ch1vas ektomorf 1 senelik değişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ch1vas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ch1vas

Üye
Merhaba öncelikle kendimi tanıtıyım ismim Hüseyin 25 yaşındayım. Eylül 2013 te spora başladım.Bu süre zarfında toplamda 2-3 ay ara verdiğim oldu.(iş seyahetleri, ev taşıma , sakatlık gibi nedenlerden) .

Hayatım boyunca kilo alamamış sıska ve alışverişe gittiği zaman üstüme herşey cuval gibi olan biriydim.Her hafta mutlaka alkol vardı. Yemek yemesemde oluyordu patates cipsi olsun sabah akşam patates cipsi kolayla beslenebilirdim.Ev yemeğini sevmeyen fast food cok seviyordum. Spora başlamadan önceki senede haşlanmış yumurta yediğimi hatırlamıyorum :=) . Ama yağlıda bi vücudum hiç olmadı. sonra birden bire spora yazıldım hocama ilk söylediğim söz çok fazla şişmiyim göğüsler kollar cıksa yeter :=))) ..Daha 1.haftam olmuştu hoca salondan ayrıldı sonrada hiç hocam olmadı zaten hep forumdan edindiğim bilgilere göre beslenmemi ve antreman programımı ayarladım. zaten ilk 6 ayım boşa geçti diyebilirim hep yanlışlarla dolu 6 ay.

Spora başlamadan önce ilk tartım 62 kg
JAm6jZo.jpg

Spora ilk başladığım gün
qFK5J5e.jpg

bhKtG9i.jpg

6.ay
yItfGKV.jpg

9.ay
iBW6IEw.jpg

11.ay
a75qYBu.jpg

dUqC3Jr.jpg

12.ay
HqLkBed.jpg

hRr2GhF.jpg

BUDA BEFORE AFTER YANYANA
oRMXGvi.jpg

Bugün itibariyle geldiğim nokta budur . Bulktayım yağlandım ama yağlanmadanda büyümek cok zor ,
28.12.2014

1T6I1sj.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer arkadaşlar da belirtecektir zaten hacim eksiğin var en başta onun dışında biceps ve göğüsler çok geri kalmış gibi geldi moraliniz bozulmasın çalışmaya devam bu benim görüşüm başarılar...

Diğer arkadaşlar da belirtecektir zaten hacim eksiğin var en başta onun dışında biceps ve göğüsler çok geri kalmış gibi geldi moraliniz bozulmasın çalışmaya devam bu benim görüşüm başarılar...

Yorum için teşşekkürler evet hacimin farkındayım ama ektomorf olupta sakatlanmak vs vs sizi cok geriye götürüyor. Zaten hacim almakta kolay değil.

ne olduysa ilk 6 ay olmus zaten,ikinci 6 ayda nerdeyse yerinde saymissin ,beslenmen yaptigin spora yetmemis,bir yere Kadar gelmis orda Durmus,6 aydan sonra beslenmene daha cok özen göstermis olsaydin cok cok daha iyi olucakmis.

6 aydan snra ev taşımamdan ötürü 1.5 ay filan ara verdim o sıra beslenmemede dikkat etmeyince toparlamam zor oldu. 9. Ayımdada iş kazası geçirdim yine beslenmeme dikkat edemedim yine geriledim cok dogru söyliyorsunuz.

Karın genetiğin bence oldukça iyi yani bu konuda şanslısın,ayrıca Epeyde değişmişsin dostum tebrikler zaten sende amazing body translation falan gibilerinden bir başlık açmamışsın,güzel bir günlük için bu fotoğrafları saklamanı tavsiye ederim seneye çok daha iyi olacaksın muhakkak.

hocam iyi günler, bende ektomorfum daha 1 hafta önce spora başladım ama vücut yapsam sanki kafam küçük kalacakmış gibi geliyor, acaba olur mu öyle birşey? şuan kafam cılız vücuduma göre normal duruyor ne küçük ne büyük, aynı sizin başlangıç haliniz gibi.

