Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
... saol karasan yorumlar için bu arada haklısın tamemen bilinçsiz bir şekilde glikojen depoladığım bi gündü 1-2 gün baya bi aç kaldım istemeden o günde baya yemiştim akşamına doğru bi baktım bişiler oluyo kolu ölçtm 43 dedim bi foto çekiyim kıyaslayıp anlarım son 2 foto ordan.. kolda eklemlerimin ince olusu baya fark yaratıyo galiba 38 kende en az 40 duruyo derlerdi yapıdanda kaynaklı biraz..1.75 boyda 42 santim kol çok iyi arkadaşlar, 1.85 boyda olsa aynı etki için 44.5 santim kol gerekir, bunu hesaba katmak lazım.
Kol uzunluğu ya da kısalığı, eklem inceliği ya da kalınlığı hep önemli etklenler.
Cem'in cok estetik bir vücudu olduğu kesin ama üst göğüs konusunda katılmıyorum sana Zafer, vücuduna oranla bence üst göğüs geride, çok göze batmıyor kesinlikle ama o göğüste üzerine düşülmesi gereken bir yer varsa, bence üst göğüs.
3. ve 4. resimde vücutta bariz bir doluluk var, sıkı yemek yediğin bir günün ertesi koymuş gibisin, glikojenin vücutta yarattığı farkı düşündürdü bana, üstte vücut biraz daha sönük, aşağıda tamam vücut hem sıcak ama artı olarak sanki kaslar daha dolu, resim öncesi bir kaç gün beslenmen nasıldı Cem, merak ettim.