Cellucor C4 Extreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 141 65,6%
  • Orta karar

Votes: 49 22,8%
  • Başarısız

Votes: 25 11,6%

• Total voters
    215
c4 2. Kullanımım da ertesi gün acayip halsizlik yaptı ve yorgun gecede uykusuzluk normal mi bu durum şuan enerjim yerlerde hissediyorum :))
Akşam kullandıysan gece uykusuzluk yapması normal.Halsizlik olayını bilmiyorum , ben bşaka pre workut kullanıyorum yapmıyor halsizlik.

selamlar c4 un birde 50X adinda urunu var kullanan oldumu acaba ? almayi dusunuyorumda icerigi boyle normal c4 ten fazla icerigi var gibi.
AARy.png
[

Ben 2.5 aydır kullanıyorum. Yurtdışından almıştım, içinde b-alaninde var. Öncekini de buradan satınalmıştım, ikisi arasında kesin fark, kaslara aşırı yüklenince oluşan yanma hissinin yurtdışından aldığımda olmaması (b-alanin etkisi). Deefinasyon antremanlarında yeterli, ama ağır güç antremanlarında kreatin eklemek lazım. En azından bana yetmiyor. Etkisi bende yaklaşık 2 saat sürüyor. 50x, düz c4 e göre daha güçlü tavsiye ederim.

Yorgun oldugum gunler veya odaklanmamin zayif oldugu gunler hafta da 1 yada 2 hafta 1 kafein shot yapiyorum evde bir bardaga 2 3 tatli kasigi kahve atiyorum bana zihinsel odaklama sagliyor ama haftanin veya haftalarin geri kalaninda hic kafein almiyorum sonra dedim ki pre workout alsam kahve icecegime biliyosunuz ki basliyan birakamiyor pre workouta oyle bi durum yasanir mi

Yorgun oldugum gunler veya odaklanmamin zayif oldugu gunler hafta da 1 yada 2 hafta 1 kafein shot yapiyorum evde bir bardaga 2 3 tatli kasigi kahve atiyorum bana zihinsel odaklama sagliyor ama haftanin veya haftalarin geri kalaninda hic kafein almiyorum sonra dedim ki pre workout alsam kahve icecegime biliyosunuz ki basliyan birakamiyor pre workouta oyle bi durum yasanir mi

Bırakamamak derken bağımlılık anlamında sorun çıkmaz tabiki, ama sade kafein tatmin etmez seni noxtan sonra baştan söyleyelim. Ben mesela önceden kahve içerdim, soğuk kahve, ama nox varken kahveye bakmam bile :)

ben antrenmandan 30 dk once aliyorum ama bazen etkisini hissetmiyorum cellucor c4 cok ovguler yagmis ama ne biliyim ustelik 2 doz aliyorum :D

Bu ürünü aldım ama fitebull dan sanıyorum sahte gönderdiler.. pre workout istedim amino asit geldi içerik olarka sitedeki farklı bana gelen farklı bilen varmı 50x 45 servis modelini aldm
00b455f9a160f991bbf540f939b8a82e.jpg

Gumrukte sikinti olmasin diye etiketin icerigini degistiriyorlar genelde. İcin rahat olmayacaksa iade et derim, ama bence sikinti yoktur guvenilir yerden aldiysan eger.

ürünü ilk defa kullandım içinden çıkan ölçeği komple doldurup içtim, etki 0 , bir protein içince ne hissediyorsan ondan farksızdı kısaca hiç birşey, üstelik günlük hayatta çok kahve çay vs tüketmem haftada 1 kez 2 kez, pre work outta ilk defa bu ürünü kullandım ama hiç birşey hissetmedim, kısaca memnun kalmadım beslenmem ve antremanda iyi olmasına rağmen

ürünü ilk defa kullandım içinden çıkan ölçeği komple doldurup içtim, etki 0 , bir protein içince ne hissediyorsan ondan farksızdı kısaca hiç birşey, üstelik günlük hayatta çok kahve çay vs tüketmem haftada 1 kez 2 kez, pre work outta ilk defa bu ürünü kullandım ama hiç birşey hissetmedim, kısaca memnun kalmadım beslenmem ve antremanda iyi olmasına rağmen

Bünyeden bünyeye değişiyor. Bende 3farklı pre-workout denedim etki 0 dı. Başka antrenman öncesine paranı verme bundan sonra demekki sana göre değil

Bünyeden bünyeye değişiyor. Bende 3farklı pre-workout denedim etki 0 dı. Başka antrenman öncesine paranı verme bundan sonra demekki sana göre değil
zaten parasında değilim , en etikilisi olsun diye türkiyede 200tl verdim, avrupada amerikada çok satmış ve beğenilmiş bir ürün, bundan bile etki alamadıysam başkasına para vermem zaten, ha kutuyu bitireceğim belki yarısına gelince 20 serviste felan yani yada daha fazla içince etki alırsam orası başka, ama millet tek içişte yok vücüdum yaniyor yok gotm karıncalanıyor yazınca , insan bir umutlanıyor bu kadar etkili ve iyimi diye ama şimdilik hüsran, sağlıcakla

zaten parasında değilim , en etikilisi olsun diye türkiyede 200tl verdim, avrupada amerikada çok satmış ve beğenilmiş bir ürün, bundan bile etki alamadıysam başkasına para vermem zaten, ha kutuyu bitireceğim belki yarısına gelince 20 serviste felan yani yada daha fazla içince etki alırsam orası başka, ama millet tek içişte yok vücüdum yaniyor yok gotm karıncalanıyor yazınca , insan bir umutlanıyor bu kadar etkili ve iyimi diye ama şimdilik hüsran, sağlıcakla

Dediğim gibi aynı ürünü ben arkadaşıma verdiğimde bacaklarıma iğne batıyor sanki demişti. Ama amerikadaki ile Türkiye'deki arasında dağlar kadar fark var.İçeriği değiştiriliyor onun için kıyaslanamaz.

urunu dogru kullandigina eminmisin ? ya sabah aç karnina kullancan yada oglen antremandan once birsey yemicen yani yine ac karnina kullanican , tok karnina vs etki etmez.

urunu dogru kullandigina eminmisin ? ya sabah aç karnina kullancan yada oglen antremandan once birsey yemicen yani yine ac karnina kullanican , tok karnina vs etki etmez.

Öğlen yemekten 1.5 saat sonra kullandım ve yarım saat sonra antremana gittim, aldığım yer antremandan 30dk önce kullan demişti, antremandan önce birşey yemiyiceksin derken ? sen nasıl kullanıp nasıl besleniyordun anlatırmısın

hiç bir zaman pre workout ürünlerini kutuyla satın almayın tek kullanımlık bulabilirseniz mutlaka onlardan alın zaten verim alsanız bile bir iki kullanımdan sonra vücut yine alışıyor ürüne mesela c4 ün tek kullanımlıkları var onlardan alabilseydin beğenmezdin ve kutuyu almana gerek kalmazdı

Back
Yukarı