Cheat Meal sistemi - Diyet bozma sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan John399
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bayram'da sadece bi tapak tatli yedima (adini bilmiyorum) keske biraz daha fazla yeseymisim :)

Cheat Meal sisteminde tatlıda yenilebilir fakat bu günlerimizi genellikle protein içeren besinlerden yana kullanırsak bizim için daha faydalı olur , yaptığım araştırmalar sonucunda eğer uzun süreli diyet yapmıyorsak tatlı alımı bize yarardan çok zarar sağlayacaktır çünki sürekli insülin inip çıkıyor bu iyi bir şey değildir.

Cheat Meal sisteminde tatlıda yenilebilir fakat bu günlerimizi genellikle protein içeren besinlerden yana kullanırsak bizim için daha faydalı olur , yaptığım araştırmalar sonucunda eğer uzun süreli diyet yapmıyorsak tatlı alımı bize yarardan çok zarar sağlayacaktır çünki sürekli insülin inip çıkıyor bu iyi bir şey değildir.

inanmasin belki ama bayram'da kavurma yiyemedim :) yoksa hakkimi o yandan kullancakdim. Burda hayat bitmis malasef :(

Bence bu basligi Cheat meal olarak devam ettirmeliyiz. Itiraflar icin zaten bir baslik mevcut. Cheat meal mantiginda 3 gun ust uste diet bozmak yok. :)

arkadaşlar diyeti bozdum 3 xxl big king 2 büyük boy patates 1 büyük boy light kola 1 big cool yedim.kız arkadaşım da whoper ı %15 ini yedi onun %75 whoper ı da bir güzel yedim ooooh :badgrin: dünya varmış hadi vücut şaşırır da büyür inşallah

Başlığın amacı yediklerinizin paylaşılması değil..konu dışına kaymış..konu ile ilgili yazacak olanlar yazsın..itirafların yeri bu başlık değil..

Güzel sistem aslında ara ara yapmak gerçekten gerekıyor :) dün triple whopper yedım mükemmel bir duygu :)

Besin Değerleri
Enerji
(kcal)
1082,39
Protein
(g.)
62,03
K.hidrat
(g.)
53,59
Yağ
(g.)
69,26
Sodyum
(mg.)
1070,99

Kaçamakları başka başlık var orada paylaşa bilirsiniz

Itiraflar basligi var ancak kacamak ile cheat meal farkini anlamak lazim kacamak planlanmamis bir anda boslukta yapilan daha sonra genelde pismanlik getiren menu iken cheat planlanmis motive eden bir menudur.

Abi sitenin admini söylemiş ona dieze söyle istersen bu dediğini .

Aynen bir onceki yorumum konuya gerekli acikligi getirmistir diye dusunuyorum.

Diez' hakli olarak konunun pismanlik boyutuna gittigini ve uyelerin cheat meal mantigi konusundan uzaklasip ne yediklerini yazmaya basladigi icin mudahale ettigini dusunuyorum.

Konu ile alakali ne yediginizi, nedenleriyle ve amacin ne oldugu ekseninde konu ile bagdaslastirarak yorum yaparsaniz eminim Diez'in de buna itirazi olmayacaktir.

Umarim aciklayici olmustur yiğit1357.

Benim cheat sistemime vücudumun verdiği tepki bir garip, çözemedim gitti.
Haftanın başında tartılıyorum, 74.2 kilo çıkıyor, diyet kardiyo vs. 1 hafta boyunca yapınca 72.0 ı görüyorum sonraki ölçümde. Ertesi gün cheat yapıyorum, kilom 74.4 oluyor. Buna bir açıklık getirebilecek var mı? Not: Body yapmıyorum, zayıflama dönemindeyim. :)

Benim cheat sistemime vücudumun verdiği tepki bir garip, çözemedim gitti.
Haftanın başında tartılıyorum, 74.2 kilo çıkıyor, diyet kardiyo vs. 1 hafta boyunca yapınca 72.0 ı görüyorum sonraki ölçümde. Ertesi gün cheat yapıyorum, kilom 74.4 oluyor. Buna bir açıklık getirebilecek var mı? Not: Body yapmıyorum, zayıflama dönemindeyim. :)

Tartıldığınız zamanki etkenlerden dolayıdır.
Mide boş mu dolumu?
Vücutta su oranı?
Üzerine giydiğiniz kıyafet vs

Bunlar yüzden 2-3 kilo rahat oynuyor

Tartıldığım zamandaki koşullları hep aynı tutmaya dikkat etmeme rağmen böyle oluyor.
Tabii şöyle bir şey de var, ben tatlıya da yükleniyorum cheat'te ve 2 gün sürüyor tüm öğünler boyunca geçerli, 2 haftada 1 kez yapıyorum bunu

Tartıldığım zamandaki koşullları hep aynı tutmaya dikkat etmeme rağmen böyle oluyor.
Tabii şöyle bir şey de var, ben tatlıya da yükleniyorum cheat'te ve 2 gün sürüyor tüm öğünler boyunca geçerli, 2 haftada 1 kez yapıyorum bunu

cheat i tek bir öğünde yapacaksın.ve eger agırlık çalışması olsaydı agırlıktan önceki ögünde yapmanı tavsiye ederdim. tüm gün cheat olmaz :) tavsiyem öglen 1 kere yap bırak.ve çok sık da yapma :)

Sizin Cheat Meal bana göre baya hafif geldi. :)

Ben eğer Cheat yapacaksam örneğin şöyle olur :

2 Büyük boy vejetaryen pizza + 1 kilo tatlı + 1 kg Bebek Bisküvisi + 1 Paket büyük boy Cips + 2 lt gazoz + 5-6 tane çikolata falan. :D

Ama endomorf olduğum için ayda 1 defa falan yapabiliyorum malesef Cheat Meal'ı. :(

Zaten bu ara iyice kilo aldım cheat met haram bana!

Sizin Cheat Meal bana göre baya hafif geldi. :)

Ben eğer Cheat yapacaksam örneğin şöyle olur :

2 Büyük boy vejetaryen pizza + 1 kilo tatlı + 1 kg Bebek Bisküvisi + 1 Paket büyük boy Cips + 2 lt gazoz + 5-6 tane çikolata falan. :D

Ama endomorf olduğum için ayda 1 defa falan yapabiliyorum malesef Cheat Meal'ı. :(

Zaten bu ara iyice kilo aldım cheat met haram bana!

Mide öyle bir doluyor ki, artık gitmiyor ve insanın yiyesi gelmiyor. yoksa bende rahat 1kg baklavayı indiririm ama gitmiyor işte :) 1 orta boy pizzayı zor yiyorum artık. mide iyice ufalmış.

gerçekten güzel bi konu olmuş ama ben cheat meal yaptıktan sonra nedense bi vicdan azabı çekiyorum o yediğim aklımdan çıkmıyor o yüzden yapmamaya çalışırım

yapıncada kendimi alamıyorum 1 kaşık niyetlendiysem o oluyo 10 kaşık

Back
Yukarı