Cems22 Video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CEMS22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CEMS22

Üye
bu videoları neden youtube değil de bu rapidshare atıyorsunuz izleyemeyelim diye mi? ya ben beceremiyom yada sorun var anlamadım.....

hernan77 dedi:
bu videoları neden youtube değil de bu rapidshare atıyorsunuz izleyemeyelim diye mi? ya ben beceremiyom yada sorun var anlamadım.....

Niye Rapidshare istemiyorsun? Diğerlerini anlarım, 30 gün içinde download edilmez ise kaldırılıyor, ama bu yeni :roll:

hernan77 dedi:

izlemek kolay alttaki linki tıkladıktan sonra iki seçenek çıkacak free yi seçeceksin geri sayım var.. bitince 4 haneli bi yazı var onu kutucuga yazıyosun sonra dowland ediyor bilgisayarına.... ben ancak böyle atabildim videoları.. :)

wücut güzel ,wideo güzel..eleştiri yapmak gerekirse bel incelince süper olabilir ;)

merhaba cem resimlerine baktım videonuda izledim arkadasım oncelıkle paylasım yaptıgın için tsk ederiz resimlerin cekılme tarıhı ıle vidonun cekılme tarıhı cokmu farklıcunku resimlerde daha iyi cıkmıssın ama videoda cok bulk gordum seni

goldtrapper58 dedi:
merhaba cem resimlerine baktım videonuda izledim arkadasım oncelıkle paylasım yaptıgın için tsk ederiz resimlerin cekılme tarıhı ıle vidonun cekılme tarıhı cokmu farklıcunku resimlerde daha iyi cıkmıssın ama videoda cok bulk gordum seni
evet bende goldtrapper'a katılıyorum, resimlerde daha definesin özelliklede karın falan gayet iyi durumda ama videoda bulk görünüyosun,buna rağmen hacim oldukça iyi tebrikler.

goldtrapper58 dedi:
meraba arkadaşım video 1,1.5 ay öncesinin falan olası gerek evet bu aralar biraz yağlıyım ama siteye son koyduğum fotolar 1-2 haftalık; ilk lerse geçen senelerden... son 1 aydır hafif diyet ve define yapıyorum wideo en balk dönemimde çekilmişti,bide sıcak vicut.. :)

CEMS22 dedi:
goldtrapper58 dedi:
meraba arkadaşım video 1,1.5 ay öncesinin falan olası gerek evet bu aralar biraz yağlıyım ama siteye son koyduğum fotolar 1-2 haftalık; ilk lerse geçen senelerden... son 1 aydır hafif diyet ve define yapıyorum wideo en balk dönemimde çekilmişti,bide sıcak vicut.. :)
özür diliyorum video 4 ay öncesininmiş şimdi kontrol ettim o dönem 92 kiloydum belde 93 olmalı..

vücut geliştirmeyle ilgilenen her sporcu kendi vücuduyle konuşmak onla ilgilenmek zorunda değilmidir :D ona bakmak zorundayız kılı var ilacı var hadi be karaciğerim yenersin sen demezmiyiz vayyy be bugün bicepslerim bi başka yürü be koçum deyip z-bara koşmazmıyız :D böle duygu yoğunlukları işte :D mesela benim vücudum ben bu işi yaparım aslanım demedi bana idare edicen senin vücuttan ancak bu olur dedi ve kestirip attı :D:D

kardeşim zannedersem muğladasın sen beni tanımıyosun fakat seni biliyorum.. burak ın arkadaşı olmalısın onun telefonunda da görmüştüm resimlerini oldukça iyisin şuan, burak eskiden oldukça zayıf olduğunu söylemişti.. bacakların üstüne göre çok daha iyiydi buraktaki fotolarda bence onuda paylaşmalısın.. başarılar..

Back
Yukarı