cm mart'a kadar hacime devam 78-80 hedefliyorum

Salonda gördüm seni ama sen misin pek anlayamamıştım bugünde gördüm mesajını şimdi okudum daha yeni anladm :)

Sabah:
2 tam 3 beyaz omlet
70 gr beyaz peynir
75 gr buğday gevreği 2 muz 1 bardak süt
1 lahmacun :D
2 tane çikolata kaplı kremalı kek
8-9 tane kuş lokumu
8 tane zeytin

Ant. Göğüs -pazu
Ant. Sonu : whey+glutamin

Öğle:
2 dilim su böreği
1 muz
60 gr beyaz peynir

Aksam:
1 tabak makana
Bolca köfte
50 gr beyaz peynir

Yatmadan 100 mg cinko

Birde sırt pozu ekliyim bugün cekildim

Bu kadar yiyipte bel bölgesinin yağlanmaması bi nimet ya . Günlüğü takipteyim başarılar çok iyi gidiyorsunuz .

h457n.jpg
Dikkatimi çekti :) Taş devri diyetiyle ketçaplı mayonezli patatesin aynı resimde olması 10 numara olmuş hyper_ .

Bu kadar yiyipte bel bölgesinin yağlanmaması bi nimet ya . Günlüğü takipteyim başarılar çok iyi gidiyorsunuz .

Eki Görüntüle 19246
Dikkatimi çekti :) Taş devri diyetiyle ketçaplı mayonezli patatesin aynı resimde olması 10 numara olmuş hyper_ .
Güzel bir ayrıntı yakalamışsınız :) Diyet dönemi çok katı bir taş devri diyeti uygulamış ve çok olumlu sonuçlar almıştım ama malesef taş devri beslenmesiyle hacim almak imkansıza yakın ama definisyon dönemi tekrar faydalanıcam gibi gözüküyo

Bu arada yoğunluktan dolayı günlüğü çok boşladım farkındayım tekrar paylaşımlara baslıycam..

Back
Yukarı