Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
edobey dedi:6 aya az diyen arkadaslar neyi ölçü alarak acaba az demişler açıklarlarsa sevinirim
sibeloskan dedi:O kadar süre için bence az gelişme kaydedilmiş. Birde son fotoğrafta sanırım oynama var.
Evet bu lafın banaydı.Fakat kür yerine yeterli supplament ve beslenmesini yapmış.Hatta bazı arkadaşlar supplament le steroidi eşit tutmuşlardı.bakınız şekil a:edobey dedi:2. ayında kür filan yapsaydı bu arkadasta sanırım çok gelişirdi ....
brooklyn35 dedi:anapolon ve sustanon yerıne 5 ay duzenlı suplement kullansan bunun kadar sonuc alırdın kendını rıske atmıssın anapolon gıbı bır ılacı kullandıgın ıcın bence devam etme derım
hypocrisy dedi:inan ciddiyim eğer isteseydin senin yaşında biri 2 ayda bu vucudu dogal yolla yapabilirdi (hicbir ek beslenme ürünü olmadan) kısacası ölümüne tavuk süt makarna patates ve sütle beslenip bu vucuda sahip olabilirdin ben sana bunu garanti ediyorum
Belki kişinin şartları bu kadar dürüst olmuş ve azda olsa gelişimi söylemiş dikkatli olalım arkadaslar herkesin sartları sizin gibi olmaz eger ölçüleri büyük soyleseydi kolun photoshop olduguna inanırdım kişi zaten ölçüsünü tam soylemiş 45 -50 dememiş.sibeloskan dedi:O kadar süre için bence az gelişme kaydedilmiş. Birde son fotoğrafta sanırım oynama var.
edobey dedi:son resmin sahte oldugundan süpem kalmadı çükü son resim bir üsteki remin aynısı fazlalıklar kesilerek değiştirilmiş[/quote
ben resimlerin sahibiyim uyandım klavye sesine arkadaş sinirlenmiş de biraz sert davrandı klavyeyearkadaşım eğer son resim ve üstündekinin ,sağ kollarına daha dikkatli bakarsanız birisinde vücuttan ayrı birisinde yapışık.farklı olduğunu anlarsın gözünden kaçmış sanırım
bunlar aynı zamanda arka arkaya çekilmiş resimler.Bide oynama var demeniz beni sevindirdi.Oynama olmayan gerçekten benim olan resimlere oynama ver dediyseniz birazcık bişeyler yapmışışım demekki diye düşünürüm.Bi de webcam kullanan arkadaşlar bilirler;lensi çok kaliteli olmatığı için ekranın kenarları bulanık çıkar.foto makinemiz yok kusura bakmayın.Ama eleştirirken dikkat edelim lütfen.Vücudum forumdaki en başarısız vücutta olabilir.Ama dürüstlüğümden taviz veremem.Ayrıca buraya sahte bi fotoğraf koyup size beğendirerek egolarını tatmin edecek biri değilim.
DinamiC dedi:edobey dedi:6 aya az diyen arkadaslar neyi ölçü alarak acaba az demişler açıklarlarsa sevinirim
Arkadaş bir zaman belirtmiş ve ben daha az bir zamanda daha büyük gelişmeler kat eden arkadaşlar gördüm ve olması gerekende o.Az...mesela omuzlar azz.Göğüsler az.Buna ölçü istiyorsan kollarına bakarak ölçü alabilirsin kola bakarak omuzlar az dedim.Yine kola bakarak göğüsler az dedim.Altı aya göre azz arkadaşım.
Umarım açıklayıcı bir metin olmuştur...
zaen83 dedi:Bence 6 ay için çok güzel bir vücut. İnsanları küçümseyip şevkini kırmak çok yanlış.
Göğüs kolun yanında biraz ufak kalmış gerçekten. Karın kaslarıda pek belli olmuyor, belki resimdendir.
Sorun olmazsa biceps ve sırt antrenmanını yazabilir misin?
edobey dedi:amacım kimseyi yalancı çıkarmaya çalışıp suçlamak değildir malum 10 dk içinde photoshop u bunle kullanabiliyorum sanırım ben sahteciliğe meyilli oldugumdan herkesi öyle zannediyorum