Cheat Meal sistemi - Diyet bozma sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan John399
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sayın Rinkushichi Cheat Meal'daki amaç canınız ne isterse yemektir illaki ben sağlıklı yiyerek cheat meal yapacağım diyorsanız diyecek bir şey yok ama buradaki asıl amaç o uzun zaman yemediğimiz şeyleri yiyip bir şekilde nefs köreltmek .

Yazının sonunda belirttim zaten fast food tarzı şeyleri canım istemiyor diye, 5-6 öğünde yediklerimi bazı günler tek öğünde yiyorum, benim hilem böyle :)

o yediklerin benim normal öğünlerim, o cheating ise ben her öğün cheating yapıyorum o zaman -kilo almadan- :)

1 öğünde 1 paket makarnamı yiyorsun :D

Son düzenleme:
evet metabolizmaya müdahale edebiliyoruz ben baya hızlandırmışı tahminimce :) bayramdan sonra antrenmanlara başlayayım bozacagım direk :)

ayh evet ya benimde öyle biraz fazla yesem cok ilginc vücut artık tutmuyor sanırım hemen vc ye kosuyorum güya yedim diyorum:D bayramda benimde niyetim fazla yemek bakalım ne olacak:)

evet arkadaşlar ben bayramda aynı diyet devam ediyorum ne yağlı kırmızı et ne baklava hiç birini yemedim :( bayram bitsin iki mega boy pizza söyleyeceğim 5 aydır bozmuyorum

benm özel günlerim yokta haftanın herhangi bir günü bişi istiyosa canım yerim misal dün 10tane falan çikolatalı badem ezmesi yedim üzerinize afiyet(söylemesi ayıp) kardeşim bir sağlık operasyonu geçirdiği için getirmişler. ama 10tane değil 20de yenir yani onlarıda yemiceksen yaşama daha iyi olsada yesem. Bitti...
sigara alkol tüketmediğim için o tür şeyleri zati canım çekmiyor kızartmada öyle çok sevdiğim bir şey değil tatlıyıda canım isterse yiyorum zaten ağır şerbetli tatlı sevmem. ama bir gün pizza partisi verebilirim knedime büyük boş yanında orta boy film izlerken veya maç hazır havalarda kötüyken güzel gider.

bugün yaklaşık bir 10 km yürüdüm sanırım ve günün yorgunluğunu bir 'adana dürüm'le attım :) yarından itibaren normale döneceğim artık, günah çıkarma köşesi gibi oldu burası; şuçluyum peder, diyetime ihanet ettim... :) evde de bir kutu pişmaniye var şimdiden söyleyeyim pişman değilim :D

bugün yaklaşık bir 10 km yürüdüm sanırım ve günün yorgunluğunu bir 'adana dürüm'le attım :) yarından itibaren normale döneceğim artık, günah çıkarma köşesi gibi oldu burası; şuçluyum peder, diyetime ihanet ettim... :) evde de bir kutu pişmaniye var şimdiden söyleyeyim pişman değilim :D

Sevgili Dr.Steelhammer

Haha , çok samimisiniz gerçekten ben sadece dondurma ile yetindim bu bayramda artık önümüzdeki maçlara bakacağız :)

günah çıkmarmaysa şimdi yediğim yağlı kısırlar bana kilo olarak geri dönecektir ama maçla güzel gidiyo be:)

sex sonrası pişmalık gibi bişi bu her zaman olmuyor tabi :)

ben 5 aydır hiç ama hiç yapmıyorum gelişime olumsuz yönde etki edermi merak ediyorum.vücut hep aynı düzen gidiyor ya ?

ben 5 aydır hiç ama hiç yapmıyorum gelişime olumsuz yönde etki edermi merak ediyorum.vücut hep aynı düzen gidiyor ya ?

Ben 120 kilodan düştüm 79 a , hiç korkmuyorum açıkcası 1 kilo alsam problem olur mu diye gelişimi etkiler mi diye çünki 10 kilo alsamda 1 ayda verebilecek kapasitemin oldugunu biliyorum .

Hafta sonu cheatingin kralı geliyor :) Cumartesi çoşacağım ...

Ben cok fena costum abı yaa :(( 2 gunde 8000 kalori gördüm yaa :((( bu hafta cok sıkı calısmam antrenmanın halkını vermem lazım :(

gerçekten merak ediyorum vücut hep aynı düzende gittiği için de cevap vermemeye başlayabilir.8 aydır ne basit şeker tükettim ne aşırı yağ.günde bit tencere pirinç yiyorum ama sanırım arada bir böyle diyet bozmak glikojen depolarının kapasitesinde artış yaratıyormuş diye okudum sizin görüşleriniz nelerdir ?

Back
Yukarı