dishiwelet
Üye
evet coyote okumustum hatta sevgili arkadasım bana da cok yardımcı olmaya calıstı halada oluyor sagolsun ama benim sorunum yag yememem bu kadar yagı mümkün degil alamam coyoteyede bahsettim bundan denicem dedim ama yiyemiyorum ventolin bende etkis olusturmadı denedim ketotifen nedir neden kullanılır?dishiwelet şu an ben ventolin ile oxyelite pro yağ yakıcıyı kombine ediyorum. Ayrıca albuterol e bağışıklık kazanan bünyeyi yenmek için de ketotifen alıyorum. Ketotifen, Zaditen adlı ilacın içeriği. Uyumadan önce 1 tablet şeklinde alıyorum ve 3. haftaya girdim. Ayrıca coyote nin yaptığı diyeti yazmışlar. Ketojen diyet. Ona da başladım 8. gündeyim ve halimden çok memnunum. Kesinlikle sana da tavsiye ederim. Venitolin i ketotifen ile beraber aldığım için günlük 12mg ın üstüne çıkarmadan devam ediyorum ve bir ginde yaklaşık 200-250gr protein, 250-300gr yağ, 30gr ın altında karbonhidrat tüketiyorum. Bunları bir bayana uyarlarsak günlük bence 150gr protein, 100-150gr arası yağ, 20 gr karbonhidrat çok iş görecektir. Sana kesinlikle ve kesinlikle bu diyeti tavsiye ediyorum. Forumda aratabilirsin ketojenik diyet diye güzel yazılar çıkıyor.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:12 ----------
haftanın 2-3 günü off yapıyorum evet haftada bir gün yapıyorum bunu ventolini bozak hocamızın yazısında okudum ve denedim sizinde dediginiz gibi 2 saat önce aldım ama faydasını göremedim haftanın 2 günü falan hiit yogun cardio calısması yapıyorum uzun aylardır cardio olarak yapıyorum bunu hatta nerdeyse 1.5 senedirNasıl bir diyet yaparsan yap haftanın sadece bir günü off vermenizi öneririm.Örneğin pazar günü diyelim o gün istediğinizi yiyip için.Ben birçok müsabıkta bu planı gördüm kendim denediğim bir yöntem gerçekten etkili olduğunu söyleyebilirim.Vücudu belli bir düzene alıştırmanın doğru olmadığını antrenman olsun beslenmemiz olsun sürekli değişikliklere gidilmesi taraftarıyım.Ventolin işe yaramamış saırım sende.Ventolin vücutta geç etki gösterdiği için kardiyodan 2 saat önce almanı öneririm.Kafein ve clenbuterol 40-45 dk önce alman yeterlidir.Kardiyo için se HITT kardiyo sistemini öneririm.Farkı göreceksin