Clean Bulk +4000 Kalori Hala Kilo Alamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zero59
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zero59

Üye
Merhaba Arkadaşlar Yaşım 18 ekto-mezo vücut yapılıyım Boyum 1.83 Kilom 73 Benim Hedef Kilom Bu Kış Clean Bulkta 78 79 hatta 80 olup %15 16 yağ oranına çıkıp daha sonra 70 75 kg arası bi kiloya düşüp %8 10 arasına düşüp define olmaktı iradem aşırı sağlam diyebilirim aylarca cheat yapmayabilirim çok az zeytinyağı hindistan cevizi yağı kullanıyorum tuz 0 şuan tertemiz 4k kalori alıyorum yaklaşık %9 %10 yağ oranım var bu 6 ayda sadece 1.5 kilo almışım çok az şu 1 ay içinde yağlansamda 4 5kilo almak istiyorum sizce clean bulkı bozup biraz dirtyemi kaçmalıyım sanırsam 2900 kalori falan almam günlük gereken 4k kalori alıyorum ama bukadar yavaş kilo alıyorum hatta bazen hiç alamıyorum diyebilirim sizce bu 1 ay için 5k ya çıkartmalımıyım?

Son düzenleme:
bu 4k kaloride 500g karbonhidrat 95g yağ 226g protein var 170i hayvansal şekerde günlük 44g yazıyor sanırsam oda yüksek karbonhidratlardan ve muzdan geliyor sodyumda düşük

Herşey güzel görünüyor, kalori arttırıp deneyebilirsiniz, bence yağ miktarını arttırmak daha etkili olacaktır. Sağlıklı yağlardan bir miktar ekleyip 4500 e çıkıp bir süre gözlemleyin, yetersiz gelirse biraz daha çıkabilirsiniz. Yağdan arttırmak kilo almanızı kolaylaştırır

Makroları ve kaloriyi takip etmenin amacı hedefe doğru istenilen gelişme gösterilmiyorsa rakamları değiştirmektir. Yani 4000 kalori ile istediğiniz artışı yapamıyorsanız kaloriyi arttıracaksınız, dediğim gibi takip ediyor olmanızın amacı bu. Artışı karbonhidrattan değil mümkün olduğunca sağlıklı yağlardan yapmanızı öneririm. (zeytinyağı, tereyağı, hayvansal yağlar)

Sizce bu değerler nasıl bulk için son 1 ay abiticek bulk 1.83 boy 73kg

Toplam Kalori: 4548
Toplam Protein: 269 GR Hayvansal 168 GR
Toplam Karbonhidrat: 630 GR
Toplam Yağ: 80 GR

Sizce bu değerler nasıl bulk için son 1 ay abiticek bulk 1.83 boy 73kg

Toplam Kalori: 4548
Toplam Protein: 269 GR Hayvansal 168 GR
Toplam Karbonhidrat: 630 GR
Toplam Yağ: 80 GR
Proteini gerektiğinden fazla alıyorsun.Vucüda alınan fazladan protein yağ ve şeker olarak depo edilir.Aldığın sağlıkl yağ miktarını arttırarak amacına ulaşabilirsin.

Back
Yukarı