"Clean Bulk + IF ile bel inceltmek mümkün mü?" Çelıncı

Sizce?

• İşe yarar

Votes: 3 37,5%
  • Yaramaz

Votes: 5 62,5%
  • Deneme bile :)

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    8

KGKVBK

Üye
Merhaba, 4-5 gün öncesine kadar bir konu açmıştım ama ilgi görmedi, ben de sürekli hacimlenmek isteyen birisiyim ama genetikten sanırım belimden biraz da olsa sorun yaşıyorum. 17 yaşında üniversite öğrencisiyim hedefim 2 hafta (işe yararsa 6 haftaya çıkarıcam) clean bulk + IF diyeti ile bel eritmek mümkün mü? Mantıken kanı daha çok taşırsak az da olsa bölgesel bir zayıflamaya yol açabiliriz. Amacım bunu denemek. Bir adet fotoğraf(sabah aç karna çekilip ekleyeceğim) ve bel ölçüsü bırakacağım ve 1 hafta sonra yorum olarak bel ölçüsünü tekrar atacağım, denemekten zarar gelmez :)

Günlük aldığım kalori: 3000 kcal civarı
Bel ölçüm şu an 89 bir hafta sonra yorum olarak atacağım :)

Uyguladığım sistem
PPL + üst vücut güç (bacak antrenmanım güç + hipertofi odaklı) + haftada 3 gün ege fitness bel programı + kardiyo

Açtığım konu:
https://www.bodyforumtr.com/threads/yüce-başlık-bulk-mı-yapmalıyım-yoksa-yağ-mı-yakmalalıyım.146585/

Merak ettiğiniz veya tavsiyeniz olan her şeyi sorabilir / söyleyebilirsiniz saygıyla karşılayacağım, iyi forumlar dilerim :)

3k kalori ile incelmen pek mümkün değil, kalori fazlası oluşturarak yağ konusunda vücudunu katobolizmaya uğratamazsın maalesef. Bel ölçüsüne de pek güvenmemek gerek keza kuş kadar su içsen dahi 1-2 cm oynayabiliyor. En güzel yanıtı ayna verecektir.

++Konuna baktım benim tercihim defineden yana hali hazırda bf yüksek dahada yükseltip define dönemine başladığında kendine aylarca ezziyet çektirmeni istemem.

3k kalori ile incelmen pek mümkün değil, kalori fazlası oluşturarak yağ konusunda vücudunu katobolizmaya uğratamazsın maalesef. Bel ölçüsüne de pek güvenmemek gerek keza kuş kadar su içsen dahi 1-2 cm oynayabiliyor. En güzel yanıtı ayna verecektir.

++Konuna baktım benim tercihim defineden yana hali hazırda bf yüksek dahada yükseltip define dönemine başladığında kendine aylarca ezziyet çektirmeni istemem.
Değerli cevabınız için teşekkür ederim, haklısını ve çok arada kaldım :/

Back
Yukarı