Cheat Meal sistemi - Diyet bozma sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan John399
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Brhmcr aynen bende dominostan siparis veriyorum 1 orta boya 1 tane bedava farkinda olmadan bitiyor. Gecen 1.5 pilav ustu doner yedim ardindan 3 tane firin sutlac yedim bir seker zipladi yoksa devam ediyordum :)

Caner 2 gunde 1 de fazla degil mi ? Sen bildigin diyeti bozup tekrar basliyor gibisin :)

İnanmayabilirsiniz ama 1 saat aralıkla şunları yedim bu gün

1 büyük pizza . 1 kase patates yaninda cola

15 dk sonra 1 künefe

yaklasik 45 dk sonra 250 gr baklava üstü dondurmalı .

Şuan moralmen daha iyi hissediyorum ayrıyeten p.tesi idmaninda agirliklai parcalamayi düsünüyorum :)

İnanmayabilirsiniz ama 1 saat aralıkla şunları yedim bu gün

15 dk sonra 1 künefe

yaklasik 45 dk sonra 250 gr baklava üstü dondurmalı .

Şuan moralmen daha iyi hissediyorum ayrıyeten p.tesi idmaninda agirliklai parcalamayi düsünüyorum :)

Az yemişsin daha yersin bugün ye pazartesi yardır....

ciddi anlamda okunması ve incelenmesı gereken bır konu böle bır konu ıcın sadece tesekkur butonu yetmeyecek dıye dusundugum ıcın msj attım kusura bakmayın :D john399 a cok tesekkurler :D

Bu cheat meal bende ters tepti arkadaş :)

geçen hafta cumartesi bi orta boy lahmacun + 1.5 bardak kola. bu hafta cumartesi de bir dilim orta boy pizza + 1.5 bardak kola. arkadan da çok az bi muhallebi + bir kaç kraker, çikolata

diyet sırasınca tek yaptığım kaçamak bunlardı ama ne hikmetse 1.5-2 kilo civarı almış vücut direk. bırakıyorum ben bu işi

Bu cheat meal bende ters tepti arkadaş :)

geçen hafta cumartesi bi orta boy lahmacun + 1.5 bardak kola. bu hafta cumartesi de bir dilim orta boy pizza + 1.5 bardak kola.

diyet sırasınca tek yaptığım kaçamak bunlardı ama ne hikmetse 1.5-2 kilo civarı almış vücut direk. bırakıyorum ben bu işi

O olay tamamen psikolojik , vücudunuz su tutmuştur büyük ihtimalle 1 haftada 1 kiloyu almanız için günlük 4000 bin kalori üstü almalısınızki vücut yağ toplamaya başlasın sizde bulk olmadığınıza göre ben cumartesi günü ,

15 dk sonra 1 künefe

yaklasik 45 dk sonra 250 gr baklava üstü dondurmalı

Bunları yedim minimum 3 hafta sonra tekrar yapacagim .

ben hergün tatlımı yerim üstelik yag yakımı dönemninde de yedim:) hic bir sorunlada karsılasmadım yag da yaktım kas ta yaptm abartılmadıgı sürece yenilebilir diye düsünüyorum bu sistem benim icin hergün gecerli :)

ben hergün tatlımı yerim üstelik yag yakımı dönemninde de yedim:) hic bir sorunlada karsılasmadım yag da yaktım kas ta yaptm abartılmadıgı sürece yenilebilir diye düsünüyorum bu sistem benim icin hergün gecerli :)

Not düşmedim çok ufak bir ayrıntı diye ama düzenleme yetkim olmadığı için buraya yazma ihtiyacı duydum vücut tipinize göre cheat meal'i şekillendirebilirsiniz.

Hemen örneklendiriyorum .

Ektomorf bir vücut tipine sahipseniz cheat meal'i haftada 2 kez bile yapabilirsiniz .

Ama durum Endomorf olmaya gelince bu durum 2 haftada 1 e çıkar bunun sebebi endolar kilo vermekte sıkıntı çeken vücut tipleridir.

Mezomorf ise her hafta yapabilir çünkü kilo alıp vermekte bir sıkıntı çekmez .

Hangi vücut tipine ait olduğunuza karar verdikten sonra cheat meal'i kendinize göre yorumlayın ...

O olay tamamen psikolojik , vücudunuz su tutmuştur büyük ihtimalle 1 haftada 1 kiloyu almanız için günlük 4000 bin kalori üstü almalısınızki vücut yağ toplamaya başlasın sizde bulk olmadığınıza göre ben cumartesi günü ,

Bunları yedim minimum 3 hafta sonra tekrar yapacagim .

