Şeker oranı fazlacılardan biri de benim sevgili abicim.
Çünkü bu kural hiçbir zaman değişmedi, değişmeyecek. Kilo almak demek sadece kiloyu almak demek değil, kiloyu ne olarak aldığına bağlı. Vücudun şeker'e ihtiyacı yok, şeker vücutta kaslar ile ilgili herhangi bir yarar sağlamıyor, bir şeker enerji olarak depolanıyorsa mutlaka yağ olarak depolanıyor.
Yağ olarak kilo almanın da hiçbir anlamı yok.
Metabolizman hızlı ise yine aynı tavuk bulgur yemeklerinden sadece daha fazla yiyeceksin, eğer yetmiyorsa daha fazla yiyeceksin.
Yapamam dersen bu sporu bırakacaksın ya da aynı bizim yediğimiz sağlıklı besinlerden daha fazla yiyeceksin, başka çözümü yok, Metabolizman ne kadar hızlı olursa olsun.
arkadaşlar antremandan 30 dk önce yedim sütle beraber yemin ederim idman esnasında artış gördüm normale göre performans arttırdı
arkadaşlar antremandan 30 dk önce yedim sütle beraber yemin ederim idman esnasında artış gördüm normale göre performans arttırdı
Genel olarak doğru söylemişsin, vucudun sekere ihtiyacı yok ama kg almak için insulini ziplatmaya gerek var.
Yani o kötü, glisemik indeksi yüksek dediğiniz carb/basit şekerler kimileri için yağlanmaya sebep açarken yukardaki gibileri için kg alımına yararlı olabiliyor, hele ki midesi küçükse..
yağ olarak veya kas olarak alması, cicibebeden değil beslenmesinden kaynaklıdır. Proteinı ve yağ oranını iyi ayarlıyabiliyorsa, cicibebe zarardan çok yarar getirir.
Alternatifleri de var hatta daha iyileri örneğin yulaf ezmesi, ama konu cicibebe üzerine olduğu için, cicibebe hakkında konusuyoruz..
O dedigin adam meter mevsimlerdir buyuk ihtimalle.zaten fistik ezmesi,cicibebe,cikolatali sut hep bu adamin yuzunde gündeme geldi.ayrica onun dogru soyledigi me malum neden hemen inaniyorsun?bir makale bir dergi yazisi olsa neyse adam antrenman sonra cicibebe yiyor,bu onun dogru bir iş yaptigi anlamina gelmez.zaten steroitli adam o cicibenin hic bir marifeti yokYouTube de video izlemiştim profesyonel body yapıyor adam antremandan sonra whey ile beraber cicibebe yiyordu büyümek istiyorsan ye diyor videoda adam Türk su an hatırlamıyorum kim ama antreman sonrası alınmasında bir sakınca yok adam