Karın genetiğin bence oldukça iyi yani bu konuda şanslısın,ayrıca Epeyde değişmişsin dostum tebrikler zaten sende amazing body translation falan gibilerinden bir başlık açmamışsın,güzel bir günlük için bu fotoğrafları saklamanı tavsiye ederim seneye çok daha iyi olacaksın muhakkak.

Teşekkür ederim zaten ilk 7-8 ay boşa geçmiş sayıyorum hem beslenme hem antrmeanımda cok yanlışlar yapmışım bu sene günlük tutup yanlışlarımı görmek istiyorum

hocam iyi günler, bende ektomorfum daha 1 hafta önce spora başladım ama vücut yapsam sanki kafam küçük kalacakmış gibi geliyor, acaba olur mu öyle birşey? şuan kafam cılız vücuduma göre normal duruyor ne küçük ne büyük, aynı sizin başlangıç haliniz gibi.

Öyle bi ektomorf görmedim ben daha sorun etme böyle şeyleri ;) sporunu yap yaptıkça zevk alıcaksın

Ohoo sen de yagliysan biz olelim abi :D bu arada bulka daha nekadar devam

Ohoo sen de yagliysan biz olelim abi :D bu arada bulka daha nekadar devam

yok egemen gerçekten acaip yağlandım tabi sadece bulktan değil günlüğümdede belirttiğim gibi iş seyahetlerinde gittiğin yere göre yemekler değişiyor ki beslenmene dikkat edemiyorsun.ilk bahara kadar bu şekilde gitmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu hayatımda ilk defa bu kadar karbonhidrat ve protein görüyor vücut :=) hacimlendiğimide hissediyorum hep derlerdi ektomorflar bulktaki halini sever diye :D galiba bende öyleyim ama yazın sixpackler belli olması lazım =)

yok egemen gerçekten acaip yağlandım tabi sadece bulktan değil günlüğümdede belirttiğim gibi iş seyahetlerinde gittiğin yere göre yemekler değişiyor ki beslenmene dikkat edemiyorsun.ilk bahara kadar bu şekilde gitmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu hayatımda ilk defa bu kadar karbonhidrat ve protein görüyor vücut :=) hacimlendiğimide hissediyorum hep derlerdi ektomorflar bulktaki halini sever diye :D galiba bende öyleyim ama yazın sixpackler belli olması lazım =)
Cok iyi yere geliceksin ozamana kadar abi eminim devam bu arada ben gunlugune yazdim saniyorum oysa ki buraya yazmisim kafam karisti :D

Gelmisken yorum yapmadan olmaz forumda gordugum en iyi ekto gelisimlerden cok iyi hacimlenmissin gercekten abi tebrikler tekrardan

Hep karın kaslarının kaybolmasından korkarak fazla karbonhidrat almıyordum fakat hacim istiyorsan hele ektomorfsan gerekli makroları hesaplayıp karbonhidratı alman gerektiğini öğrendim. 68-70 arası takılı kalıyordum suan 73.5 gibi kilom.Tabi @Lethe552 nin günlüğü ve before afterı motivasyon açısından cok etkili olmuştur bana.

sende bana buyuk motivasyon sagladin abi, geri donusler her zaman zor oluyor bende yazin tabiri caize vucudumu mahvettim 66 kiloya kadar dustum + olarak program olarakda kafam karisikdi simdi basladim artik ,programa alisma sureci olarak 5 gun belirlemistim pazartesi basliyorum duzenli bir sekilde hayirlisiyla

oRMXGvi.jpg
[/quote]
Bundan sonrası daha iyi olucaktır artık daha tecrübelisin öyle düşün . Yalnız dikkat ettiğim bişey sağdaki fotoya baktım biyerden tanıdık geliyor ama nerden
aklıma takıldın gittin çıkartıcam ama :D

Back
Yukarı