• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Cem Sarpay 90 kg

Gelişme cok iyi gercekten , özellikle 80 kilo oldugun foto gayet süper olmus .. Tebrikler

cem çalişmalarında kolaylıklar dilerim.... burada genel bişey söylemek istiyorum salt seninle ilintili değil... bence insan kendini nasıl görüyorsa ve görmek istiyorsa bir kıyaslama yapıp olmulu ya da olumsuz karar vermeli; iyi ya da kötü değil... başlangıç, orta, ileri diye bir seviyeyi kullanılan destekleyicilerle orantılı görüyorum; emek ve yemekten önde geliyorlar çünkü bu yüzden çokta hayvanlaşıp hayvanlaşmamayı kafaya takmamalı ve arz-ı endam etmemeli bence... herkese duyurulur...özellikle aptallığını ukalalıkla örtbas edenlere... tekrar cem dostuma kolaylıklar diler verdiği emek nedeniyle kutlarım.. bunun dışında yazımın onunla ya da siteyle bir ilgisi yoktur.. selamlar herkese

Cem çok iyi gidiyosun.Kollar üstgöğüs ve oblikler çok iyi durumda.Kolların ve diğer ölçülerini biliyo musun,tebrikler thums:

.. teşekkürler zafer.. kollar 42 hala ilk fotolarla 3.4. arasında 1 ay var ama hep aynı sıck 44 oluyor,, bide belimi biliyorum doğru yerdenmi ölçtm bilmiyrum ama 82 geliyor..

.. önkol pozlarımı anca koyabildim umarım açık olmuştr en neti buydu,bayadır foruma okumak dışında giremedim.. herkeze iyi çalışmalar....

Define-bulk farkı dedikleri olay işte thums:.Define olunca kollar çok daha iyi durmuş,ben 44 civarı tahmin etmiştim :) Başarılar bench_O

bence de 42 den fazla,ayrica ilk defa boyle bir durumla karsilasiyorum,tebrikler cok guzel vucut yapmissin,basarilarinin devamini dilerim.

1.75 boyda 42 santim kol çok iyi arkadaşlar, 1.85 boyda olsa aynı etki için 44.5 santim kol gerekir, bunu hesaba katmak lazım.
Kol uzunluğu ya da kısalığı, eklem inceliği ya da kalınlığı hep önemli etklenler.
Cem'in cok estetik bir vücudu olduğu kesin ama üst göğüs konusunda katılmıyorum sana Zafer, vücuduna oranla bence üst göğüs geride, çok göze batmıyor kesinlikle ama o göğüste üzerine düşülmesi gereken bir yer varsa, bence üst göğüs.
3. ve 4. resimde vücutta bariz bir doluluk var, sıkı yemek yediğin bir günün ertesi koymuş gibisin, glikojenin vücutta yarattığı farkı düşündürdü bana, üstte vücut biraz daha sönük, aşağıda tamam vücut hem sıcak ama artı olarak sanki kaslar daha dolu, resim öncesi bir kaç gün beslenmen nasıldı Cem, merak ettim.

bu spora yeni yeni ısınan birisi olarak kollar sanki son snırına ulaşmış gibi daha iyisi olamaz bence veya olmamalı görünüş olarak.açıkçası yaptığın sporun hakkını vermişsin özelliklede kollarda peki cems22 bu kolun sırrı sadece biceps ve triceps çalışmakmı yoksa kendine uyguladığın özel bir formül varmı.başarıların devamlı olur inşaallah...

1.75 boyda 42 santim kol çok iyi arkadaşlar, 1.85 boyda olsa aynı etki için 44.5 santim kol gerekir, bunu hesaba katmak lazım.
Kol uzunluğu ya da kısalığı, eklem inceliği ya da kalınlığı hep önemli etklenler.
Cem'in cok estetik bir vücudu olduğu kesin ama üst göğüs konusunda katılmıyorum sana Zafer, vücuduna oranla bence üst göğüs geride, çok göze batmıyor kesinlikle ama o göğüste üzerine düşülmesi gereken bir yer varsa, bence üst göğüs.
3. ve 4. resimde vücutta bariz bir doluluk var, sıkı yemek yediğin bir günün ertesi koymuş gibisin, glikojenin vücutta yarattığı farkı düşündürdü bana, üstte vücut biraz daha sönük, aşağıda tamam vücut hem sıcak ama artı olarak sanki kaslar daha dolu, resim öncesi bir kaç gün beslenmen nasıldı Cem, merak ettim.
... saol karasan yorumlar için bu arada haklısın tamemen bilinçsiz bir şekilde glikojen depoladığım bi gündü 1-2 gün baya bi aç kaldım istemeden o günde baya yemiştim akşamına doğru bi baktım bişiler oluyo kolu ölçtm 43 dedim bi foto çekiyim kıyaslayıp anlarım son 2 foto ordan.. kolda eklemlerimin ince olusu baya fark yaratıyo galiba 38 kende en az 40 duruyo derlerdi yapıdanda kaynaklı biraz..

cem ilk resimlerinle aradaki fark çok bariz şekilde belli oluyor. bence bu işi gerçekten bilinçli ve hakkını vererk yapıyosun. örnek alınacak bir çalışma. tebrik ederim.

26 günde 8 kg

.. 3 hafta önce 82 kg....

... 4 gün önce 87 kg..

.. şu an 88 kg yim biraz yağlıyım ama kg alma gelişim için sizce nasıl mideden haliyle ödün verdim 4 haftada 8 kg alınca, son fotolar soğuk çekildi fazla kasmısım surat şeklden sekle girmiş kafaları çıkardım o yüzden :lol:.. hedefim olan 85 define ye gelince foto eklicktim ama bunlarıda ekliyim dedim kollar soğuk 44 oldu şimdi bu arada:D

^Güzel vücutlar+dövmeler :)

Kollar zaten fenomen, onlara birşey demiyorum bile, üst göğüste gelişme var gibi, hemde belirgin!
Bu arada son pozlarda üst göğüs bölgesinde kızarıklık var, poz öncesi üst göğüs yapmış olabilir misin :D
Ne olursa olsun göğüslerde vücudun diğeriyle uyum içerisinde, açık söyleyim, müsabık olmayan bir vücutçu için bence olayı bitirmişsin.
Karın ve bel, sıkılaşınca Hakan'dan sonra iki numarasın diyebilirim, Pumpforever üçüncülüğe düştün üzgünüm (duyup gaza gelsin diye özellikle yazıyorum :D

Back
Yukarı