Casein ve Egg protein kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pshaw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
orcun cazein tozu,peynir altı suyu tozu bunları nerden temin edebiliriz..yumurta tozunu gurme.net ten buldum ve almayı düşünüyorum..sabah yumurta haşlamak zor oluyor..umarım tadı da fena değildir..cazein tozu da oldukça önemli özellikle yatmadan önce..yardımcı olursanız sevinirim

haşlanmış yumurta beyazının yerini,
kesinlikle yumurta tozu tutamaz,
İkisi aynı şey değil ,
Yumurta tozunuda al ama haşlanmıs yumurta beyazını da kesinlikle boşlama ,

haşlanmış yumurta beyazının yerini,
kesinlikle yumurta tozu tutamaz,
İkisi aynı şey değil ,
Yumurta tozunuda al ama haşlanmıs yumurta beyazını da kesinlikle boşlama ,
peki bu yumurta tozonu kaç kaşık olarak kullanıcaz..yani bi çay kaşığı ya da yemek kaşığı kaç adet yumurta akına denk geliyor..ne kadar su ile karıştıracağız..
ayrıca besin değerleri açısından bi fark var mıdır..

yumurta tozunun felaket bir tadı var.
şimdiye kadar içmekte zorlandığım en zor şey olsa gerek.
bir de su ile kolay karışmıyor suyun içinde topak topak kalıyor.
çok lezzetsiz.

karışımlara lezzet katmak için biraz hayalgücü kullanın.

yaptığım araştırmalarda egg protein ile ilgili benzeri bilgilere ulaştım.bende kürüme dahil ettim. sanırım 2-3 hafta içinde başlayacağım... whey proteini her sabah kalkar kalkmaz kullanıyorum. egg plus protein içinse öğle yemeklerinden 1.5 kadar evvel ve gece yatmadan önce almayı planlıyorum. şimdilik yatmadan evvel protein tozu ve glutamine alıp yatıyorum. sizce bunun yerine egg plus protein alıp yatmak daha mı iyi olur? ne dersiniz?

ya sabah kalkıp 2 yumurta haşlamak çok mu zor ?? ne kadar bağımlı olduk bu supplemental ürünlere... tamam whey filan anlıyorumda, sabah kahvaltıda normal oğunu tercih edin bari...

Casein, Whey, Egg protein almayı düşünüyorum bende. Casein Yaterken, Whey antremandan Sonra Egg de Antremandan Önce Almayı Planlıyorum. Bu 3 ünüde aldığım için aminoasitten vazgeçtim :)

Casein ve Zma kullanımı nasıl olmalı sizce? ben daha rahat bir uyku uyumak adına zma kullanıyorum.Caseinle zma arası ne kadar olmalı ? Başka bir sorum daha var casein kalsiyum tabanlı yani süt içeriyor bunun gece yatarken growtha bir etkisi varmıdır ?

Pro deilim bunlar benim için çokta önemli deil ama kullanıyorken doğru şekilde kullanıp max verim almak adına soruyorum.Teşekkür ederim.

Back
Yukarı