benim kullandıgım gainer günlük 5 gr kreatin mono veriyor ..
birde c4 kullandıgımda 1 gr creatin nitrat vriyor.
ayrıca bnde creatin monohidrat var onu da kullansam fazla mı gelir ?
Arkadaşlar uzun süredir bu sporla ilgileniyorum. Hep ilaç kullanmadan yaptım ama şimdi Hard Line Amino Full kullanıyorum. Cellucor c4 ile birlikte amino full kullanmaya devam etsem herhangi bir sağlık sorunu yaşarmıyım?
Yok mu acaba bilgisi olan?
ürünü 6 hafta kullandıktan sonra 2 hafta ara vermek gerekirmi kreatinde ooldugu gibi ?
birde shaker da çalkalamaktansa bardağa atıp kaşıkla karıştırmak daha mı doğru olur ?
içinden ölçek dışında başka bir şeyde çıkmadı şuan kazıdıgımdan dolayı hiçbir topaklanma yok ancak ilk açtıgımda herpsi tek parca halinde dipteydi hani toz şeker şekerlikte birbirine yapışır ya kompleöyleydi suan hepsi toz halde
İÇİNDE nem önleyici oluyomus sanırım bende çıkmadı öyle bişey
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:51 ----------
bu ürünü aldıktan sonra antrenman da 1.30 saat desek yani 1 bucuk saat sonra protein tozumu süt le alsam etkisini kesermi süt? nox etkisini kesiyor diye duydum suylamı almalıyım
içinden ölçek dışında başka bir şeyde çıkmadı şuan kazıdıgımdan dolayı hiçbir topaklanma yok ancak ilk açtıgımda herpsi tek parca halinde dipteydi hani toz şeker şekerlikte birbirine yapışır ya kompleöyleydi suan hepsi toz halde
İÇİNDE nem önleyici oluyomus sanırım bende çıkmadı öyle bişey
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:51 ----------
bu ürünü aldıktan sonra antrenman da 1.30 saat desek yani 1 bucuk saat sonra protein tozumu süt le alsam etkisini kesermi süt? nox etkisini kesiyor diye duydum suylamı almalıyım
şimdiye kadar nox ürünleri kullandığımda öyle aman aman ağırlıklarda bi artış hissetmedim
Superpump250 ant. esnasında kollarıma inanılmaz hacim kazandırıyordu. jack3d ise antramanım bittiği halde bir ant. daha çıkarabilecek hissiyatı sağlıyordu.
Dediğim gibi kilolarda çok ağır basamıyordum bu ürünleri kullanmama rağmen. C+ bi arkadaşım kullandı ve onda bi etki yaratmadığını söyledi.Bu tür ürünler gerçekten insandan insana değişik etkiler gösteriyor-göstermiyor.
Bende bu kez nutrex hemo race sipariş verdim. umarım artık sağlam bi etki altında kalabilirim.