Carmelo114 Resimli Günlük

Lahmacun cidden tuhaf oldu bence tartışılır fazlasıyla :D

Umarım sende herseyi yoluna koyarsın artık son çare plastik sefer tasları var yemeğini yanında taşıyabilirsin.

Okul dersane ve yolda geciyodur bütün vaktin seni en iyi ben anlarım yeni mezun oldum cünkü :)

Sıvı besleniceksin evde protein shake hazırlayıp yolda okulda ders arasında içiceksin.

Mesela 300 ml süt muz,fıstık ezmesi ve yarım ölçek proteini blendırda karıştırıp yanında taşıyıp ara öğün yerine içebiirsin thums:

onun yerine yulaflı bisküvilerden alıcam ve cebime bir avuç kuruyemiş koyucam onları yiycem sen ne dersin ? Okula kap götürüp ton balık sandviç düşünüyordum ama hem koku hemde fiyat açısından bana vuracağını anladım

mert lahmacun olayı tartışılmaz bulkta hergün almıyorsan tabii, ben dün pizza bugün steakhouse yedim yağlanma yok büyümek için arada yüksek gi almak şart, sabah en iyi zamandır bunun için akşam düşük g.i. lere devam.

mert lahmacun olayı tartışılmaz bulkta hergün almıyorsan tabii, ben dün pizza bugün steakhouse yedim yağlanma yok büyümek için arada yüksek gi almak şart, sabah en iyi zamandır bunun için akşam düşük g.i. lere devam.

Aynen katılıyorum sabahları yüksek Gİ den korkmuyorum mesela yarın sabah kek yemeyi düşünüyorum :) aksam vakti kesinlikle meyve bile yemiyorum daha cok fındık,ceviz ve peynir oluyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:41 ----------

onun yerine yulaflı bisküvilerden alıcam ve cebime bir avuç kuruyemiş koyucam onları yiycem sen ne dersin ? Okula kap götürüp ton balık sandviç düşünüyordum ama hem koku hemde fiyat açısından bana vuracağını anladım

Yulaflı bisküviler hiç yoktan iyidir ama sana hem ucuz hemde sağlıklı yağlar içeren bir ürün tavsiye edicem

http://www.tadim.com.tr/tr/urunler/25

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:45 ----------

Bu idrar söktürücünün yan etkisi oldumu ?

Tansiyon ve nabız düşüklüğü su kaybına bağlı baş ağrım oldu.

07 ekim 2012

Sabah: yulaf ezmesi süt ve kayısı reçeli
IMG_0433.jpg

Ara: su böreği ( 1 dilim) ayran

Öğlen: 2 dilim fırında makarna ayran

IMG_0436.jpg
öğle yemeğinden 3 saat sonra
2 dilim fırın makarna,1 porsiyon etli güveç 200 gr tam yağlı yoğurt ve 2 kaşık pilav

Akşam: Fırında hamsi ,bol salata ve coco cola zero içtim

8 ekim

sabah:
100 gr yulaf 300 ml süt 2 kaşık kayısı reçeli 3 yumurta

s.jpg

Antreman göğüs-sırt çalıştım

Öğlen 2 dilim fırın makarna 1 kase pilav 1 tabak etli türlü ufak kase salata ve cacık
a.jpg

ARA:300 gram yağlı yoğurt armut ,reçel ve yulaf
aa.jpg

Akşam: Ton balıklı salata ve ayran

Gece :Henüz yenmedi ama :D fındık ve ceviz var aklımda

Evet dikkatinizi çekmesi çok hoş :)

Kahvaltıda geceden kalma katabolizmayı durdurup anabolik sinyalller versin diye tüketiyorum.

Ara öğünde tüketmem aslında gereksiz tamamen damak tadı ara öğünde zaten 1 kaşığı geçmiyorum.

Birde ara sıra yüksek GI alıp vücudu büyümeye zorluyorum bazende aksam ton balıklı salata gibi hafif beslenip yağlanmadan büyümeyi yakalamaya çalışıyorum vücutla oynuyorum kısaca :)

Kahvaltıda geceden kalma katabolizmayı durdurup anabolik sinyalller versin diye tüketiyorum.

Ara öğünde tüketmem aslında gereksiz tamamen damak tadı ara öğünde zaten 1 kaşığı geçmiyorum.

Birde ara sıra yüksek GI alıp vücudu büyümeye zorluyorum bazende aksam ton balıklı salata gibi hafif beslenip yağlanmadan büyümeyi yakalamaya çalışıyorum vücutla oynuyorum kısaca :)

Bunu korumak cidden çok zor dikkatli olmak lazım ;)

Bunu korumak cidden çok zor dikkatli olmak lazım ;)

Tavsiye için teşekkür ederim , sende uzun bir yağ yakımı kardiyo döneminden geçtğin için sana bir soru sormak isterim.

