• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

cmrsmr

Cihazlar yanlış evet o verilerim yanlıştır bi kilom doğru evde de aynı çünkü :) ama evet yağ oranım 7-8 falandır diye düşünüyorum. Fitness model yarışmasına adım adım demek he hoşuma gitti ama kanatta ve göğüste çok eksiğim olduğunu düşünüyorum. :)
Beslenme programım şu şekilde

Uyanış

1.Öğün
3 tablet beef amino
2 Yemek kaşığı bal
yulaf ezmesi
Light süt
Sabah Koşusu
Eve geliş

2.Öğün
5 tam yumurtalı omlet
400 gram lor peyniri
2 dilim kepek ekmeği

3.Çğün
100 gram ton balığı
brokoli

4.Öğün
350 gram haşlanmış tavuk
Yağsız makarna

5.öğün
Antrenman günlerinde önce 6 beef amino

6.öğün

Antrenmandan sonra 6 beef amino

7.öğün

350gram haşlanmış tavuk

8.öğün
Somon
Sardalye

9.öğün
Light Süt
3 beef amino
Uyku...

Aslında beef aminoyu öğünlerden önce almak çok daha iyi ama ben böyle alıyorum.

Supplement 2 ay sadece beef amino kullandım o kadar.

Son düzenleme:
400gram lor peynirimi benim mide baya küçükmüş kendi yediklerimle karşılaştırdımda sizin listenizi :/
Ektomorfmusunuz , yediklerinizin kalorisini hesaplamadım ama bu diyeti yapıp nasıl define oluyorsunuz . en az bi 3000 rahat var heralde :D

evet ektoyum metabolizmam çok hızlı valla kilo almam çok zor aslında kuru kas ile 85 kg olmak amacım ama tabi bu bayaaa zaman alacaktır. Spora ilk başladığımda 63 kg dım. Şimdi 77 kg ım işte.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:27 ----------

Makro besinleri kg başına kaç gram alıyorsunuz yazarsanız sevinirim,gerçekten mükemmel bir vücut inşa etmişsiniz.Harika define görünüyorsunuz.Fazla söze gerek yok bence.Fitness model'e doğru adım adım :)

Demek istediğin kilo başına kaç gram protein mi anlamadım ama kilo başına 1.5 ile 2 gram arasında değişen bi protein alımım var.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:41 ----------

bacak fotolarını koyarsan daha net anlayabiliriz;(kalf ve bacak ayrımlarından) sırt fotonu gördükten sonra %9 dan fazla olduğuna kanaat getirdim.Ama güzel vücut tebrikler..

Bacak koymak istemiyorum malum bacakta biraz kıllar var pek estetik olacağını düşünmediğim için :)

kollar ve omuzlara biraz daha hacim verirsen daha iyi olacağının kanaatindeyim.ama dediğim gibi vücut estetikliğin ve simetrin gerçekten başarılı

Back
Yukarı