Cellucor C4 Extreme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 141 65,6%
  • Orta karar

Votes: 49 22,8%
  • Başarısız

Votes: 25 11,6%

• Total voters
    215
2 gündür kullanıyorum, hergün 2 ölçek aldım, 1 gram fayda görmedim.Ne bir enerji ne bir değişiklik, hiçbirşey yok, karıncanlanma dedikleri şey belki hafif iğne batması minik minik çok dikkat edersem oluyormuş gibi hissediyorum ama net hiçbirşey yok.60 servislik kullanıyorum nasıl bitecek bilmiyorum :( pişman oldum aldığıma.
arkadaşında söylediği gibi,yemek yedikten hemen sonra falan alıyosan pek bi faydasını göremezsin.daha önce ne kullanıyodun ? benim elimde var şuanda daha 3 gün oldu alalı fruit punch tadı pek bişeye benzemiyo ama içilir yani öyle iğrenç falan değil,ki zaten bu ürünleri tadı için kullanmıyoruz sonuçta etkisi önemli. Hurbie33 arkadaş sen daha öncede bu tarz bi ürünü uzun süreli kullandıysan yada aşırı kafein alıyosan biraz mola ver vucudu dinlendir,ondan sonra almaya başla,iki ölçek baya etki gösteriyo ilk zamanlarda,haftada 3 gün falan bi kullanımla baya uzun sürede 2 ölçekle etki almaya devam edersin.

aynı markanın m5 adlı ürünüyle kombine ettim.Aşırı iyi sonuçlar alıyorum.Daha spora gitmeden en ufak hareketımde hafif bir terleme ve karıncalanmayla birlikte antremana başlıyorum.Şiddetle tavsiye edilir :)

Citrulline, beta alenine ve kafein. Bu ürünün en önemli üç içeriği. Güzel temiz bir enerji verir, çarpıntı antreman sonrası "crash" denilen aniden yorgunluk ve bitkinlik çökmesi gibi şeyler yaratmaz.
Güzel ürün.

türkiyede satışı yok galiba 2 aydır ben bulamadım ??????

aynen tek bıyerde 30 servıs buldum 130 tl gıbı yuksek rakamdı almadım amerıkadan getırmeyı denıyıcem uygun fıyata bulan varsa paylaşırsa sevinirim.

herkese merhaba

ürünü daha önceden kullanmıyordum ve sonra bir ara kullanmayı kestim. şuan ise elimde hala ürünün yarısına yakını durmakta. yalnız sormak istediğim ise ürünün son kullanım tarihi Ağustos ayıyıdı.(08/13). bir çok forumda ürün skt tarihinden 6 ay sonrasına kadar kullanılabilir gibi bir yorumlar yer almakta. sizce bu ürünü çöpe mi atmalıyım yoksa belli bir süre daha kullanayım mı ??? ürün hiç bir ışık görmeyen serin bir dolapda duruyor. havayla herhangi bir telafisi olmamakta.

Valla kardes öle bi soru sormussun ki burda sana kimse 'kullan tabi hiç bisey olmaz' falan demez :) Ama benim bildiğim kadarıyla SKT'si yakın veya geçmiş ürünlerin özel müşterileri var. Daha ucuza alabilmek için bu şekilde SKT si yakın veya geçmiş ürünleri alıyorlar ve satıcılar da genelde ürünler ellerinde kalcağına yarı fiyatına satabiliyorlar. 3-5 kurus az vereyim diye sağlık riski alınması çok sacma birşey bana sorarsan. Şu forumda içiceğin 1 bardak fazla suyun bile faydası konuşulurken böyle riskli işlere girmek bence doğru değil. Hiç birşey olmasa bile bu riski alıp denemek bile gereksiz diye düşünüyorum. Hiç bişey senin sağlığından önemli değil.

Valla kardes öle bi soru sormussun ki burda sana kimse 'kullan tabi hiç bisey olmaz' falan demez :) Ama benim bildiğim kadarıyla SKT'si yakın veya geçmiş ürünlerin özel müşterileri var. Daha ucuza alabilmek için bu şekilde SKT si yakın veya geçmiş ürünleri alıyorlar ve satıcılar da genelde ürünler ellerinde kalcağına yarı fiyatına satabiliyorlar. 3-5 kurus az vereyim diye sağlık riski alınması çok sacma birşey bana sorarsan. Şu forumda içiceğin 1 bardak fazla suyun bile faydası konuşulurken böyle riskli işlere girmek bence doğru değil. Hiç birşey olmasa bile bu riski alıp denemek bile gereksiz diye düşünüyorum. Hiç bişey senin sağlığından önemli değil.

Dedigin kesinlikle dogru.en guzeli ben bu kutuyu cope atayim.onun yerine hergun idman oncesi saglam bir kahve icerek idmana basliyim

Arkadaşlar, forum sponsoruna ürünün tekrar ne zaman stoklara gireceğini sordum ve bir daha stoklara girmeyeceğinden bahsettiler. Sanırım karşı firmayla olan bir sorunmuş.

Ürünün daha önce 60 servisliğini kullandım ve gerçekten çok güzel sonuçlar aldım. Daha sonra assault kullanıp c4 e nazaran daha etkisiz sonuçlar aldım. Yurtdışından arkadaşıma tekrar getirtmeyi düşünüyorum açıkçası. Birde Noxplode deneme niyetim var ama daha önce kullanıpda etki aldığım bir ürünü değiştirmeninde ne anlamı var diye soruyorum kendi kendime.

baya tuttu hatta farkli versiyonlarini cikardilar amerika da. giden gelene ismarlamak da bi yere kadar. yok satacak bir urun xtend gibi surekli ithal edilmeli diye dusunuyorum.

Yaklasik 1 yil once kullandim.Ictiktikten yaklasik 10 dk sonra avuc iclerim kasiniyordu.:Dhadi biran once agirlik basayim dedirten cok saglam bir urun.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı