Cicibebe/Bulk

Yağ oranım %15 hergün 100gr cicibebe yiyorum sizce mantıklımı onun haricinde şeker tüketmiyorum(diger besinlerden tabikide geliyor ama)

Ben de aynısını yapıyordum fakat faydasından çok zararını gördüm karbonhidratının çoğu şekerden geliyor işine yaramaz cicibebeye ihtiyacın yok daha kaliteli karbonhidrat kaynakları varken benim tavsiyem kullanmaman.

Ben 1.5 ay boyunca her gün kullandım biracı göbeği gibi oldu ben pişmanım (insandan insana değişen bir şey bu ben kendi tecrübemi anlattım inşallah definasyonda gider)

Ben 1.5 ay boyunca her gün kullandım biracı göbeği gibi oldu ben pişmanım (insandan insana değişen bir şey bu ben kendi tecrübemi anlattım inşallah definasyonda gider)
Bendede karın yaglanmaya başladı o yüzden bırakma kararı aldım.bildigin kolay atıştırmalık karbonhidratlı besin varmı

Arı 7 tahıllı gece maması
İlk defa duydum ama saglam birşeye benziyor internet harici nerede satılıyor ve yag çok az varda şeker miktarını biliyormusun içindeki.[DOUBLEPOST=1551626585][/DOUBLEPOST]
Bu cici bebe furyasını kim başlattı bu memlekette merak ediyorum.
Acemiyken kilo almak içincicibebe ye derdi herkes bende araştırmadan bugüne kadar yedim araştırdıgımda içinde şeker vs.oldugunugördüm zaten karnımda yaglanmıştı

tadında öyle muhallebi gibi bir şekerlilik yok ama akşam serin serin iyi gidiyor. paketteki tarife uydum suyla yaptım.

Bulkta karbonhidrat secimi onemlidir. Icinde basit seker olan her karbo yaglandirir sonra yeniden yaglandim diye diyete baslarsiniz bu gereksiz. Karbonhidrati tahillardan almak ozellikle yuksek lifli glisemik endeksi dusuk tahillardan almak esasdir yeterli antremani yaptiginiz surece yaglanmadan gelisirsiniz. Yok ben bulktayim diyip sekere dayamak yanlis.

Ben bulkta yulaf, bulgur, siyah pirinc, mercimek, esmer makarna tercih ediyorum. Yeterli antreman yaptiginiz surece yaglanmazsiniz ve guzel bir gucle beraber kas dolgunlugu elde edersiniz.

Ve bulkta belki agir antreman oncesi meyve ve glisemik indeksi yuksek gidalar alinabilir onun haricinde kullanimlar yaglanmaktan baska bisey yapmaz. Tabi dirty bulk yapanlara saygim var [emoji6] ben lean bulktan bahsediyorum.

SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı