• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Cem Sarpay 90 kg

resmin direkt görünmesi için direk linki aldım ama biyerde resim ekle butonu göremedim eklenti ekle link ekle ama resim ekle diye bulamadım link atıyrm yeniden.. gerçi 85 de son bir foto koyacktım ama diet bozma haftası oldu resmde 86.4 kg.. önmzdeki 2.5 ay başka fotoğraf eklemeyeceğim.. son formum bu..

http://img163.imageshack.us/img163/9951/img9753copy.jpg

Baştan sona okudum konuyu :) Gerçekten tebrik ederim bu sporun hakkını veriyorsunuz. Umarım Hep Gönlünüzden Geçeni Elde Edersiniz.. 10 Numara Bir vücuda sahipsiniz.

mrb,
Bende testosteron kullanmak istiyorum.
2 haftalık sadece testosteron kullanımı çok işe yararmı acaba ?

tebrikler cem...askerde baya kayıpların olmuş ama toparlamışsın tekrar...güzel...başarılar...bir de diyet uyguluyor musun? günlük beslenme programın nasıl? bilgi verebilirsen sevinirim....

tebrikler sir:)

göğüsler genetik olarak biraz ince bunun nedenide burun ucunda bulunan etli derinin kalınlığıdır.bu kalınlık ne kadar artarsa okadar kütle kapasiten beyaz lif kapasiten yüksek demektir(bilimseldir)

ön kollar çok iyi, karın biraz geri kalmış,arka bel estetik görünmüyor o bölgeyi arkaya esneme hareketiyle sıkılaştırabilirsin.

benden bu kadar bence güzel bi vucut tebrikler.

Back
Yukarı