Cidden mükemmel kombine ama?

OrhanGencebay

Yeni Üye
Arkadaşlar hayatımda ilk defa supplemete başladım ve abarttım gibi
glutamin,kreatin,unvi,ersal gh max ve whey aldım
bunların 4 ünü nasıl kombine edicem?
not: gh max günde 6 tablet boş mideye alınız deniyor
bir de kreatini yüklemesiz kullancam günde 5 gr işte
günde 5 gr da glutamin alıorm
whey cogu zaman 2 ölçek alıorm günde göğsümde kızarıklık lar cıktı sivilce gibi

ilk supplement kullanımda neden kombine yaptın ki olmadı bak. bağırsaklarını bozarsın ishal olursun . sivilceler pskolojikmi yoksa birden bu kadar yüklemenin dışa atımı mı ? onu bilmiyorum

Ya arkadaşlar şu an 4 ünü kombine ettim kullanıyorum Şükür Allahınm Yarabbime ne ishal ne hastalık oldu maşallah whey glutamin kreatin gh max süper gidiyolar hepsi,bence en güzel kombine bu olmalıdır

öncelikle mükemmel kombine değil, universal gh max yerine bcaa veya komplex amino asit blend alabilirdin, idman öncesi için maltodextrin, ve idman sonrası için dextroz olabilirdi, bir de vitamin çok önemli, benim şahsi kanaatimce iyi bir kombine değil, ideal bir kombine bile olmamış

Arkadaşlar Dediiklerinize Harfiyen katılıyorum . Ama supplementler bünyeden bünyeye değişebilir.

Ben de çok büyük etki gösteren Animal Stak + Gh-max Kombinesi arkadaşımda hiçbirşeye yaramadı ( Öyle diyor ) Mesela Bende Superpump ve Jack3d kullandım ama

hiçbir etki alamadım .

Sorunun cevabına gelirsek

Whey = Spordan sonraki 20 dk içinde al.

Creatine = Spordan 1 saat önce 5 gr . Spordan sonraki 30 dk içinde 5 gr ( benim kullanımım )

Gh-Max = Gece uymadan önce 4 tablet Sabah uyanınca 4 tablet ( aynı şekilde benim kullanımım. ama tabi ki benim 4 tablet harici bir de casein vardı . yatmadan

casein içiyodum.)

Back
Yukarı