Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
atakan ameliyatı olan arkadaş uzman doktor, dönem arkadaşım. ameliyatın olduğu yer hacettepe tıp. yapan şu an d**. dr. eleman göstermediği doktor kalmadı. çare kimse bulamadı. artık kendi bile takip etmiyor.
sebebi belirsiz ve çare bulunamayan çınlamalar mevcut fakat öyle enteresan tedaviler gördümki belkide piskolojik belkide gerçekten fizyolojik. en basidi yukarıda bahsettiğim orta kulak sıvı dengesi inanamadım şaka gibi.
ortak derdimizin kaynağı, birçok farklı neden olabiliyormuş demek...çözümün çok daha karmaşık olduğunu hatta çözümsüz olduğunu üzülerek kabullenmek zorundayız anlaşılan...
benim yandığım bir doktorun da, atakan_irresistable arkadaşımız gibi,ALPEREN arkadaşımız gibi bu sorunun nenedini öğrenme için çaba sarf etmemiş olması... (o yüzden ne kadar teşekkür etsem azdır)
bilmem kaçıncı doktora çınlama şikayeti için gittim, doktorla aramızda geçen dialog şöyleydi;
....
....
....
-kulağında bir sorun gözükmüyor test yaptırman gerekli.(ne bir soru ne bir başka birşey)
kulağımda işitsel sorunlar olup olmadığını anlamak için test yaptırmıştım...hiçbir sorun çıkmadı raporda...
doktorlar ve hastaneler kulak çınlamasından çok daha fazla rahatsız ediyor artık
Bu çınlamanın nedenlerini yazmışsınız...
gece geç yatmak...evet ben geç yatarım ve bu alışkanlığımı değiştirmeye çalışacağım...
herkese bol şifalar...