CLA??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar bu cla nin bir etki suresi var mi ben 45 lik kutu almayi dusunuyorum sizce 45 kapsul yani 15 gunluk kullanimin bir yararini gorurmuyum.
Bunu sormamin nedeni cla hakkinda okuduklarima gore uzun sureli kullanillarda etkisi gorulen bir urunmus hissi uyandirdi bende.

Akşamları spora gittikten sonra protein alıp sonra yemeğe gidiyorum.
yani protein ve cla yı peşi sıra kullanıyorum.
bu bir zarar verirmi

2 aydır kilo veremiyorum 1-2 hafta önce Cla kullanmaya başladıktan sonra 1 kg zayıfladım ama tam olarak nedenini bilmiyorum, CLa sayesinde de olabilir beslenme düzenindende olabilir. Bundan sonra daha sıkı kullanmaya çalışacam ve dikkat edecem.

Arkadaşlar merhaba.ben forumda yeniyim.7-8 aydır düzenli spor yapıyordum ama son 1 aydır hastalık iş falan derken 1 aydır spor yapmıyorum.aksamları bazen evde omuz calısıyorum.2 haftadır cla kullanıyorum.çok düzenli değil bazen günde 2 bazen 3 kere aldım.karın bölgemde zayıflama var ve basen bölgemde de zayıflama var.yan yağlarımda bir incelme yok.bu da benim canımı sıktı.amacım yan ve karın yağlarımdı.basenlerimde de yumuşama ve küçülme söz konusu.bu arada sporu bırakmadan önce son antremanlarımda l carnitin kullandım etkisini çok iyi gördüm.basenlerimdeki daha doğrusu popo da yumuşamanın sporu bırakmanında etkisiyle de olduğunu düşünüyorum ama cla böyle bir etki yapar mı? bu arada bayanım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.

Linkteki konumda, bir arkadaş sağolsun bilgilendirdi, CLA kullanmamın işe yarayabileceğini söyledi.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kar-n-kas-g-z-t34692.html?p=362421#post362421

Başlık altındaki tüm mesajları dikkatli dikkatli okudum tek tek. Buradan ve internetteki diğer kaynaklardan edindiğim genel izlenim, CLA nın mevcut yağ oranını korumaya, yediklerimiden gelen yağları engellemeye, ve mevcut yağlar korunurken egzersiz yaparsakta yağ yakımına yardımcı olduğu sonucunu çıkarttım. Umarım doğru analiz etmişimdir.

Benim sorum, açtığım konuda arkadaşında söylediği gibi, CLA nın özellikle abdominal bölge başta olmak üzere yağ miktarı azalmasına etkili olup olmadığı. Yani CLA bölgesel yağ yakımı için bir ek ürünmü? Ya da bu tarz bir ürün varmı, bu mümkünmü?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar.Size bir sorum olacak.Madem ki CLA aspir çiçeğinden elde ediliyor direk aspir çiçeği yağı alıp kullanırsak aynı etkiyi görür müyüz cla da başka maddeler var mı ?? Teşekkürler.

Şoktayım!!

Biraz daha açma imkanınız varmı acaba? Hani kullanıp memnun olan çok var, bu yüzden placabo etkisi olduğunu düşünmüyorum ben açıkcası.

indiana universitesi 6 ay boyunca deneklerle cla nın etkisini araştırmış ve %0.0 etkisi oldugunu kanıtlamış. 40 a yakın denek kullanılmış.
musclemag anlatıyor cla is fake ! game over !

Bodybuilding.com'da CLA'nın bağışıklık sistemini güçlendirdiğini okudum ama herhangi bir kaynak belirtmemişler, sizler ne düşünürsünüz? Bağışıklık sistemini güçlendirir mi, güçlendiriyorsa bunu ne şekilde yapıyor? Cidden eğer böyle bir şey söz konusuysa CLA için yağ yakımı adına en sağlıklı çözümlerden biri de diyebiliriz.

Bu arada CLA ile yağ yakımına girip memnun olan ve olmayan arkadaşlar görüş bildirirlerse sevinirim. Yağ yakımı adına ekstra fayda görenler ne şekilde kullanıp da fayda gördüler vb yönleriyle de açalarsa sevinirim. Kullananlara son sorum ise herhangi bir halsizlik ya da enerji artışı gördünüz mü?

Hardline CLA ONE

Hardline CLA ONE kullanmaya baslayacagim, supplementler kisminda Hardline CLA ONE ile ilgili bir konu acamadigimdan buraya yaziyorum.

CLA kullanimi ile ilgili bilgisi olan var mi acaba? Kullananlar ne sekilde (antreman öncesi, sonrasi, sabah ac karnina, yemeklerden sonra, ... vs.) kullandiklarini ve ne gibi degisiklikler oldugunu yazabilirler mi?

Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkürler.

2 gündür yemeklerle birlikte günde 3 kere CLA aliyorum. Henüz deneyimlerimi yazmak icin erken, emin degilim ama yine de yazayim istedim.

gectigimiz 3 gün, günde 2 saate yakin salondaydim. Iyi geciyordu calismalar ama bugün resmen nakavt oldum. Bütün gün yattim. Her tarafim agriyor ve cok halsizim. Bunun nedeni L-Carnitine'i birakip CLA'e gecmis olmam mi bilmiyorum.
Cok susadim bugün hic calismamis ve bütün gün yatmis olmamama ragmen. Dolayisiyla idrara cikmada da belirgin bir artis var. Bununla birlikte hafiften mide eksimesi var. Cok hafif abdominal agrilar da oldu bugün.

Umarim cok calismaktandir bu sikayetler.

Sizlerin de CLA tecrübelerini ögrenmek isterim.

Back
Yukarı