Kilo su tutmadan şişlikten vs oluyor 1 kaç gün sonra normale döner merak etme.

evet arkadaşlar sanırım dediğiniz gibi su tutmuş vücut.

bugün sabah erken saatlerde 30 dk koşu yaptım geldim.

ardından kahvaltımı yaptım
ve 15:00 da tartıldım, kilo almamışım kilo eski haline geri döndü.

o zaman bu sistemi bırakmama gerek kalmadı, fakat 1 haftada 1 den 2 haftada 1 e indirmeyi düşünüyorum

vücut tipim mezomorf

Not düşmedim çok ufak bir ayrıntı diye ama düzenleme yetkim olmadığı için buraya yazma ihtiyacı duydum vücut tipinize göre cheat meal'i şekillendirebilirsiniz.

Hemen örneklendiriyorum .

Ektomorf bir vücut tipine sahipseniz cheat meal'i haftada 2 kez bile yapabilirsiniz .

Ama durum Endomorf olmaya gelince bu durum 2 haftada 1 e çıkar bunun sebebi endolar kilo vermekte sıkıntı çeken vücut tipleridir.

Mezomorf ise her hafta yapabilir çünkü kilo alıp vermekte bir sıkıntı çekmez .

Hangi vücut tipine ait olduğunuza karar verdikten sonra cheat meal'i kendinize göre yorumlayın ...

keske ecto olsam ama degilim endo mezo arası birseyim 45 kg verdim zor oldu tabii kiloluyken endo vücut tipindeydim ama kas oranım arttıkca ikisi arası birsey oldum

keske ecto olsam ama degilim endo mezo arası birseyim 45 kg verdim zor oldu tabii kiloluyken endo vücut tipindeydim ama kas oranım arttıkca ikisi arası birsey oldum

aynen bende ama ben kendimi anlayamıyorum o kadar pirinç arttırmama rağmen büyüme yavaş.sanırım hiç diyet bozmadığımdan.artık diyet yapa yapa vücut ekto ya döndü herhalde hyper_ :D

aynen bende ama ben kendimi anlayamıyorum o kadar pirinç arttırmama rağmen büyüme yavaş.sanırım hiç diyet bozmadığımdan.artık diyet yapa yapa vücut ekto ya döndü herhalde hyper_ :D
ya bazen bende bunu düsünüyorum diyeti bırakalı uzun zaman oldu:D ama yedigim halde kılo almak yerine birde veriyorum saka gibi ya sanırım kas oranından dolayı diyorum artık metom iyice hızlanmıs super:)

evet metabolizmaya müdahale edebiliyoruz ben baya hızlandırmışı tahminimce :) bayramdan sonra antrenmanlara başlayayım bozacagım direk :)

Ben haftada 1-2 yaparım ama dışarıda değil evde yaparım, 1 öğünde 1 paket kıymalı makarna yerim, üzerine peynir sürerek 2 paket tam tahıllı ekmek yerim,1 tencere etli pilav yapar onu yerim vs vs bu şekilde yapıyorum hileyi, hiledeki amacım zaten vücudu enerji manyağı yapmak, glikojen depolarını fullemek, bu şekilde güzel ve sağlıklı oluyor, uzun süredir fast food tarzı şeyleri canım istemiyor zaten.

Ben haftada 1-2 yaparım ama dışarıda değil evde yaparım, 1 öğünde 1 paket kıymalı makarna yerim, üzerine peynir sürerek 2 paket tam tahıllı ekmek yerim,1 tencere etli pilav yapar onu yerim vs vs bu şekilde yapıyorum hileyi, hiledeki amacım zaten vücudu enerji manyağı yapmak, glikojen depolarını fullemek, bu şekilde güzel ve sağlıklı oluyor, uzun süredir fast food tarzı şeyleri canım istemiyor zaten.

o yediklerin benim normal öğünlerim, o cheating ise ben her öğün cheating yapıyorum o zaman -kilo almadan- :)

Sayın Rinkushichi Cheat Meal'daki amaç canınız ne isterse yemektir illaki ben sağlıklı yiyerek cheat meal yapacağım diyorsanız diyecek bir şey yok ama buradaki asıl amaç o uzun zaman yemediğimiz şeyleri yiyip bir şekilde nefs köreltmek .

Back
Yukarı