Şu an bulk döneminde haftada 5 bazen 6 idman yapıyorum ufak birde kombinasyonum var

şimdi sorum şu programa haftada 1 ufak bir ihtimal 2 kardiyo eklemem sizce gelişimi yavaşlatırmı yada aksine kondisyon açısından faydasını görür müyüm ? karar veremedim fikrini almak isterim :)

EDİT: Diğer akadaşlarda fikrini belirtirse sevinirim :)

benim bildiğim büyüme Growth hormon ile alakalı ve insülinle düşman ? yanlışım varsa düzeltin ama kan şekeri düşükken daha fazla büyürsün o reçeli sabah ve antreman sonrası alma bence

iyi forumlar

benim bildiğim büyüme Growth hormon ile alakalı ve insülinle düşman ? yanlışım varsa düzeltin ama kan şekeri düşükken daha fazla büyürsün o reçeli sabah ve antreman sonrası alma bence

iyi forumlar

Dediğin doğru kardesim ama eksik :)

Büyüme hormonu esas görevini gece yapar gün içinde salgılansın diye uğraşırsak beyaz pirinç veya patates yedik mi büyüme hormonunu unutmak gerekir :)

Zaten şeker alımım sabah ve ant sonrası onun dışında çok çok nadirdir ve akşam karboyu cidden kısarım ki gece büyüme hormonuna müsade ederim.

Sabah:
100 gr yulaf,2 kaşık kayısı reçeli
3yumurta ve 100 gr bildiğin tam yağlı kaşar ve beyaz peynir karışımı :D
s.jpg ss.jpg
ant.önce Rage ve creatine
Ant.sonra 400 ml üzüm suyu+1.5 ölçek mp combat
Antreman: biceps,triceps girdim

Öğle:
Bulgur,patates ve tavuk
ö.jpg
Akşam: tekrar bulgur ,patates,tavuk (bu sefer miktarı azalttım) ve yoğurt
a.jpg

Tavsiye için teşekkür ederim , sende uzun bir yağ yakımı kardiyo döneminden geçtğin için sana bir soru sormak isterim.

Şu an bulk döneminde haftada 5 bazen 6 idman yapıyorum ufak birde kombinasyonum var

şimdi sorum şu programa haftada 1 ufak bir ihtimal 2 kardiyo eklemem sizce gelişimi yavaşlatırmı yada aksine kondisyon açısından faydasını görür müyüm ? karar veremedim fikrini almak isterim :)

EDİT: Diğer akadaşlarda fikrini belirtirse sevinirim :)

Ben kardiyonun kaslanmayı engellediğini kesinlikle düşünmüyorum. Özellikle senin gibi beslenmenen biri kardiyo yapmayı. Karboyu arttırıyorsun fazlasını yağ olarakta depo etmek istemezsin. Bunun en iyi ilacı kardiyo.
Ayrıca kardiyonun ağırlık çalışmalarına da büyük katkısı var. Bununla ilgili bi kaç makalede okumuştum. Kondisyon olarak en iyi seçenek koşmak ip atlamak tercih senin. Bisikletle falan uğraşma derim :) Ben hala kardiyomu yaparım ;) Çok da faydasını gördüm thums:

Bence hala yağlanıcam diye korkuyosun diyet menüsü gibi programın carmelo k bkma :)

Bu dediğine pek katılmıyorum bulgur ve patates aynı öğünde ve tam yağlı yoğurt peynirler havada uçuşuyor :D

Birde not düşiyim size resimleri çektiğim kadarla kalmıyorum tabiki ikinci tabağı alıp bir daha resim ekliyemem :)

Ama bir konuda haklısın bugün pek beslenemedim ara öğün yoktu en büyük hatam o oldu

Ara öğünler için tavsiyede bulunursanız sevinirim fikirlerinizi almak isterim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:22 ----------

Ben kardiyonun kaslanmayı engellediğini kesinlikle düşünmüyorum. Özellikle senin gibi beslenmenen biri kardiyo yapmayı. Karboyu arttırıyorsun fazlasını yağ olarakta depo etmek istemezsin. Bunun en iyi ilacı kardiyo.
Ayrıca kardiyonun ağırlık çalışmalarına da büyük katkısı var. Bununla ilgili bi kaç makalede okumuştum. Kondisyon olarak en iyi seçenek koşmak ip atlamak tercih senin. Bisikletle falan uğraşma derim :) Ben hala kardiyomu yaparım ;) Çok da faydasını gördüm thums:

Aslında aynı şeyleri düşünüyoruz ama tereddütlerim vardı sendende duymak içimi rahatlattı. :) Arada H.I.I.T kardiyo yaparım bundan sonra.Biliyosun ki bu sistemde yağdan değil vücut daha cok karbodan enerji yakıyor dengeyi kurmak icin ve kondisyon icin iyi bir yöntem arada joggingle yer değiştiririm.

Yardım için saol thums:

Tabikii öyledir ben sadece gördüğüm kadarıyla yorum yaptım ara öğün seninde bildiğin yaptığın fındık badem ceviz ola bilir bence yemeklerin yanında yoğurt mutlaka olmalı yağlı yağsız farketmez sen yeterki çalış :)

Tabikii öyledir ben sadece gördüğüm kadarıyla yorum yaptım ara öğün seninde bildiğin yaptığın fındık badem ceviz ola bilir bence yemeklerin yanında yoğurt mutlaka olmalı yağlı yağsız farketmez sen yeterki çalış :)

Bu yorumun üstüne tamda bugün pazardan ceviz aldım :) ara öğünlerde artık ceviz meyve süt gibi dengeli ara öğünler yapıcam.Yoğurt konusunda ise öğünlere protein eklemenin kolay yolu buda iyi bir fikir thums:

Son düzenleme:

Ara öğün derdini çözdüm gibi bir ara öğün örneği muz ve karışık kuruyemiş

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:23 ----------

Sırasıyla 2009,2010,2011

Back
Yukarı