Cellucor C4 Extreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 141 65,6%
  • Orta karar

Votes: 49 22,8%
  • Başarısız

Votes: 25 11,6%

• Total voters
    215
:) doğru sölüyorsunuz ..düzenli bir şekilde sabah gitmezsem olmuyo... bakalım birşeyler düşünücem artık :) ... teşekkürler..

• Like
Reactions: Azi
bu urunu kullandım diger no urunlerınden pek bı artısı yok antrenman sırasında karıncalanma oluyor fakat enerji bakımından jack3d daha iyi kesinlikle ve pump bakımından abartılan bi urun bence

Sadece bir antrenman günü kullandım. VPX Shotgun kullanıyordum etkisi azalmıştı.

C4 bende doping etkisi yarattı diyebilirim.
Salondan çıkmak istemedim ve daha ağır kilolar kaldırabildim yan etkiye de rastlamadım, geç saatlerde kullanmama rağmen güzel ve derin bir uykuya daldım.

Kullandığını bildiğim kişiler genelde üründen çok memnunlar, memnun kalmayanlarda duydum ancak çoğunluk ürünü öve öve bitiremiyor.

Kullandığım ürün fruit punch'dı bu ürünün tadına sanırım kimse şikayet edemez 1 su bardağıyla rahatlıkla içiliyor.

Kullanırken başka etkilere/yan etkilere rastlarsam bu mesajı güncellerim.

İçeriğinde Synephrine HCL ve Caffeine Anhidrous var azımsanmayacak miktarda,bunlar başarılı legal yağ yakıcı ürünlerin temel taşlarından açıkçası.Zart zurt özütü,bilmemne ağacı yaprağı extract'ı yerine bu tarz etken maddeler kullanılmış olması güzel gerçekten.Alıp denemeyi düşünüyorum 60'lıktan,alırsam eğer sonuçları buraya yazacağım.

yaklasik 5 gundur kullaniyorum,gym den cikmak istemiyorum resmen.Bi enerji patlamasi oluyorki sormayin....Yorgunluk nedir unuttum 5 gundur :)Motivasyonumda ve kaldirdigim kilolarda artis oldu hemen.cok terletiyor oyuzden cok susuyorsun.antreman sonrasi cokuste yasanmiyor.uyku sorunuda yapmadi.bu kullandigim ilk performans artisi urun.Tadi (orange)guzel portakalli oralet gibi,suya hemen karisiyor

Uyku sorunu yarattı mı kullananlarda ?

Özellikle bilinmesi gereken ilk husus, bu ürünün oldukça kuvvetli bir formule sahip olduğu ve ilk seferde bir dozluk kullanımın bile bazı bünyelere fazla gelebileceğidir. Bu da genellikle mide bulantısı ve yorgunluğa yol açabiliyor. Bu sebeple başlangıç haftasında yarım doz kullanarak vücudu alıştırmak daha sağlıklı olacaktır. Bunun dışında verdiği performans artışı gerçekten etkileyici, ortalama %20'lik bir artış yakaladığımı söyleyebilirim. Bilinçli bir şekilde kullanıldığı takdirde çok faydasını göreceğinizi söyleyebilirim. Türkiyede 60 servisliği 160 tl'den satılmasına rağmen yurtdışında 16 dolar gibi komik bir fiyatının olması ise gerçekten üzücü.

ya arkadaşlar ben bugun aldım ama tek olcek kullandım fakat etki etmedi gibi ama bişeyler yedim içmeden once cok ac gıtmıyım diye etkisini neden gormemisimdir ant. tam yarım saat once 1 olcek kullandım.

bugun goren arkadaşlar bi yardımcı olursa cok memnun olucam bi yararı neden dokunmamıştır acaba

ya arkadaşlar ben bugun aldım ama tek olcek kullandım fakat etki etmedi gibi ama bişeyler yedim içmeden once cok ac gıtmıyım diye etkisini neden gormemisimdir ant. tam yarım saat once 1 olcek kullandım.

Yemek ye 1,30 saat sonra ürünü al 30 dk sonra da ant. a başla...

Tek ölçeği geçme , bu konuda firma uyarmış ...
Bir kaç gün daha bu şekilde dene mutlaka olumlu etki alırsın ...
Tabi beslenmene de dikkat etmen lazım...

Yemek ye 1,30 saat sonra ürünü al 30 dk sonra da ant. a başla...

Tek ölçeği geçme , bu konuda firma uyarmış ...
Bir kaç gün daha bu şekilde dene mutlaka olumlu etki alırsın ...
Tabi beslenmene de dikkat etmen lazım...

Kesinlikle tek ölçek geçilmemelimi yoksa birkaç kullanımdan sonra bünye alışınca iki ölçeğe çıkılabilirmi ?

iyi biraz rahatladım sizce ilk gun diyemi yoksa cok ac olup urunu alırken bişeyler atıstırdıgım içinmi performansımı arttırmamıstır . normalde sabah kahvaltı ve oglen yemegi yerim en az 2 yemiş olarak giderim ant.

Back
Yukarı